Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap sori, gata treaba?? eu nici nu am inceput curatenia pentru paste.. laviniap, ne rugam pt micut, sa fie totul bine!! te asteptam cu vesti!! pe rares! oana mvt, . si totusi... ai reparat sau nu tzitza?? beca, multa, multa sanatate, multa, multa rabdare si multa, multa putere!! ![]() dicirstea, cum mai e theo?? un pt ioioaiu lauraoana, cum mai e sebastian?? santate multa!! ![]() laurraa, felicitari pt bautul singurica din pahar!! ![]() mami de matei george si arina georgiana |
Tot stricata tzatza....
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
LauraOana spune:
oana nu vreau sa iti fac in ciuda dar noi am avut azi 25 de grade
...am fost iarna asta citeva zile in winston salem in north carolina si din cite mi sa povestit mi sa parut aproape un "lux" sa iti permiti sa faci mai mult de un copil..nu tu CIC (decit 2-3 luni) nu tu alocatie la copil, gradinita are niste preturi de iti sta mintea in loc si scolile bune la fel..1300€
atita are matusa sotului salar acolo..
de ziua lui sebastian vom petrece la fel ca anul trecut..vom invita copii de virsta lui + parinti, vom papa ceva la noi acasa si daca e vremea frumoasa ne ducem dupaia in parc..cam atit.
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
oana_MVT spune:
Laura motivele enumerate de tine ne-au determinat sa ii aducem pe bunici aici cate 6 luni fiecare ca altfel nu supravietuiam.
E intradevar un lux sa ai copii aici insa e surprinzator ca USA e tara cu cea mai ridicata natalitate

Jumatate din mamicile copiilor din clasa lui Tudor sunt stay home moms. Nu stiu cum se descurca.
alina_1984 spune:
Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna asa.Am vrea si noi sa va rugam sa ne votati cand aveti o secunda libera!
http://photos.parents.com/category/vote/photo/773042?esrc=nwphotofaves_koty
Multumim frumos!

lavinia.p spune:
Buna seara fetelor. Vin cu vesti...Buna dragele mele. Vin si eu in ceas tarziu cu vesti...nepotelul meu a ajuns azi la Tg. Mures, el a fost transportat cu elicopterul iar parintii au mers cu masina pana acolo caci nu mai aveau loc in elicopter nici macar mama. Micutul e stabil, in aceeasi stare, iar de operat il opereaza abia peste 2 saptamani. Pana atunci i se mai fac analize si tratament pt largirea venelor si tot felul de tratamente. Acolo ei trebuie sa-si procure medicamentele iar costul tratamentului pana la operatie este de 3000 ron, tratament pe care este obligatoriu sa-l ia. Apoi operatia in jur de 2000 euro, dar cu siguranta va fi si mai mult. Nu au intrebat exact ci doar asa au auzit, apoi cate vor mai fi dupa operatie ...offf mi-e asa de mila de ei, nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec ei...si mai ales ca stau foarte prost cu banii, probleme cu bancile au...lasand la o parte toate ce s-au intamplat intre noi, nu pot sa zic decat ca-mi pare enorm de rau pt ce li se intampla si am sa incerc sa-i ajut cum pot si sa-i sustin moral. Vreau sa deschid la umanitare un subiect cu cazul lui poate ne ajuta si pe noi cine poate, cine are posibilitati. Acuma la sfarsit de saptamana vine cumnatul meu de acolo si o sa-mi aduca actele bebelusului cu diagnosticul cu tot si am sa trimit la admini sa vedem poate reusim sa-i ajutam cumva...offff bietul ingeras la cate va fi supus....
Va multumesc pt sustinere si pt toate gandurile bune. Am sa va mai tin la curent cu ce se intampla!
Va pup pe toate, dar absolut pe toate si va doresc numai bine si multa sanatate puiutilor bolnavi, am citit ca sunt cativa dar nu mai retin exact. Stiu ca Rebeca e cu tija, multa sanatate si refacere rapida, Ioana lui Andata avea o umflatura dar nu stiu din ce cauza, sper sa fie bine si sa-i treaca, Narcisica stiu ca ami avea probleme cu puiutul....la toti puiuti si la mamici le doresc sanatate si numai bine

Ma scuzati dc sunt mai emotiva dar sper sa ma intelegeti!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
oana_MVT spune:
Lavinia sa ne anunti cand s-a deschis subiectul la umanitare. Sa dea DD sa fie bine.
Andreea, data viitoare....

LauraOana spune:
dimineata!
eu iar sunt in butoi..azi merg la o inmormintare
. nu in familie, dar totusi ma doare ca e mama unei prietene din liceu si o cunostiam si eu de super multi ani
. pe sebastian il las acasa...cred ca e mai bine asa..
lavinia sanatate multa nepotelului! groaznic ca parintii au de suportat toate costurile chiar daca nu isi permit..pt ce se plateste asigurare la stat? ca eu nu inteleg
santate si lui rares! am citit la buburuze ca e racit! excat asa e si sebastian..de azi a inceput si tusea, pina acum avea doar muci
philip lasa ca sigur se va ivi alt job...cu bani mai mult si ore mai putine ![]()
![]()
Mami
de
Sebastian
LauraOana spune:

anaela si dicirstea!!!
Mami
de
Sebastian
strunfita spune:
La multi ani, Dici si Anaela!
Sanatate si multe bucurii!!!
Andata, pup fruntea Ioanei, sper sa nu fie nimic, decat o vanataie 
Lavinia, multa, multa sanatate, ma rog sa de Dumnezeu sa fie bine.
Andreea, bafta la urmatorul cautat de job!
Eu am in ultima vreme din ce in ce mai mult de lucru la job, de aia nici nu mai apuc sa zic mare lucru ...
Andreea isi revine incet dupa raceala, am cam tras-o toata saptamana cu gatul rosu, muci, tuse, dureri de burtica de tipa saracuta de durere. Ieri i-a schimbat homeopata remediul si n-a mai facut temperatura asta-noapte, e clar mult mai bine.
Bogdan e intr-o perioada de razvratire, nu mai asculta de nimeni si nimic ... sper sa-i treaca repede.
Chiar ma gandesc ce sa fac din toamna cand incepe scoala, sa il duc la afterschool sau nu?
Andreea S, Laurraa, voi lucrati in domeniu, cum credeti ca e mai bine?
Mie mi se pare ca e obositor pentru copii dar in acelasi timp nu stiu cum isi va face temele cu socrii mei ... pe care de-o vreme nu-i mai asculta deloc :(
Ma duc la o sedinta, va pup!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi