Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR NOAASTRE!!! Si un mare brat cu

Pup fetele cucuietele, mi-am terminat si eu treaba acum.

SERIALBASTRE, cate ore sta la frigider ca sa se intareasca cum trebuie? Ca eu am castronelele (2 mai mari) de pe la ora 11 si inca nu-s foarte legate.

Astazi am facut ciorbita de perisoare si legume la cuptor, dupa reteta asta http://gospodini.blogspot.com/2010/06/legume-provensale-la-cuptor.html insa putin modificata. Si branza topita a Andreei.

Rebeca s-a simtit foarte bine la gradi si ieri si astazi, astazi au avut ora de facut painica, a venit acasa cu painica proprie, foarte gustoasa. Acum sta anga mine si mananca niste morcov ras, ramas de la reteta.
Bebe suge de zor si Sara doarme. Si pe mine ma dooor picioarele.

Carmina, nici noi nu stim daca sa luam fata la terminarea orelor sau sa o lasam la scoala in continuare (au acolo un soi de afterschool, un semi internat.)

Pentru ziua fetei nu avem nimic pregatiti, probabil ca de obicei, vor veni familia si prietenii acasa. Petrecere cu baloane si alte cele vom face de ziua rebecai, inca discutam daca o facem acasa sau la un loc de joaca. Sara deocamdata este mica, merge sa o sarbatorim mai fara fast . Nu de alta, da bugetul nostru plange, pe 30 vine botezul.

Ma straduiesc sa trimit meajul acesta de ceva vreme, intre timp am facut si un chec cu nutella, pe care tocmai ce l-am scos din cuptor. Astazi am mancat precum un purcel, spre marea mea rusine.

Bebelanul a inceput sa tuseasca, mucii sunt in continuare multi si inecaciosi, Sara vad ca si-a micsorat cantitatea de muci, deci este spre bine. Rebeca deocamdata nu da semne de boala.

LAVINIA, da-ne de veste cand este gata subiectul de la umanitare!

SORI, spor la treaba, eu anul asta spun pas curateniei generale.

OTILIA, tu cu ce bucate te mai lauzi?

OANA, mai intreaba baiatul de tzatza?

ANDREEA, cred ca ai uitat sa imi spui cum reactioneaza copiii la mutarile dese, mai ales Nicholas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetelor, nu-mi ajung florile sa va multumesc de incurajari
ioana, pai copiii sunt ca si noi, sunt de acum obisnuiti cu mutarile si presupun ca asa li se pare normal. Nick e inca prea mic ca sa inteleaga ce se intampla. pupici alor tai

lavinia, daca deschizi subiect, trimit si eu niste banuti

La multi ani Dici si Ana! Azi e si ziua sotului meu asa ca lasam copiii cu cineva si iesim in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dici, Ana si sot de Andreea P, LA MULTI ANI fericiti, sanatosi si norocosi

Multumesc din suflet tuturor pentru sustinere si sfaturi. Nu am ajuns cu pitica la doctor, am sunat doctorita si mi-a sous ca daca nu a vomat, nu si-a pierdut cunostinta, nu e somnolenta si are pofta de mancare sa nu imi fac griji si sa nu iradiez copilul degeaba. A inceput sa dea inapoi umflatura, vanataia are o nuanta de kaki. E plina de energie, papa tot ce prinde si nu conteaza ca ea mananca inainte, daca ma vede pe mine sau pe altcineva din familie mancand, vrea si ea.

Tuturor albinutelor si bondareilor muciosi sanatate multa.

Lavinia, sanatate multa nepotelului. 2 saptamani mi se pare imens pt asteptare, dar un termen mic pt strans banii. Sa dea DD sa se stranga repede si totul sa fie bine pentru micutul luptator.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, acum m-am gandit, daca ai putea sa gasesti ulei de lavanda, pur, si sa dai pe vanataie, s-ar retrage mai repede. La fel si arnigelul, inca isi face efectul. Si nu strica niste arnica ch30 pentru 3-4 zile, cate 3-4 doze de 5 granule zilnic.

