Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 5
otiliap spune:
buna fetele!!
carla, o
de la mine, sa treceti cat mai repede peste probleme. cand vei dori, noi suntem aici si te ascultam. 
cum e sabina cu noua gradinita??
alynta, a plecat raceala de la voi? ce face printesa??
andata, a trecut faza cu klingonianul la ioana??
.
vanataia, sa treaca repede.
lauraoana, saru-mana pt raspuns. si eu caut sa-i iau ceva , bicicleta, tricicleta, dar nu stiu de care. vreau ceva pe care sa o poate folosi singur, nu sa-l imping eu.
ce face sebastian?? 
laurraa, eu as opta pt bona, mai ales ca o iubeste. are timp de gradinita. asta e parerea mea. 
trimit sa nu pierd.
otiliap spune:
sori, gata treaba?? eu nici nu am inceput curatenia pentru paste..![]()
laviniap, ne rugam pt micut, sa fie totul bine!! te asteptam cu vesti!!
pe rares!
oana mvt,
. si totusi... ai reparat sau nu tzitza?? ![]()
beca, multa, multa sanatate, multa, multa rabdare si multa, multa putere!! 
dicirstea, cum mai e theo?? un
pt ioioaiu ![]()
lauraoana, cum mai e sebastian?? santate multa!! 
laurraa, felicitari pt bautul singurica din pahar!! 
LauraOana spune:
otilia
la sebastian are mai mult succes asta: http://www.bennybike.com/galerie/6769059d41123e01e/6475719bdf1470003/d000.html se da toata ziua prin casa si si pe afara...
cum se trezeste urla: " ti ti ti" si o cauta 
serialbastre si noi tre sa ne innoim garderoba pt cresa pt ca nu vreau sa il trimit acolo in blugi..mi se pare super incomod..vreau sa cumpar niste pantaloni de trening frumosi care nu se labarteaza...la fetite e mai usor, le tragi niste colanti pe ele si gata..sunt si comozi si chic..dar la baietei mai greu 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
lavinia.p spune:
Buna dragele mele! Vin cu vesti bune, sau sper ca o sa fie bine. Maine dimineata pleaca spre Targu Mures la operatie. Inca nu stie cu ce vor merge cu elicopterul sau cu salvarea, cu elicopterul ar ajunge mai repede dar cumnata mea e terminata sa stea atatea ore fara sa stie nimic de el, caci dc merge cu elicopterul ea nu are loc si trebuie sa mearga cu masina...dar oricum totul sa fie spre binele lui. Starea lui e la fel, parca umpic mai bine in sensul ca i l-a dat si cumnatei in brate doar ca nu are voie sa faca efort bebeul, n-are voie sa planga, nu poate sa-l schimbe de hainite, e foarte complicat. Dumnezeu sa-l ajute si sa-l fereasca pe micut de toate relele si drumul de maine sa fie un pas inspre bine pt ei. Maine dimineata la 7 sunt asteptati la clinica. Doamne ajuta si va rog din suflet sa ne rugam pt puiutul acesta mic la dimineata!
Inca odata va multumesc, v-am simtit aproape
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Bebe Beca spune:
Lavinia draga, multa sanatate copilasului!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor si al vostru! Daca aveti nevoie de vreun ajutor, sa spuneti. Organizam o cheta daca este nevoie! Te asteptam cu vesti!
Astazi a fost o zi ok am fost numai cu sara si cu bebe si am facut si mancare, curat, sara a fost ok. Poate este geloasa atunci cand este rebeca axasa....
Nu am apucat sa citesc din urma, va pup pe toate!
philip spune:
Ioana, Lavinia
si putere
am avut si eu azi al doilea interviu pt un job cica part time, ma rog, 3 zile pe saptamana. sunt asa cam nehotarata...impartita...parca imi pare rau ca am aplicat...nu stiu. vom vedea ce oferta imi fac. ma gandeam si eu la nanny dar chiar l-as vrea pe Nick in colectivitate, asa ca inclin spre gradi. e o gradinita mica cu numai 2 clase si putini copiii, nu cred ca poate fi nasol. astept si niste raspunsuri de la niste bone portugheze. sa vedem.
Raluca_Ioana spune:
Salutare!Ne mai tineti minte si pe noi.nu am mai intrat pe forum de ceva vreme,indelungata ce-i drept
.insa suntem in toi cu pregatirile de nunta,care se apropie cu pasi repezi
si mai avem inca multe de rezolvat pana atunci.Asa ca va rugam sa ne scuzati absenta.![]()
In rest suntem bine,Alexia experimenteaza mersul la cresa si speram sa fie ok si sa se obisnuiasca.toti 3 am fost tare bolnavi primavara asta,dar mai ales micuta care a fost si racita,a facut si enterocolita si la scurt timp si amigdalita,plus o inca raceala mai usoara.a fost tare nasol mai ales ca toate le-a facut de cand a inceput cresa.am prins chiar schimbarile alea de temperatura.am zis ca o mai ducem saptamana asta si daca Doamne fereste se imbolnaveste iar o vom retrage si o tin acasa pana la gradi.in rest e tare vesela,rade,vorbeste multe,se joaca,e tare scumpa.
Noi am fost raciti,Mitza cu sinuzita si laringita,eu cu bronsita si acum am facut urticarie asa ca mananc mai nimik.
sper sa treaca repede.
