Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 19
miha74 spune:
raluca- mi-ai dat o idee buna cu ferma animalelor. uitasem de ea.
Noi vroiam sa ajungem la Zoo, ca Mateo e incantat de animale, dar ultima oara cand am fost (acum cativa ani buni) arata execrabil, cu niste mirosuri si un jeg, iar animalele erau triste si murdare....
A mai fost cineva de curand?
miha74 spune:
eu sunt in super forma. Cred ca e de la soarele de afara, sau de la petuniile de pe balcon, care sunt superbe sau poate pentru ca ieri am reusit sa ajung la cosmetica, manechiura...sau pur si simplu, ca am copiii sanatosi si voiosi.
crocodana spune:
mami de andrei, frumoasa si mereu zambitoare, dar voi aveti acolo ranch nu ferma! iar andrei e mortal! si foarte in largul lui!
kawa, esti de departe cea mai temerara mamica! ma bucur ca sunteti acasa si ca privesti asa experienta canadiana! cum a reactionat josh cand s-a intors acasa?
frag , inteleg ca sunteti pe calea cea buna cu gradi!bravo! noi am incercat marea cu degetul in sensul ca am mers la gradi la bunici, unde prietena de-o viata a mamei mele e directoare, insa ama a stat lipita de piciorul meu la propriu si dadea bisousuri tuturor in semn de haide pa! a reactionat mult mai bine la gimanziu cand am fost un pic la clasa mamei, a 8 a, era in largul ei clar, ii studia pe toti, asa ca ma gandesc sa trec peste gradi direct in clasa I.
hai ca incet incet stergem praful de pe banci in clasa dovleceilor!
miha74 spune:
astazi sunt si organizatoare sefa, asa ca
luuumeeee, luuuumeeee, dovlecimea se aduna:
astazi, la ora 10.30- 11.00, in parcul Moghioros, pe langa foisor.
va pup pe toate 55
sa aveti o zi mirobolanta
Fragutza spune:
Neatza girls!
Miha, bravo mami, imi place cand esti in forma! Ce tare cu Iris, cum s-a invatat fara scutec! Felicitari si pentru Laura si Matei, imi imaginez cat de fericita esti!
Nu ajung in parc azi, o iau pe Pisi la 12 de la gradi, apoi trebuie sa manance. Se face prea tarziu si cred ca veti fi deja plecate.
Ieri am avut o experienta ciudata cu alaptatul..nu-mi vine nici acum sa cred..a supt la 9.30 inainte s-o duc la gradi si abia la 17 a mai supt. N-a avut niciodata pauza asa mare. A adormit singura, fara san, cand s-a trezit a venit in brate, a mangaiat un pic sanii, dar fara sa incerce sa suga. Apoi si-a intrat in ritmul ei normal:D
Sunt curioasa cum va fi si azi. Ma gandesc ca nu prea mai am laptic, in pauza de ieri nu am simtit nimic, in mod normal ar fi trebuit sa explodeze sanii.
Croco, asa a facut si Pisi in prima zi la gradi, statea lipita de mine, cu spatele la ceilalti copilasi, n-o interesa nimic.
Acum pregatesc serbarea de 1 Iunie, abia astept s-o vad cum spune poezii
Nu stiu daca ati aflat, eu am citit pe blogul ei, Mary va avea o fetitza! Felicitari mami, sarcina usoara pe mai departe!
Va pup girls, s-aveti o zi faina!
gagga spune:
Neatz!
Buna cafea..si ce aglomeratie ..Va salut pe toate mamicile prezente, nice to see you all!
crocomom, eu ma bucur sa primesc oaspeti, va astept cu prima ocazie si pe voi, s-o revad pe frumoasa Ama . Mai nasol e cand intorc vizitele, ca nu ma mai dau plecata ..intrebati-o pe teki
legat de fumul de pe scara blocului , s-a acumulat asa mult si negru si repede pentru ca la et.4 era incuiata cu lacat trapa care dadea spre acoperis si nu se putea aerisi deloc.. nu vrei sa stii cum arata peretii. proprietarul apartamentului- un tip de 27 de ani, se pare ca a pus intentionat foc, ma rog, era depresiv..acum e internat la palazu ..trist
venim si noi maine in bucuresti, la un control la ochi. daca reusesc sa ma organizez si sa ies pe afara va sun
va las un filmulet cu pufosenia, sa vedeti cum www.youtube.com/user/waxiba1?feature=mhum#p/u/1/4XuJO1txTpg" target="_blank">vorbeste japoneza
Sa o ajutam pe Raisa!
cristina_ana spune:
Buna fetelor!!!!!!!
Trebuia sa va zic cum m-am ofticat eu azi si m-am inverzit toata de invidie cand am vazut-o pe Iris fara pampers, in chilotei de fetita mare, facand pipi la gard!
