Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mihaela bun revenit in Japonia si tin pumnii pentru un nou inceput
Uka ma bucur ca s-a terminat toul cu bine. Te inteleg, ceva s-a schimbat in tine. La mine a venit treptat, nedormita de la inceputul lui dec'09 nu am energie decat pentru lucrurile cu adevarat importante.
Nicholas a facut 20 luni si de pe la 18 luni am un stres teribil pentru ca atunci au inceput problemele cu baiatul meu mare. Dar Domnul a decis ca de data asta sa nu avem probleme. Nu stiu ce-a fost cu Peter, dar acum de frica nu i-am mai facut lui Nicholas nici un vaccin de la 12 luni, astept sa faca 2 ani.
O faza recenta: iar cere lapte noaptea, asa ca am decis sa nu-i dam si sa-i spunem clar : e noapte, afara e luna, facem nani, dimineata primesti lapte, cand e lumina afara. In a 3-a noapte striga pe la 2am : tata, vino! sotul se duce in camera lui si Nicholas ii zice : ghilde (asta-i lapte, nu stiu cum a ajuns sa-i zica asa), afa-a e nuna ! Mda, argumentul nostru pentru a nu-i da lapte a devenit argumentul lui pentru a-i da lapte
Din ce citesc pe aici, cei care nu vorbesc prea mult nu au si alte probleme (motorii, sociale) asa ca dau in scris ca vor vorbi cu totii, bineinteles si Raisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

Ce poze faine, imi era dor sa-l mai vad pe Aidan!

Aricico, s-a mai acomodat un pic, cand o las plange si abia o poate lua educatoarea din brate dar cand o iau se vede ca--i fericita, se joaca, o imbratiseaza pe doamna, imi arata jucarii..A inceput sa manance masa de dimineata acolo, si-a facut o oarecare rutina. De luna viitoare o voi lasa si pentru pranz si apoi incerc si la somn si tot asa..
Maria ce face? Cu cine va ramane cand vei incepe serviciul?

O zi faina, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

Neata si de la mine!

Ma bucur ca v-au placut pozele, si Carina se uita cu placere la ele, caci are o pasiune pentru Sergiu, tati de Aidan .. Il striga Siu prin toata casa si mangaie ecranul cand sunt poze cu el ..

Ieri a invatat un cuvant nou... repeta intr-una "arde, arde" ..Ma ia asa pe sira spinarii, dar ma bucur ca vorbeste

diana, super tare Nicholas cu "nuna"..simpatic tare Vroiam sa-ti multumesc ca ne-ai recomandat cele 2 carti despre psihologia copilului, le-am citit pe amandoua si m-am luminat incredibil in unele privinte.

O pup tare pe Natix, sa se acomodeze repede cu gradi.. Ma doare sufletul cand aud ca plang copilasii. Si pisica mea e atasata tare de mine, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar face..Eu o sa mai stau un an acasa, cu ea, si o dam la gradi de la 3 ani. Deja intelege altfel si sper sa-i fie mai usor.

L-am vazut si pe Andrei la ferma . Ce mare s-a facut, e tare scump, un baietel in toata regula!

Va pup!

Sa o ajutam pe Raisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello dragelor,

stau cu DC-ul deschis de vreo 2 zile si tot imi spun ca scriu si nu mai apuc. uka cand am vazut poa pe fb, nu am percutat cat de nasoala era de fapt situatia. abia cand am citit ieri, am realizat de fapt cam ce a fost. of, bine ca a trecut si ca nu s-a intamplat nimic mai grav. ce oameni nebuni, totusi. Doamne.

am vazut pozele. sa stiti ca in aia din fotoliu nu dormeam....mai aveam un pik. am si eu cateva, dar nu am cum sa le scot de pe aparat din lipsa de cablu si card reader. deci pana ajungem in Anglia ma multumesc uitandu-ma la ale Ukai.
Fram si Crocomam sunt exact in aceeasi situatie cu mesele lui Aidan. ma dor sfarcurile de parca abia l-am nascut. ii mai cresc doi canini si refuza orice. ia 2-3 guri de supa sau de paine si gata. are o pasiune pentru mamaliga, dar nu il tine mai mult de 10 secunde. imi iese si mie o masea de minte si inteleg abia acum prin ce dureri trece Aidan. dar ma intreb cand si cum am sa reusesc eu sa-l intarc vreodata. face tare urat cand nu-i dau tzitzi.

