Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 6
LauraOana spune:
neata fetele!
sebastian tot mucila..dar sa intors caldura deci am mai iesit din butoi ![]()
phillip stiu exact la ce te referi cu mersul la munca
dar daca sunt doar 3 zile pe saptamina tot mai ramin 4 zile de stat cu baietii 
andata mai bine mergi cu micuta la dr..si pe sebastian mi lau radiat cind nu erau siguri daca are aprindere la plamini sau nu..dar cum a zis ioana..mai bine safe than sorry 
raluca lui alexia ii place la cresa? lasa ca vine caldura si sigur va fi muuuult mai bine..si acum daca deja a trecut prin citeva raceli sigur sa ma imunizat si nu se mai prinde chiar asa repede urmatoarea raceala 
sebastian merge la un gradi/cresa privata dar subventionata de stat, deci platim doar mincarea si unpic in plus..in total ca. 130€ pe luna...la stat e pe timp de vara 2 luni inchisa gradinita..pai ce fac cu copilul daca trebuie sa merg la munca? nu pot sa stau acasa 2 luni
asa ca mai bine platesc unpic mai mult si merge si toata vara
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Serialbastre spune:
Beca, da, pantalonasi de trening, bluzite si pijamalute. Cam asta va fi garderoba, ca doar nu sta nimeni dupa ei acolo sa incheie rochite si fustite.
Eu abia astept sa merg la servici, parca nu mai vine ... Pentru mine a fost foarte greu sa stau acasa 2 ani, desi nu-s foarte carieristica. Cu siguranta imi va fi greu si sa o las la cresa, dar uite asa trece timpul, apar schimbarile. ![]()
De curand discutam cu o prietena chestia asta cu trecerea timpului si dorul de ei mici, eu nu am asa doruri. Eu abia astept sa mai creasca un picut, sa ne intelegem mai bine, sa discutam, sa-mi povesteasca ce a facut, ce a desenat ....
Raluca, spor la pregatiri. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Serialbastre spune:
Andata, si eu inclin spre dusul la medic. Te imbratisez cu drag. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
andata spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. Mai stau un pic ca doctorita mea de familie e dupa amiaza iar la urgenta primeste dupa 7 seara daca evenimentul nu s-a intamplat in ziua respectiva. Sunt ingrijorata si ca nu stiu cat o sa ma coste si daca imi vor ajunge banii, la Sandra m-a costat radiografia 40 ron, desi am avut trimitere.
Tare rau e sa ai nevoie de investigatii si sa nu ai bani. Asa imi vine sa imi bag ceva in sistemul nostru sanitar...
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
philip spune:
Andata, i-ai pus repede o compresa cu gheata (adica ceva din congelator invelit intr-un prosop). asta e musai la lovituri, mai ales la cap. nu cred ca faptul ca s-a umflat sa aiba legatura cu ce e inauntrul capului, daca n-a vomat, n-a ametit, n-a adormit imediat dupa lovituta probabil nu e contuzie...
alynta27 spune:
Salutare! Noi sunt inspre bine. David aproape nu mai are muci, cei mici prea putini!
Andata
. Eu zic ca e o vanataie. Vezi ce zice med de fam..
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
lavinia, multumim ca ne tii la curent. ne rugam ca bebe sa se faca bine cat mai repede. te asteptam cu vesti dintre cele mai bune. 
beca, esti un exemplu pt noi toate!!
ce de bunatati ai preparat!! cum e tudor?? sanatate multa rebecai! 
philip, felicitari pt job!! 
raluca ioana, sanatate multa! te asteptam cat mai des. 
andata, cum mai e ioana?? ati fost la dr?? si pe matei l-am iradiat cand a cazut in genunchi si nu mai putea sta in picioare, ci cadea precum puiul de gaina. multumim de cafea. 
serialbastre, te inteleg perfect in ceea ce spui cu discutatul cu fata. asa gandeam si eu cand era arina micuta. dar acum a crescut, are si ea tare multe pe cap, mai toata ziua la scoala, si eu tare mi-as dori sa o am langa mine mai mult, ca atunci cand era micuta. uneori am impresia ca il dragalesc mai mult pe matei, dar daca el e cu mine acasa toata ziua... 