Incredibil, multe, multe felicitari din partea mea!!!!!!!!!!
Si pentru ca am simtit putina invidie si in privirea Emmei care se uita uimita la ea cum facea pipi pe jos ca fetitele mari, am decis ca de azi sa incepem si noi operatiunea fara pampers. De azi dupa-amiaza intentionez sa o las si eu in funduletul gol, poate-poate se va intampla si la noi minunea!
Uka, imi pare rau ca ati trecut printr-o asa experienta urata! Sper ca micuta Carina sa uite repede si sa nu ramana cu traume.
Fram, cum mami, deja fac serbare la gradinita? Tare sunt curioasa ce ii pune pe astia mici sa faca! Eu am depus dosarul pentru Emma la cresa unde a fost si Andrei, dar l-am depus la inspectorat si erau sute de inscrisi, nu mai faceau aia fata, nu mai aveau unde sa puna dosarele, erau disperati. Deci 0 sanse. Asa ca sper sa rezolv pe alte cai, mai putin ortodoxe. Daca nu reusesc, probabil ca Emma va deveni colega de grupa cu Natalix, ca alta solutie nu am. Bona nu vreau sub nici o forma, ea e disperata dupa copii si socializare.
Croco, as veni intr-o zi si in parculetul de langa tine. Tu pe la ce ora iesi afara dimineata?
Am vazut si pozele cu Maria si Aidan la Constanta. Am si eu unele din Cismigiu, dar inca nu le-am incarcat pe picasa. Incerc sa o fac azi si vi le arat si eu.
mamideandrei spune:
bravo Iris, felicitari din toata inima si mamicii implinite de trei copilasi perfecti ; si Andrei vine si trage de mine cand vrea la baie, si la una si la alta, mai face si in pampersi pipilik, dar rar! in schimb, cum il las fara pampersi un pic, pac! marcheaza teritoriul si atunci sa-l vezi ce cracanat merge si trage de pantaloni ca nu se suporta ud ; poate mai la vara cand stam mai mult pe la tara, are doar pantalonasi scurti si-i in aer liber reusim si noi sa scapam de ei!!
cat priveste condusul, n-am mers singuri pe distante mai mari de 30 km, dar a fost supercuminte, nu ma asteptam, el e atent pe geam sa vada pe unde mergem, dar mai ales masinile, cateodata am impresia ca i se aprind buzele de atata brrrrrrmmmm, brrrmmmmm
Croco, Miha , eu azi am facut linte scazuta ; a mancat Andrei si mai cerea si un bis, dar i-am zis ca maine ; la noi ciorbita sa fie cu multe zarzavaturi, eventual galuste, apoi pe locul 2 e spanacul cu rosii si apoi restul
ma duc sa ma intind un pic cat doarme Andrei ca acum se trezeste si trage iar de usa sa plecam
va pup! dupa-masa faina sa aveti!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Fragutza spune:
Cristina, da, fac serbare, n-am intrebat ce program artistic vor avea, vreau sa am o surpriza
A invatat doo cantecele:))), cand ii aduc aminte de gradi incepe alu, alu, alu, alu (adica alunelu, alunelu hai la joc etc..) sau dupa caz pu, pu, pu ( in padurea cu alune...vine pupaza si spune..)
Ar fi fain sa fie colege de clasa:), sa-si faca lectiile impreuna.
Va pupa fata!
miha74 spune:
seara buna!
gata, ai mei dorm
m-ati lasat singura sa sterg praful? ntz, ntz, ntz!
ce frumos a fost astazi, am prins un super soare.
Cristina- vrei sa iti spun ce verde-albastra eram eu cand am vazut filmuletul cu Emma care manca singura?
mamideandrei- mazare am avut noi la pranz, iar dupa amniaza am bagat peste al cuptor cu sos de rosii...dar pe Iris nu am convins-o, asa ca a mancat iaurtel
fram- si noi avem serbare la Mateo, dar avem si poezie de invatat.
sa stii ca te primeam si doar pe tine la plimbarea din parc. eventual te lasam cu Emma si Iris ca sa nu iti pierzi antrenamentul
am fost cu ei astazi dupa amiaza si le-am facut pozele pentru pasapoarte. Pe 24 mai sunt gata am ras, ca Matei nu vroia sa stea serios, si se stramba la nenea ala, pe noi ne bufnea rasul, iar el ami rau facea...cu greu ne-am stapanit si vorbit serios cu el sa inceteze.
a, si cristina, am intrebat de situatia ta, si a zis ca cel mai bine suni la 0219590 (Politia de frontiera) si intrebi. Ca s-ar putea ca in Bulgaria sa poti merge cu pasaport care expira in august...depinde tara. Bafta!
si ca incheiem ziua asa frumos cum am inceput-o va poftesc la un pahar de lapte (sau colica pentru doritoare)
sa aveti o noapte linistita