Ioana, cum e masina noua? Ma bate gandul sa o schimb pe asta, fiindca am calculat ca platesc aproape 500 ron lunar numai pentru dobanda si comision de administrare, ceea ce mi se pare enorm. Daca avem noroc si vindem terenul sau apartamentul de la mare, atunci pot sa iau alta cu banii jos si sa scap de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Am trecut sa va salut.
Am disparut cu motiv fff intemeiat : extrabonus de la petrecerea din weeke-end : internare la infectioase cu gestroenterocolita cu Rotavirus, azi ne-am externat, Mihnea e spre bine dar nu refacut total, nu prea il tin picioarele la cat de putin a papat de luni...am avut noroc de conditii decente si medici si asistente dedicate, placut imresionata, in afara de chinurile copilului.
Lavinia, ma rog pentru nepotel, imi pare bine ca au ajuns la spital, dc operatia e fixata mai tarziu inseamna ca nu e ff urgenta si au timp de investigatii. Cu siguranta va primi mult sprijin prin bazarul umanitar de pe forum, exista oameni inimosi pe lumea aceasta.
Dici, sorry, nu am mai apucat sa detaliez discutia cu tata, intre timp am citit niste info utile pe site-ul inimacopiilor.ro/ajuta (am recompus din memorie url-ul, sper sa fie corect.
IOANA, in ce perioada mergeti in Obzor? ne face si noua cu ochiul :)

Luni am avea RMN-ul, nu avem contraindicatie dar totusi 3 zile de spital, branula, perfuzii de hidratare, etc l-au traumatizat putin.. si nici nu am mai apucat sa ma vad cu neurologul nr 2 ca ne-a apucat voma marti dimineata la 6....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ANDREEA, LA MULTI ANI SOTULUI TAU! PETRECERE FRUMOASA!

NARCISA, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Multa sanatate! Noi mergem din 19 august la obzor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, sa-ti traiasca sotul, la multi ani!

Narcisica, m-am uitat pe mess dupa tine si nu te-am gasit, acum am inteles de ce. Deci ati ajuns la internare, pana la urma... Imi pare rau, ti-am zis ca e complicat la varsta asta, speram sa-l poti trata acasa. Bine ca ati rezolvat totusi. Daca nu-i revine pofta de mancare de la sine, in cateva zile, poti sa-i dai avena sativa. Si china acum, daca a pierdut electroliti prin voma si diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multumesc de urari dragi colege de stup!

La multi ani Anaela si sot de Philip!

Narcisica, cum ati reusit sa va procopsiti cu asa ceva? Ati fost la Babes internati?

Beca, unde faceti botezul?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mai revin si cu noaptea-n cap, caci nu am somn . Noutati despre bebelus nu prea am, toate-s la fel, il pregateste pt operate, acolo e foarte mare strictete, nu poti sa mergi in vizita decat sambata, duminica si luni in rest nu ai voie in spital, cumnatul meu acuma-si cauta ceva chirie acolo, s-au gandit sa inchirieze o garsoniera sa stea acolo pana ies din spital, caci o luna sigur vor ramane inca acolo, a dormit cateva nopti in masina dar o luna chiar nu poate si trebuie sa ramana acolo cu cumnata fiindca dc are nevoie de medicamente sa mearga sa-i cumpere caci acolo nu-i dau nimic. Azi au dat aproape 1000 ron pe 3 fiole cu medicament, dar sa speram ca va fi bine intr-un final. Totusi azi a fost prima zi cand cumnata mea nu a mai plans la telefon, cred ca s-a obisnuit saraca cu ideea
Va multumesc inca odata pt implicare, sunteti toate deosebite
Dicirstea si Anaela La multi ani sa fiti sanatoase si fericite mereu
Tuturor copilasilor si bebilor bolnaviori le doresc multa sanatate si sa se faca repede bine
Va si inca odata va multumesc pt tot sprijinul!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele mele!

am intrat sa va pup, dupa doua zile de cursuri non stop si oboseala si sa urez din inima lui dici si anaela un calduros LA MULTI ANI si tot ce isi doresc

andata, sanatate multa; si noi am avut o vanatate mare in frunte cand a cazut in parc si i se umflase ca un corn, am fost la neuro si dr de acolo a zis ca e ok ca, citez, "copiii pana la 3 ani au capul ca o minge si se modeleaza f usor si nu exista riscuri mari de traume; comprese cu apa rece si atat"; sanatate multa

narcisica, of doamne, ce ghinion; sanatate multa printului

serialbastre, tu cand mergi la serv? in ziua in care ai nascut, mai devreme sau cand?

lavinia, of ce necaz si acolo; sanatate multa din inima

philip, La Multi Ani sotului si tot ce va doriti

beca, si noi facem acasa ziua printesei, mai ales ca saptamana viitoare pe 15 e si a sotului; avem un pic de pregatiri si cheltuieli, dar noi sa fim sanatosi; ai dreptate ca ele sunt mici si nu trebuie mare tam tam

alynta, sanatate multa

carla, sper sa se redreseze totul si la voi si sa fie bine

otilia, tu cand mergi la servici?

va pup si imbratisez pe toate, iertare daca am mai sarit, dar sunt ffff obosita, Maya ca niciodata s-a trezit la 7!!!!!!!!!!!!!!1 si dupa doua zile de alergatura, cursuri, drum, condus, foiala, etc

astazi mergem si la ziua cuiva si am un chef de nu mai pot......

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput