Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Hello,

Dici sa fii iubita si sa ai parte de tot binele, fericirea si sanatatea in lume alaturi de familia ta.
Multumesc pentru urari fetelor,nu am pregatit absolut nimic pt azi, nu stiu am o stare tare ciudata, nu prea sunt in apele mele cred ca de la vremea urata de afara.
Lavi am citit ce s-a intamplat cu nepotelul tau, imi pare sincer rau suntem cu gandul la voi.
In rest sunt obosita inafara de mancare, curatenie, piata si iesit afara cu copilul nu prea mai stiu, nu am apucat nici macar sa mai intru pe forum, aseara am apucat sa citesc si eu putin dar acu sa nu ma intrebati daca mai tin minte ceva ca nu stiu ce imi mai amintesc.
Luni ma duc sa fac morfologia de trim 3, tare sunt curioasa sa vad cum e bebelina.
Beca imi pare tare rau pt Rebecuta, dar din cate am inteles eu e pe drumul cel bun.
VA pup pe toate si va dau o feliuta de tort si ce mai vreti voi.

Ana 32 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

DICI si ANAELA LA MULTI MULTI ANI FERICITI cu multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi

Ioana cum s-a simtit Rebecuta la gradi ieri? Juniorul cum se mai simte? Am vazut cate bunatati ai pregatit, cand mai ai timp si pt bucatareala? toata stima pt tine
Andreea urmatorul job cu siguranta v-a fi mai bun
Carla cum mai esti?
Lavinia sunt gu gandul la voi sa De-a DD sa fie bn

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Strumfita sa stii ca si eu astept as creasca si sa ma pot conversa cu el. Deja vad ca intelege si se chinuie sa-mi si vb si mi-e drag tare cand ne intelegem prin vb. Mi-e dor doar de mirosul puiului mic (ca-s tare dragalasi), dar nu vreau sa mai am nopti nedermite, sa-l vad ca plange si sa nu stiu dc..etc
andata sper ca Ioana e mai bn, ai fost la medic? Sanatate multa
Otilia n-am terminat inca curatenia, abia am terminat baile si toate geamurile si usile de sters. Mai are sotul cu bucataria, cred ca in weekend termina si pana la Florii suntem gata cu totul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

dici si anaela LA MULTI ANI !

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dici si Anaela!

Philip, lasa ca data viitoare va fi si jobul mai bun si mai bine platit .

Lavinia, sanatate nepotelului, cred ca se vor strange banii repede, nu e o suma colosala.

LauraOana, , te inteleg cu inmormantarea, prietena mea din liceu si-a pierdut ambii parinti in 5 ani si tare mult m-a afectat si pe mine.

OanaMVT, SoriLea, tot nu sunt in apele mele si nu stiu daca si cand se vor rezolva unele dintre probleme, ca altele nu se mai pot rezolva...

Mergi la inceput

... azi am fost si eu la firma cu cererea de reluare a activitatii. din 5 mai din nou la job, cel mai probabil pe un post echivalent, nu pe acelasi.

mami de ELIZA

Mergi la inceput

laviniamulta sanatate nepotelului si va doresc sa fie totul bine.
philip tin pumnii sa gasesti un job mai bine platit.

pt aniversarea de 2 ani, m-am gandit la o iesire (de preferat la Cheile Gradistei sau la un complex, imi scapa acum numele, care are si loc de joaca- zona Bran) intr-un cadru mai restrans, din care sa nu lipseasca nasii.

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

dicirstea si anaela LA MULTI ANI!!! sa fiti fericite, sanatoase, iubite de cei dragi voua!!!

anaela, te asteptam cu vesti bune de la medic!!

carla, imi pare rau ca aveti probleme. sper din tot sufletul sa le rezolvati cat mai curand.

sori, esti tare harnicuta! eu nu am facut mare lucru, am spalat doar covorasele din ambele bai, am inceput dulapurile din bucatarie si cam atat. geamurile le mai las, cred ca le voi spala joi sau vineri inaintea pastelui, ca si asa e o vreme atat de urata acum... bate vantul de zici ca ia acoperisul si din cand in cand mai trage o rafala de ploaie torentiala.

beca, cum mai sunt copiii?? cum a fost ieri la gradi pt rebeca?

strunfita, eu am o prietena in cluj care a lasat fata atferschool si din cate mi-a povestit a fost ff multumita, dar mai multe nu stiu sa-ti spun. sanatate copiilor!!

andata, ce face ioana??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

lavinia, ne rugam pt bebe sa decurga totul asa cum trebuie, sa fie bine cat mai repede. parintilor le doresc multa putere, ca tare greu e sa=ti vezi copilul suferind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dici, Anaela, la multi ani! Multi si buni!

Strunfita, legat de after-school eu nu prea pot sa-ti dau un sfat. Depinde mult de cum e organizarea acolo, cine ii ajuta la lectii, sa fie un ajutor, nu facutul lectiilor ori ei singuri, ori le face cineva. La Suceava inca nu avem, in general scolile nu au loc pentru after-school. Ori o fi si nu stiu eu, ca nu e imposibil.

Prea mult nu netuiesc azi, am avut musafiri dragi. Cezara a facut diaree si incerc sa-mi dau seama de la ce. Deocamdata am trecut-o pe regim si nu prea ii place mancarea de regim.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput