Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina_ana spune:
Miha, mersi mult pentru numarul de telefon!!!! Sun maine negresit!!!!
Sa va zic si cum a decurs prima zi fara pampers!!!
A facut un pipi in pat si altul in timp ce manca, pe scaunul de la bucatarie. I-am tot explicat eu ca trebuie sa faca pipi la olita sau la wc, nu pe ea. Si cred ca a bagat ceva la cap, pentru ca la un moment dat, in timp ce eu eram in bucatarie aud niste strigate disperate din baie. Ma duc si ce credeti: Emma mea era cazuta in wc . S-a urcat mititica pe treapta aia inaltatoare si s-a pus pe wc, dar a uitat sa-si puna colacelul de copii si a cazut cu funduletul inauntru! Va dati seama cum arata, cu fundul in wc si picioarele in sus!!! Dar macar a avut bunavointa fetita mea!!! Nu stiu cat or sa ma tina nervii cu facutul de pipi prin casa, dar nu as vrea sa renunt, ca m-am saturat de cati bani am dat pe pampersi in ultimii 4 ani!
miha74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Miha, mersi mult pentru numarul de telefon!!!! Sun maine negresit!!!! Sa va zic si cum a decurs prima zi fara pampers!!! A facut un pipi in pat si altul in timp ce manca, pe scaunul de la bucatarie. I-am tot explicat eu ca trebuie sa faca pipi la olita sau la wc, nu pe ea. Si cred ca a bagat ceva la cap, pentru ca la un moment dat, in timp ce eu eram in bucatarie aud niste strigate disperate din baie. Ma duc si ce credeti: Emma mea era cazuta in wc . S-a urcat mititica pe treapta aia inaltatoare si s-a pus pe wc, dar a uitat sa-si puna colacelul de copii si a cazut cu funduletul inauntru! Va dati seama cum arata, cu fundul in wc si picioarele in sus!!! Dar macar a avut bunavointa fetita mea!!! Nu stiu cat or sa ma tina nervii cu facutul de pipi prin casa, dar nu as vrea sa renunt, ca m-am saturat de cati bani am dat pe pampersi in ultimii 4 ani! |
am ras cu lacrimi
maine de dimineata o iei de la capat. dar trebuie sa fii cu un pas inaintea ei, sa o pui tu din oficiu la olita, asa din ora in ora.
si aproposito, legat de subiect si sa rasound Irinei: si Matei facea tot asa foarte des, pe la 20 de luni cand am incercat sa renuntam la scutece, asa ca am abandonat ideea, si am mai incercat pe la 27 de luni cand am si reusit. Cumnata mea, are un baietel, si tot asa mi-a zis ca atunci cand il lasa fara scutec face din 5 in 5 minute. Nu stiu daca este o chestie baieteasca
cam atat pentru asta seara din "operatiunea olita".
miha74 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Miha, sa nu uiti sa ma cauti pe Facebook si sa-mi ceri prietenia ! |
ce tare suna!
sigur ma bag maine, ca acum mi-e lene.
cristina_ana spune:
Si cateva poze din Cismigiu, de la intalnirea cu Maria:
https://picasaweb.google.com/101644058848322084181/InCismigiuCuPrietenii?authkey=Gv1sRgCPeJlJiSmtfCag#5605162630948170226
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Miha, mersi mult pentru numarul de telefon!!!! Sun maine negresit!!!! Sa va zic si cum a decurs prima zi fara pampers!!! A facut un pipi in pat si altul in timp ce manca, pe scaunul de la bucatarie. I-am tot explicat eu ca trebuie sa faca pipi la olita sau la wc, nu pe ea. Si cred ca a bagat ceva la cap, pentru ca la un moment dat, in timp ce eu eram in bucatarie aud niste strigate disperate din baie. Ma duc si ce credeti: Emma mea era cazuta in wc . S-a urcat mititica pe treapta aia inaltatoare si s-a pus pe wc, dar a uitat sa-si puna colacelul de copii si a cazut cu funduletul inauntru! Va dati seama cum arata, cu fundul in wc si picioarele in sus!!! Dar macar a avut bunavointa fetita mea!!! Nu stiu cat or sa ma tina nervii cu facutul de pipi prin casa, dar nu as vrea sa renunt, ca m-am saturat de cati bani am dat pe pampersi in ultimii 4 ani! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) Sa o ajutam pe RAISA!!! POZE POZE NOI |
foarte tare Emma ta!!! dar se vede ca a inteles ideea! pai lasa situ tot timpul capacul pentru copii pus!! oricum e pe drumul cel bun!!! cat despre ideea cu pipi peste tot in casa alegem raul cel mai mic!
Miha, probabil o fi o chestie baieteasca ; oricum, mai incercam, mai vedem...cert e ca lui ii place tare mult fara pampersi, alearga in toata casa fericit pana oboseste!!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
miha74 spune:
neatza!
eu vin cu cafeaua, biscuitii, sucul de fructe. Poftiti, avem pe toate gusturile.
cand casuta dovleceilor era foarte vizitata, imi doream sa ajung si eu dimineatza sa va invit la cafea, iar acum ca reusesc sa o fac....parca era mai buna a voastra
astept sa se mai incalzeasca putin si ies cu Iris prin cartier, la o plimbare scurta, ca la 11.00 ma duc la sala .
aaa, sa stiti ca o cafeluta mai fac eu, dar la capitol zau nu ma bag
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
Va las o aromata sa va aduceti aminte si de noi... Per ansamblu suntem bine, avem primul canin si mai ies inca doi odata...deci avem nopti de vis (vorba Nelei pe care o ) si zile agitate rau. Eu sunt prinsa rau la job cu ore multe multe, un proiecte european, un congres de organizat asa ca timpul meu liber atat cat mai este e dedicat Isabelei.
Uka imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Sper sa nu se fi speriat Carina si sa va reveniti toti usor.
Miha, Cristina...ce domnisoare aveti voi acolo. Isabela maninca singura doar cu manuta...cand de de lingurita nu o mai scoate din gura. Iar despre renuntat la pampers...in vara cand am timp sa stau langa ea .
Fram ce ma bucur ca s-a adaptat Pisi..eu am mari emotii cu adaptarea Isabelei la gradi pentru ca ea iar trece printr-o perioada de anxietate de separare...plange cand ies din casa fara ea de ne aude tot cartierul.
Mamideandrei...ce poze frumoase! Cat a crescut Andrei.
Am vazut si poze cu Aidan si Carina...ce draguti sunt!
Ahhh...ce vreau sa mai spun e ca ma inscriu si eu pe lista lui Uka....din 17 iulie venim 10 zile la Mamaia...sper sa ne vedem (dar eu sper sa mai intru pana in iulie pe forum).
Va pup pe toate si va cer scuze ca nu v-am raspuns pe rand fiecareia...sunt in pauza de curs asa ca am citit cat am apucat....
O zi faina va doresc!
crocodana spune:
hello hello,
ladies ce bine imi pare s-a revigorat forumul!
ga, pufosenia e de miliarde as usual! cel mai tare imi place cand spune cum o cheam si cand o striga pe thea!
cris , eu ies pe la 11, ar fi minunat sa reusim sa ne intalnim! sper sa devin si eu mai "mobila" curand!ma enerveaza vremea asta, asa sucita! nu am reusit inca sa vad pozele, cand doarme gagica!
frag, pt tine am o reteta EXCELENTA de chec ZEBRA ii zic eu! Criminal! da mi un semn daca te bagi!
anomis mami, l-am vazut ieri pe fuga pe dinutz cu buni, vreau sa ti zic ca atat de frumos ii "pica" smart trikeul denim, la culoare cu ochii de m-am indragostit!
ieri am reusit sa papam tzitzi doar la somn, intre mese i-am distras atentia, e un inceput!si a baut ceva laptic cu un strop cacao si ieri si azi, pt ca asa bea gummy bear!