A fost tare fain la C-ta. din pacate a plouat si a fost frig, dar ma bucur mult ca ne-am intalnit si ca am cunoscut-o si pe Santo si pe Andrei. Vreau sa-i multumesc Ukai pentru ospitalitate. Si-a facut timp de noi si ne-a adapostit de ploaie cand am ramas a "nimanui" prin C-ta. Face mama ei niste paste excelente!!!

In Bucuresti, intalnirea cu Cristina, Ana si Miha a fost foarte scurta. Copilasii lor sunt minunati. Ele infloritoare, evident. De data asta eram si cu Sergiu, deci au fost mai mult vizite in familie. Dar pe 12 iunie ma reintorc pentru un curs de 2 sp si mi-ar placea tare sa ne vedem intr-un cadru mai larg si mai extins.

Va multumesc mult pt urarile de ziua mea. A fost o zi faina. intalnirea cu colegii de facultate a fost minunata seara. mi-ar fi placut sa pot sta mai mult. cand am venit acasa, l-am gasit pe Aidan total accidentat. taica-su il scapase de pe o bordura. avea o umflatura la arcada cat oul de porumbel. M-a cam sagetat prin inima, dar ce mai puteam face.

Am observat ca la cate paturi am schimbat in ultima vreme, adoarme foarte usor si repede oriunde. Surpriza a fost cand a adormit in tren in 3 minute. a fost o calatorie lunga de 8 ore si el s-a comportat super. ne asteptam la mult mai rau.

A inceput si el sa zica una, alta - cu predilectie panie la pantaloni, dana, nanu, tata, mama, bane la baie, papu si tata la gata. incet, incet, poate ne intelegem si noi anul asta .

ma bag la un dus. va pup dragelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza mamici!

hai ca dau eu cafeaua astazi, poftiti pentru toata lumea:

este soare astazi! iesim si noi pe undeva? Cristina esti pe receptie?

am vazut si eu poze frumoase. ce bine se simteau carina si aidan. Si Andrei care savura sucul de fructe . Nu mai poarta ochelari?
iar tu Manga savurai masajul acelui fotoliu, nu-i asa?

kawa- ati facut ocolul pamantului. ma bucur ca iei doar partea pozitiva a experientei, ca imi inchipui eu ca nu a fost usor.

maimdeandrei- zi-ne ce mai faci bun de papa. Ca Matei a inceput sa devina foarte selectiv

liliac- stiu ce simti! si fata mea mare este de excpetie, de fapt toti trei sunt si sa ma laud: Laura a luat 10 la teza la mate, si asta nu ar fi nimic ca 10 a luat mereu la mate, dar de data asta a fost singura! asa ca sambata dupa amaiza am fost amandoua in mol si ne-am destrabalat! ieri a dat teza si la romana, asa ca este cu in picior in vacanta.
de Iris ce sa zic, e fata mamei mica, dar maaaare in acelasi timp. De vreo 10 zile am scapat de scutec. Nu am mai incercat sa o pun la olita pana acum, dar cand am renuntat la scutec a fost definitv, si in primele zile a mai facut pe ea pe ici pe colo, dar de 4 zile deloc. Nu stie sa spuna, ca stam prost la capitolul vorbe, dar vine si trage de mine si trage si de pantalonii ei, sau aduce olita. Am plecat si in parc si in vizita fara scutec

iar Mateo e barbatul mic al casei. A plecat de dimineata la servici (gradinita), unde doar barbatii se duc. Vorbeste de nu il putem opri, desi pana pe la 2 ani si 9 luni nu zice prea multe, dar a adunat baiatul si acum ne etoneaza cu ce expresii foloseste, si exact unde trebuie si cand trebuie.

