Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 14
katteryna spune:
Hristos a inviat !Sarbatoarea Pastelui sa va aduca lumina in suflete!
Sper ca sunteti bine toate si ca petreceti frumos ca avem zile insorite .
Eu sunt un pic bosumflata. Am plecat la 6 cu ambulanta spre Oradea iar soferul n-a vrut sa il ia si pe Marius dupa ce ieri primise acceptul sefului serviciului de ambulanta sa ne insoteasca , acu se suce#351;te soferul ! E ceva de groaza cu unii! Acum tati a ramas necajit acasa si mi se rupe sufletul caci el spera sa mai petreaca cateva ore cu printesa lui. Raisuca a adormit cumintica pe pieptul meu iar eu imi rup oasele pe o targa. In fine, tot patitu-i priceput iar data viitoare nici gand sa mai plec cu ambulanta. Noroc ca nu are rau de masina Raisa ca asta imi mai lipsea!
Va pup pe toate, cu mic cu mare si piticii din dotare!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Hristos a inviat !Sarbatoarea Pastelui sa va aduca lumina in suflete! Sper ca sunteti bine toate si ca petreceti frumos ca avem zile insorite . Eu sunt un pic bosumflata. Am plecat la 6 cu ambulanta spre Oradea iar soferul n-a vrut sa il ia si pe Marius dupa ce ieri primise acceptul sefului serviciului de ambulanta sa ne insoteasca , acu se suce#351;te soferul ! E ceva de groaza cu unii! Acum tati a ramas necajit acasa si mi se rupe sufletul caci el spera sa mai petreaca cateva ore cu printesa lui. Raisuca a adormit cumintica pe pieptul meu iar eu imi rup oasele pe o targa. In fine, tot patitu-i priceput iar data viitoare nici gand sa mai plec cu ambulanta. Noroc ca nu are rau de masina Raisa ca asta imi mai lipsea! Va pup pe toate, cu mic cu mare si piticii din dotare! RAISA MARIA BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR |
Hristos a inviat!
Drum bun si sa fie de folos cele 3 saptamani petrecute acolo !
Trebuia sa faceti un pic de scandal mai ales daca aveati permisiunea sefului.
lutoniana spune:
Hristos a -nviat !!!!
Katy, sa aveti grija de voi in deplasare si pupam cu drag trandafirasul sa mai marcheze o reusita !
biaz29 spune:
Va salut si eu, mamici dragi! Va multumesc pentru mesaje si gandurile bune. Din nefericire, de ieri noapte Amos a facut febra si o minunatie de laringita si bronsita, asa ca nu va fi operat prea curand.
Va imbratisez pe toate si ma intorc la necajitul meu.
mamideandrei spune:
Hristos a Inviat!
sanatate multa puiutilor bolnaviori, Katy, mult noroc in deplasare, Bia pupam dovlecelul sa-si revina repede!!!
inca sunteti prin deplasari, petreceri? hai sa povestim cum au sarbatorit dovleceii nostri Pastele! Andrei cand a dat de gustul ciocnirii oualelor, nu-l mai puteam opri ; apoi am mers la nasi, unde nu s-a lasat pana n-a spart toate ouale din cosulet; si nana l-a lasat, spre incantarea lui maxima!!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Bia, Katteryna, va tin pumnii sa fie bine copilasii!
Noi ne luptam inca cu acomodarea la gradi, educatoarea imi spune ca plange la inceput un pic apoi se joaca, socializeaza cu ceilalti pui dar cand o las e nefericita tare:(((
Fug la gradi, va pup!
mamideandrei spune:
cineva pe aici? seara buna!! si o noapte pe masura!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Azi n-o duc pe Pisi la gradi, stam impreuna acasa si ne uitam la nunta regala. Am facut prajituri si popcorn, cola e la rece, suntem gata. de fapt, a facut un vaccin si pana la amiaza mi-a recomandat sa n-o scot afara din casa
Va pup, dragelor! O zi frumoasa!
cristina_ana spune:
Buna dimineata!!!!
Mesaj de la Manga:
Cine poate veni astazi in Cismigiu in jurul orei 11 sa se intalneasca cu ea, este asteptat cu drag!!!!