Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna dimineata!!!!
Mesaj de la Manga:
Cine poate veni astazi in Cismigiu in jurul orei 11 sa se intalneasca cu ea, este asteptat cu drag!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )

Sa o ajutam pe RAISA!!!
POZE

POZE NOI

Transmite-i salutari din partea noastra si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salut si La multi ani Manga; sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta !!! pupici!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

zi buna!

am vazut dovlecei frumosi astazi si mamici vesele. A fost foarte fain! Trebuie sa mai iesim.

in rest pe la noi toate bune, l-am recuperat pe Mateo de la gradi si acum sunt la nani, asa ca profit si eu ma ma dau pe net

bia- sanatate multa pentru puiul tau. Se simte mai bine?

katty- cum este Raisa? va tinem pumnii si ne gandim puternic la voi.

elleeeeeee - ce mai faci? ce-ti fac zanele? Eva merge la gradi?

anomis- m-am gandit astazi la tine. cum este samburelul? stii ce este?

monica- ce-ti face vorbaretul? mai povesteste-ne ce nazbatii mai face?

apropos de asta, sa va zic eu una de la Mateo. Ieri cand s-a sculat eu imi faceam un dus, si cand ies imi spune: "de ce fac baie, ca nu este noapte", noi spunandu-i lui ca doar cand se face noapte facem baie, ca altfel ar face baie, dimineatza, pranz si ...seara.

zi mirobolanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Mangagirl, la multi ani cu intarziere si de la mine! Cum este blondinul? Cred ca a fost super intalnirea de ieri.

Biaz, sanatate multa puiului mic si sa scapati cat mai repede de operatie ca stiu ca stati in stres.

Miha, stiu cum e cu baia, daca s-ar putea de cateva ori pe zi ar fi foarte bine.

Luto, nici o relatare de la nunta regala?
I-am auzit pe unii la tv ca printesa nu este frumoasa, ca are trasaturi masculine si mi-am zic ca daca nici ea nu e frumoasa eu atunci sunt baba cloanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cafea?? Mie mi-e o pofta de cafeaua mea de acasa ! La multi ani cu intarziere draga mea Manga! Sa fiti sanatosi si fericiti! N-am apucat sa citesc din urma ca tare greu se incarca paginile pe mobil. Noi Ne-am acomodat si eu sunt foarte multumita de terapiile de aici. Mai stam pana pe 14 mai. Sper sa o tina tot asa! Raisa a facut dermatita atopica si i-a trecut, a avut #351;i mucei #351;i I-au trecut dar în rest e o zambareata si o santajista.
Sper ca sunteti bine toate, noi va pupam apasat!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Bun gasit, girls!

Mie mi-a placut foarte mult sa ma uit la nunta, am stat lipita de televizor. M-a impresionat mult de tot cum se bucurau toti oamenii aia pe strada, si ce ordonati erau..Si la noi se calca in picioare si la biserica..

Co-autorul e plecat in ceva business trip si-s singura zilele astea cu Pisi, incerc sa-mi dozez f bine energia sa pot face fatza. Are o perioada cand suge aproape non stop si daca refuz, se lasa cu jale mare.

Mai iese cineva in Moghioros? Eu n-am mai fost de-o gramada de vreme, nu prea imi vine asa de una singura..

Va pupa fata, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fragutza, nu te-ai gandit sa o trimiti si pe Pisi in calatorie cu tati ? Ramaneai si tu ca o doamna sa te aranjezi si sa dormi
Si in plus sunt sigura ca ar fi avut si el succes cu copilul in deplasare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, girls!

Co-autorul e plecat in ceva business trip si-s singura zilele astea cu Pisi, incerc sa-mi dozez f bine energia sa pot face fatza. Are o perioada cand suge aproape non stop si daca refuz, se lasa cu jale mare.

Te iubeste mama, Pisi!

Suntem in aceeasi situatie aproape disperata as spune eu din cauza ca sunt EPUIZATA!daca de fiecare data imi spuneam ca am ajuns la limita ca sa constat apoi ca se poate mai mult, acum ma simt dincolo de orice limita mi-as fi putut ever imagina.Ce ma ingrijoreaza insa cel mai tare este ca nici macar nu imi imaginez cum va renunta Ama singura la tzitzi, pt ca nu se intrevede nimic in acest sens, dimpotriva. Fetelor care inca alaptati cum va imaginati si cand momentul renuntarii?
In plus acum e intr-o perioada in care anxietatea separarii se manifesta din plin, multiplicata si de faptul ca petrecem cateva zile la bunici, ca sa pot lua cateva ore de sofat cu un instrunctor, sa mi fac curaj. Au trecut 13 ani de praf peste permisul meu de driver.

Va sarut cu drag pe toate si imi pare rau ca nu m-am putut mobiliza sa scriu asa cum mi-as fi dorit!Sper ca toti dovleceii minunati sunt bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fragutza, nu te-ai gandit sa o trimiti si pe Pisi in calatorie cu tati ? Ramaneai si tu ca o doamna sa te aranjezi si sa dormi
Si in plus sunt sigura ca ar fi avut si el succes cu copilul in deplasare

:))) N-am fost inspirata sa ma gandesc la asta! Sigur i-ar fi placut discutia despre accize!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, girls!

Te iubeste mama, Pisi!

Suntem in aceeasi situatie aproape disperata as spune eu din cauza ca sunt EPUIZATA!daca de fiecare data imi spuneam ca am ajuns la limita ca sa constat apoi ca se poate mai mult, acum ma simt dincolo de orice limita mi-as fi putut ever imagina.Ce ma ingrijoreaza insa cel mai tare este ca nici macar nu imi imaginez cum va renunta Ama singura la tzitzi, pt ca nu se intrevede nimic in acest sens, dimpotriva. Fetelor care inca alaptati cum va imaginati si cand momentul renuntarii?
In plus acum e intr-o perioada in care anxietatea separarii se manifesta din plin, multiplicata si de faptul ca petrecem cateva zile la bunici, ca sa pot lua cateva ore de sofat cu un instrunctor, sa mi fac curaj. Au trecut 13 ani de praf peste permisul meu de driver.

Va sarut cu drag pe toate si imi pare rau ca nu m-am putut mobiliza sa scriu asa cum mi-as fi dorit!Sper ca toti dovleceii minunati sunt bine!

Si eu sunt epuizata, dorm atat de putin, sunt la capatul puterilor! Ma dor sanii de parca mi-ar fi turnat cineva ceara fierbinte pe ei, vb lu' mama lu' David.
Nu cred ca se va intarca singura prea curand si nici nu stiu cum sa fac sa raresc suptul. E clar ca nu-i tine de foame ci e doar de confort. Pe care il inteleg si nu vreau s-o frustrez..totusi, toata ziua la san nu mi se pare ok. Poate daca numai asta as avea de facut mi-ar fi mai usor, dar mai sunt si altele.

Bafta cu condusul, stiu ce zici, abia mi-am facut curaj sa merg si eu singura. E mai greu cand se jeleste Pisi si striga mami, tzitzi, dar probabil in curand biberoanele vor ajunge la elasticitatea si lungimea suficienta cat s-o alaptez in mers.

Va pupa fata, s-aveti o zi faina!

Si inca ceva, mami de andrei, amandine stii sa faci?

Mergi la inceput