Mergi la inceput

uka- urata experienta!

croco- eu am intarcat-o pe la 16-17 luni. in timpul zilei ii lasam biberonul cu lapte prin casa, si o gaseam cu el in gurita. Seara intai ii dadeam laptic din biberon si un pic de san, iar dimnineata doar biberon. Cand nu i-am mai dat deloc a plans un pic, tragea de hainele mele, dar m-am facut ca ploua. nu i-am spus ca nu e voie. ii distrageam atentia cu o poveste, cu o carticica, ne gadilam... cum esti cu sofatul?
apropos de asta tu diamar- ce ai mai facut? ti-ai luat permisul?

eu plec cu amandoi cu masina, tot timpul in scaune. si cand se intampla sa se puna pe plans sau cand Iris tipa ca vrea ceva ce are Matei in mana si nu ajunge...sau invers. le cant, ii intreb de una de alta, le arat ceva pe geam. La mine functioneaza foarte bine chestia cu distrasul atentiei. Sau cand chiar nu functioneaza ii las sa se vaite si se linistesc singurei.
Pe sotz in schimb reusesc sa il distraga, se intoarce la ei, incearca sa le dea ce le-a cazut pe jos...si de multe ori zice ca se va termina urat

Mergi la inceput

alex- pe unde esti? ce-ti face printesa? hai in parc!

mary- tu ce mai faci? creste burtica? hai mai scrie-ne despre tine!

raluk- mai scrie-ne si noua! asa imi placea sa citesc sfaturile tale. tu cum stai cu alaptatul?

vik- mai intra si pe la noi. cand ziceai ca vii la Bucuresti? mi-a face placere sa te cunosc, dar si pe Isa, binenteles.

pe monica am mai stragat-o o data, dar nu m-a auzit. Heiiiiii MAMICA de DOVLECEI mai spune-ne despre tine.

iulika- cum e cu doi acasa. Daniella e cumintica? Brucu nu incearca sa ii bage diverse lucruri in gurita?

si mai sunt fete de care mi-ar face placere sa mai citesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neatza ladies!

miha sarumana pt cafea! nemaipomenita zau!
bravo mami, ai niste copii minunati, pt ca si tu esti la fel! e cea mai rapida trecere de la scutec la olita de care am auzit!

lady ga, eu am citit de cateva ori mesaju ca nu imi venea sa cred!s-a facut fum dens atat de repede? adica nu a venit intai miros de fum? stiu cat e de rau,de dens si de innecacios este, pentru ca in studentie, la camin, a luat foc o camera vecina dar nu mi pot imagina sa trec prin asa ceva cu ama!
ne am bucurat de poze, super!e greu sa decid cui sa dau premiul de cea mai sociabila/ospitaliera mamica de dovlecel, e concurenta acerba dar esti on top of the list!
ce printesa a fost carina la botezul verisoarei ei!

maria te pup mami, ma bucur ca v -ati acomodat cu somnul dar imi pare rau ca sunteti la fel ca noi cu tzitzi!pe aidan l-am regasit tare tare "crescut"! si e atat de frumos!

Mergi la inceput

crocooooooo- ce ma bucur ca nu sunt singura pe aici
mda nici mie nu mi-a venit a crede, dar s-a intamplat. la somnicul de pranz ii pun scutec dar nu face in el. Si noaptea are, si face, dar dimineatza cand se scoala imi arata ca trebuie sa il dam jos. e haioasa rau cand trage de pijama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

oau miha ce recuperare pe cinste! stau bine cu sofatul, inca un picut si imi iau zborul singura, "go!" cum zice ama cand vede semaforul verde!
asta cu distrasul atentiei merge de minune si o aplic mai mereu cand nu e voi,iar in masina din plin chiar cand nu conduc eu!
pb cu intarcatul este ca ea refuza acum orice tip de lapte sau iaurt, din biberon nici nu stie sa bea, am sa mai incerc sa-l las prin casa in canuta cu cioc....as vrea sa fie cat mai natural posibil insa suntem tare departe de asa ceva....

liliacule drag, este mortala cu rolele! si m-a impresionat tare mesajul tau pentru ca am simtit puternic cat este de mandra de andra si de raducu!

diana ! si eu trebuie sa ti multumesc pentru carti si pentru tips and tricks! de fiecare data experienta ta a venit la fix!

Mergi la inceput