Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

strunfita, Andreea stie mai bine eu sunt cu invatamantul preuniversitar si universitar; scuze, nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat o parere personala si nu vreau sa influentez;

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Beca, de branza topita intrebi? Daca da, dureaza cateva ore pana se intareste, depinde de cat de uscata a fost branza de vaci.
Niciodata cand ma intrebi ceva nu-s pe faza ...

Multa sanantate puiutilor cu probleme!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata'

Andreea LA MULTI ANI, sa-ti traiasca sotul si sa fi-ti fericiti impreuna alaturi de puiutii vostrii
Lauraa desi pe mn nu m-ai intrebat, ma bag sa raspund Eu ma intorc exact de ziua piticului la munca
Narcisa off prin cate ati trecut. Am patit-o si noi cu o enterocolita pe la 10 luni si tot la spital am reusit sa o tratam. A fost cumplit, asa ca te inteleg perfect. lui Mihnea sa fie bn si sa nu mai fie bolnavior, iar tie putere sa le poti depasi
Scz ca nu scriu fiecareia, dar am la treabaaa
Va doresc un weekemd placut (la noi e tare inourat si cred ca v-a incepe loaia si bate un vant )
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Lauraa, merg la scoala la o zi dupa ziua Cezarei. Cic-ul e inclusiv pana in ziua implinirii a 2 anisori.
De petrecut ... inca nu ne-am gandit. Tot in acea perioada vom lua motul nepotelelor/finute, s-ar putea sa petrecem la comun.

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Noi facem acasa petrecerea, cu rude si prieteni, copii mici nu vor fi prea multi si nu are rost sa facem in zile diferite sau undeva amenajat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

ne pregatim sa mergem la impartasit si apoi la locul de joaca;

sori, nu stiam ca esti in invatamant, de aia nu te-am intrebat

serialbastre, Mayei ii place enorm pate-ul; poate gasesc la tine vreo reteta de pate de pui, curcan sau rata sa ii fac;

o duminica frumoasa dragele mele

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii

Mergi la inceput

Lauraa, am pe blog o reteta de pate din ficat de pui si carne de porc, dar poti inlocui carnea de porc cu piept/pulpe de pui. Ideea e aceeasi.

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup fetele mele dragi!

Noi o tinem in continuare cu muci, si sara si bebe. Ieri am fost cu el la spital, nu se intampla nimic pe la plamani, ralurile care se aud sunt de la secretiile care se pllimba in sus si in jos. Cred ca a facut si laringita, pt ca aproape nu mai are voce. Ni s-a dat o reteta de aerosoli cu ser, acc si ventolin (dupa prima tura de aerosoli mi se pare ca si-a pierdut vocea) si s-au mai diminuat secretiile.
Acum suntem in cautare de umidificator.
Mane avem eco de sold si as vrea sa il duc si la dermatolog, nu-mi place cum arata pielea lui.

incerc sa revin, trebuie sa ies acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Beca, si acc si ventolin pot da reactii alergice.

Si baietii mei racesc... de fapt cred ca va fi mai rau de atat, exact acum ii aud tusind in somn.

M-am riscat ieri noapte si am dormit in patul meu, langa Theodor. Bineintles ca m-a simtit, nu s-a trezit decat de vreo 4 ori sa bea apa, si de fiecare data adormea strangandu-ma de gat. Am dormit numai imbratisati...de fapt el, ca eu am facut un fel de torticolis de cat de stramb am stat...dar asa de mult mi-a placuuut. Acum sunt in dubiu, daca ma intorc iar nu mai pot dormi. Nu-mi vine sa cred ce senzori are in fund

LA MULTI ANI LAURAOANA!!!!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

LauraOana!!!

Mergi la inceput