CarlaV spune:
Andata, si eu as duce fata la doctor macar sa-si dea cu parerea, daca nu ii face altceva.
Ioana, am schimbat gradinita din unicul motiv ca Saby s-a imbolnavit foarte des si foarte grav, pentru ca triajul epidemiologic era ca si inexistent. La ei, cine nu are febra inseamna ca nu e contagios, in rest, poate sa-si scuipe plamanii, sa-i sara mucii verzi sau sa umble cu ei pana la barbie, nu conteaza, ii primeau oricum. Plus ca din 43 inscrisi, erau prezenti zilnic 28-30, din care mai mult de jumatate bolnavi rau.
Acum deja merge de o saptamana si nu are niciun semn de viroza, ceea ce este un record personal, e drept ca sunt numai 12 in grupa.
Inca ma ingrozesc de cat de inconstienta am fost cand am dus-o la gradinita si in ziua in care am plecat la Disneyland, iar acolo imi tusea cate 2-3 ore continuu noaptea 
Sa stii ca si mie-mi plac copiii foarte mici, si duc dorul fetelor care parca au crescut prea repede, sunt momente in care nu-mi mai amintesc cum era Saby sugand
, asa ca te inteleg perfect
.
oana_MVT spune:
Ioana ca bine zici, slaba activitate pe aici dar eu nu ar trebui sa comentez ca nu scriu in fiecare zi. Incerc sa va citesc in fiecare zi dar cateodata nu imi iese. Cred ca dupa ce vor incepe majoritatea mamicilor serviciul va fi si mai putina activitate.
Philip, sper sa iei serviciul si sa iti placa.
Alynta tu cu ce te mai lauzi? Mancarici si prajiturici bune? Ce mai face Maria? Gangureste? Baietii o baga in seama? O chinuie?
Andata, e normal sa se coboare vanataia sper ochi daca a fost o lovitura puternica, insa nu cred ca e normal sa se mareasca umflatura. Esti sigura ca s-a marit sau numai s-a extins vanataia. Nepotelul meu s-a lovit foarte tare la frunte de o margine de mobila. Mama mea a crezut ca si-a crapat capul asa s-a auzit. L-au dus la urgenta imediat, doctorul s-a uitat putin la el si a zis ca nu grav daca nu a lesinat si nu a vomitat. Le-a spus ca se va invinetit si ca vanataia se va cobora sper ochi, sa nu se sperie ca e normal. El nu s-a invinetit foarte tare. Daca esti ingrijorata mergi la doctor.
LauraOana e foarte convenabil caminul pentru Sebastian. Noi vom plati $1300 din septembrie. Inca nu stim de unde vom scoate banii astia

Lauraa eu votez pentru gradinita cu bona ca back up pentru perioade cand e bolnava. Sau daca e posibil as alege gradinita 2-3 zile pe saptamana si bona restul. Copii au nevoie sa fie cu alti copii de varsta lor. Asta e parerea mea personala si asta cred eu ca ar fi bine pentru Eduard. El e deja plictisit de toate jucariile de acasa, vad ca are nevoie de mai multa stimulare. La gradinita fac activitati diferite in fiecare zi.
Dici ati terminat cu tzitzi? Eduard nu mai cere si nici nu pare ca ii lipseste foarte mult.
Ioana, Sara simte ca nu mai primeste atentia pe care o primea inainte sa se nasca Tudor si inainte sa isi rupa Rebeca mana. E normal sa reactioneze asa, isi cere drepturile. Un I-a trecut raceala lui Tudor?
Carla, tu ce mai zici? Ultima data cand ai scris nu erai in apele tale.
Ioana faceti petrecere de ziua Sarei?
Fetelor ce petreceri planuiti pentru zilele de nastere a albinutelor? Eu ma gandeam sa facem un gratar in parc si sa invit toti copii de varsta lui Edurad pe care ii cunoastem.
Lavinia sa dea DD sa reuseasca operatia.
Raluca, Deea, Clody, Serialbastre, Otilia, 

La noi a nins aseara.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)