Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 21
diamar78 spune:
Salutare!
Miha, ai fost un fel de "animatoare" pt forum.
Mare realizare pt tine si pt Iris cu dezvatatul de pampers. De cateva zile am inceput sa-l pun si eu pe Matei pe olita pt ca se tot cerea cand ma vedea pe mine sau pe David.
pe Carina care e la fel de scumpica, pe Andrei la care-i sta tare bine in costum si pe Aidan blondinul.
Cristina, tu vrei sa sari peste etapa olita direct la wc. Nu s-a speriat saracuta cand a cazut in wc?
suede spune:
Buna seara tuturor mamicilor si dovleceilor,
Nu mai intrasem demult pe aici...Uka am ramas masca,prin ce peripetii ati trecut,ma bucur ca sunteti bine.
Si Mihnea vorbeste chineza si gesticuleaza intr-una,e tare haios.Asteptam caldura,ca asa vreme...
Va !
miha74 spune:
neatza!
tot eu cu cafeua? nu-i problema, am suficienta:
cred ca si voi aveti nevoie de multa cafea, la ce vreme e afara, cel putin in Bucuresti....
m-am saturat de ploaie.
sa vedeti ce am patit ieri cu pitica: a invartit-o Laura asa de manute, stiti voi...si a inceput sa planga si se vaita de manuta. Am dezbracat-o, am pipait-o, nu se umflase, nu se inrosise, iar ea se calmase. Dar imi arata ca o doare, cumva la incheietura mainii, si se vaita asa usor, si statea cu mana usor suspendata.
eu nu sunt panicoasa, asa ca i-am dat nurofen si am urmarit-o atent. Nu folosea manuta stanga, si o misca foarte atent. In somn, am observat-o ca atunci cand s-a intors pe partea stanga, s-a vaitat un pic.
ma gandeam, ca il astept pe sotz si o sa ma duc cu ea totusi sa o vada un medic. Dar, a venit Laura de la scoala si a inceput sa se joace cu ei, si brusc Iris nu mai avea nimic, folosea manuta, se sprijinea in ea, apuca....de parca nimic nu -sar fi intamplat.
a dormit bine azi anopate, acum de dimineatza tot asa nimic nu s-a intamplat.
spuneti si voi, ce a avut fata mea?
va pupacesc si sa aveti o zi mirobolanta cu soare in casa si in suflete
crocodana spune:
ziua buna,
Miha eu am fost de 2 ori la GA la urgenta, la 10 noaptea din cauza mainii. Ama tot in joaca a facut pronatie (asa a zis primul medic) al doilea a explicat ca e un ligament intors (na ce exprimare pe capu meu) dar Ama nu o putea misca de la loc si tipa la fiecare groapa sau frana, in masina fiind si la mine in brate in drum spre spital. Nu si-o putea misca, era incredibila durerea, mai ales a doua data (era si mai mare)!
Ma rog la Dumnezeu sa nu mai faca vreodata dar medicul ne a zis ca se intampla frecevent la copii chiar pana la 4-5 ani, mai ales cand ii ridici de ambele maini. Ama aluncase si si-a prins mana sub ea, in casa, pe covor.
Din ce pov cred ca a fost o forma mai usoara. La medic Amei i-a asezat pur si simplu bratul la loc. A doua oara eu nu am rezistat si am iesit din cabinet ca mi-a zis sa o dezbrac si ea tipa doar cum o atingeam, dar sa -i dau si bodyul jos!
Imi pare tare rau ca ati patit asta!
miha74 spune:
hello!
croco- posibil sa fi avut o forma mai usoara, ceva la ligament, tendon...astazi nu a mai semnalat nimic. Mi-era teama si mie de umar, ca am mai auzit. o data chiar aici pe forum, parca Adina. sar'na pentru raspuns.
diamar- incerc sa animez un pic aici, dar se pare ca fetele sunt suparate pe ceva/cineva foarte tare. succes cu Matei.
astazi am fentat ploaia. am iesit afara, si am profitat un pic de soare.
sa aveti o seara excelenta.
crocodana spune:
neatza,
ladies, capuccino azi!
M-am hotarat sa merg acum in Cismigiu cu tricicleta si cu bus-ul!
Poate ne intalnim, intamplator!
Pupici si enjoy the sun!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana neatza, ladies, capuccino azi! M-am hotarat sa merg acum in Cismigiu cu tricicleta si cu bus-ul! Poate ne intalnim, intamplator! Pupici si enjoy the sun! |
tu cu bus-ul si Ama vine cu tricicleta in spate
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !
Miha eu sunt aici dar sunt verde de ciuda ca al meu face in chiloti inca
M-am tot uitat pe poze si vroiam sa-ti spun ca Iris mi se pare asa mare si schimbata. La fel si Andrei fermierul ...Cred ca doar eu il vad pe al meu inca un bebelus.
Viky dar ce program incarcat ai ...of si eu ma vait ca nu am timp de nu stiu ce activitati penibile.
M-am apucat si eu de condus aici si deja nu-mi mai strivesc degetele de portiera cautand schimbatorul de viteze care se incapataneaza sa fie in partea cealalta.
Vroiam sa va intreb daca are ceva daca ii pun scaunul lui David pe mijloc. Pt ca el sta atarnat sa vada numai in fata ..nu se uita pe geamu lui acolo frumos si cuminte cum ma asteptam eu.
Uky te pup cat pot eu de dulce si zi-mi cand pot sa vin si eu la masaj in scaunul ala ? ca toti musafiri par atinsi de un sentiment de bine in el
Fragutza ce cantecel mai stie Pisica? pe ala cu Eminem nu-i invata ?
diamar78 spune:
Salutare!
Si Mateiasul meu face la olita si arunca produsul la wc. Nu-mi spune el cand face dar il pun eu cam la o ora si ma pune si pe mine sa stau pe wc. Ieri l-am lasat toata ziua fara pampers si am avut un singur accident cand a facut amandoua felurile in chilotei si a spus pisss cand deja facuse. (ce discutie filozofica )
Miha, eu sunt tot la facut grile ca trebuie sa mai dau si sala chiar daca am cazut doar orasul. Dupa ce iau sala o sa incep sa mai iau ore de la un alt instructor.
Luto, pe David cand il mai vedem si noi?
Suede, voi cum mai sunteti?