Multa sanatate puiutilor dar si parintilor bolnaviori!
BebeBeca felicitari pt bb Tudor Andrei!
Eu va las acum ca ma pun la somn ca dimineta suna ceasul devreme.va pup si va doresc o noapte linistita!
P.S. Ma bucur tare mult ca am reusit sa intru pe la voi si imi doresc tare mult sa fiu si eu mai activa insa timpul nu prea imi permite deocamdata.
alynta27 spune:
Salutare!
Copii sunt binisor! Multumesc!
Raluca
!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
andata spune:
Neatza, stup.
Dau eu o stacana mare de
si in dimineata asta.
Eu sunt foarte ingrijorata, umflatura din frunte a Ioanei s-a intins si intre ochi. Ezit intre dorinta de a o duce la urgenta si teama de a nu o iradia degeaba. Nu stiu ce sa fac.
Ea nu a avut simptome grave, nu a lesinat, nu a vomat, nu si-a pierdut cunostinta, dar ma ingrijoreaza umflatura aia. Azi noapte s-a trezit de vreo 8-10 ori.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Bebe Beca spune:
Buna dimi!
CLAUDIA, si eu cu mare intarziere iti urez LA MULTI ANI!!! Cu multa sanatate si noroc! Ce faceti voi? Razvan cum este? Tu cum stai cu moralul?
DEEA, ma bucur tare mult ca ai scris cateva randuri. Si asteptam si poze. Pustiul este pus pe sotii, nu gluma! Este bine ca iti poti pastra calmul
ANDATA, o doare cand apesi? Eu as duce-o la un medic, daca umflatura s-ar tot mari. Better safe than sorry, cum spun francezii.
CARLA, ce v-a determinat sa schimbati gradinita? Educatoare nasoale? Cum este la noua gradinita?
LAURAA, daca gradinita este ok, educatoare ok, eu as duce copilul in colectivitate. Ar socializa,ar invata lucruri, etc. Si noi ne-am gandit la varianta unei gradi particulare, insa nu ne permite bugetul, asa ca asteptam pana la 3 ani.
SERIALBASTRE, cateva perechi de pantaloni de trening si cateva bluze, plus niste papuci comozi si gata garderoba! Mai este atat de putin si merge fata la cresa!!! Cum astepti inceperea serviciului?
OANA, este super dragut Eduard cu tzatza lui.
Dulce foc.
ANDREEA, voi ce faceti? Cum se acomodeaza baietii? Chiar, Philip a prins mutarile voastre in diverse locuri. Nu se resimte?
RALUCA, spor la pregatiri!!!
ALYNTA, cum se simt copiii? Mucioasi in continuare?
OTILIA, eu spun pas curateniei generale, nu ma pot concentra si catre asta. Poate cer ajutor de la mama si de la doamna care vine la noi cand mergem la cumparaturi.
Ieri am fost numai cu Sara acasa si a fost ok din nou. A mancat, a cooperat, m-a iubit, la un moment a pus mana pe mine si mi-a spus cu patos: "a meu mami!". Deci posibil sa fie gelozie, ii este suficient ca ma imparte cu bebe, pe rebeca nu vrea sa o accepte. O sa depasim noi momentul acesta. Mai este atat de putin si implineste 2 ani. Atat de repede trece timpul si mie asa de rau imi pare...
Mi-e dor de gramajoarele mele de fete, acum ma consolez cu gramajoara de baiat, insa va creste si el si eu voi ramane cu regretul ca nu raman mici.
Ieri a fost andrei cu fata la control, are tija bagata in mana, dupa paste o sa incercam scoaterea gispului si atunci ne va spune medicul si care sunt urmatorii pasi. Nu am aflat nimic in avans, este tare zgarcit la explicatii. In schimb ar palavragi despre orice altceva.
Despre mancare... am facut aseara un orez cu fructe uscate, a fost foarte bine primit (mai putin de rebecutza, pe care o caracterizeaza moftureala la masa) , poate va face si voua cu ochiul http://www.bucatarmaniac.ro/2010/05/orez-basmati-cu-fructe-uscate.html . L-am imbogatit cu un sos dulce acrisor si andrei si-a pus si iute.
Am mai facut asta http://adamache-laura.blogspot.com/2011/03/legume-la-cuptor-cu-crocant-de-paine.html foarte gustos a fost, si asta http://www.foodblog.ro/2010/11/pui-cu-ardei-capia/ ne-a placut foarte mult.
Puiutii mei mici dorm, rebecuta a vrut sa mearga la gradinita, sunt usor ingrijorata, pt ca nu are voie sa faca miscari bruste, sa cada, sa se loveasca, etc. Sepr sa fie inr regula, si-a dorit foarte mult sa faca asta.
LAVINIA, au ajuns la Targu Mures?
ELENA, voi ce faceti? Andra cu ce se lauda?
DANAMI, ANAELA, de la voi mai primim ceva vesti?
SARMISA, cum e in Bucuresti? Ce fac copiii? Aaron cum a evoluat?
MADALINUTA, voi ce mai faceti? Te-am mai vazut pe la un subiect, insa pe aici nu ai mai dat. Toate bune?
ERTINA? Ai disparut?
NARCISA, ai mai fost pe la ceva medici?
FLOBABY, ati scapat de infectia urinara?
Sa mai spun? Haideti fetelor, de unde lipsa asta de mobilizare?