Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 13
mamideandrei spune:
la noi s-a mers pe faza cu telefonul ca nu e la cabinet, deja sunt in vacanta , dar nu stiu ce sa-ti zic exact, eu am mai vb azi cu inca un pediatru si mi-a spus la fel, scaune apoase, miros intepator se ia antibiotic; acum ca o fi gresit, nu mai stiu; stiu totusi ca a mai facut de 2 ori de azi dimineata si tot asa moale, o data in pampersi ca era numai cu tati acasa si nu s-a prins de faza sa-l duca la toaleta si o data dupa masa de pranz, dar dus de mine la toaleta; sper in mai bine!!! si asta repede!!
in alta ordine de idei, eu fac pasca asa:
2 oua
15 linguri zahar
15 linguri iaurt
15 linguri ulei
15 linguri cu varf de faina
1 praf copt
se bat ouale cu zaharul , se adauga iaurtul, uleiul, praful de copt si faina cernute!
jumatate din compozitie se pune in tava si se baga la cuptor pana se intareste un pic deasupra. Se scoate apoi si se pune branza pregatita ca pentru placinta(cu zahar, stafide, esente, fiecare ce doreste) si restul de compozitie peste branza.
se baga din nou la cuptor si se lasa la copt, cca 30-35 min, sau pana trece testul scobitorii!!!
sper ca ai inteles ceva, e foarte buna, de fapt suna mai a prajitura asa, dar se consuma toata imediat, garantat!!! cu aluaturi inca nu ma bag la framantat
iar tort fac asa doar ca eu pun dulceata de visine ca din asta am!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
mamideandrei spune:
aaaa, si am vopsit si ouale! am niste oua tare frumoase!!!! ceea ce va doresc si Dvs!!!
aricelul spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!
Multa sanatate si numai bine sarbatoritilor de Sf Gheorghe !!!
Va pup pe toate si va doresc un Paste Fericit!
P.S. mamideandrei cred ca ai cele mai "dichisite" oo
miha74 spune:
Dragele mele,
eu am cozonacii in cuptor, drobul e gata, iar ouale sunt toz, mov, albastre si pictate de Laura. Nu am nimerit nici unele rosii
vik- sper sa reusesti sa iti tragi sufletul in minivacanta de Paste. Pupam si pe Isa, sa se faca bine. TE-ul meu e gata. desi cred ca o sa fie o nebunie. As fi depus anul trecut, dar aveau limita de varsta de 35
fraguta- capul sus mami, si conduceti bine. Gata Pisi s-a acomodat de tot cu gradi.
mamideandrei- sanatate multa la pui mic. Si eu o am pe Laura bolnavioara, de marti seara mi-a facut febra 39.8, si dureri in gat la greu asa ca ca si noi tot la antibiotic am ajuns. dar eu nu i-am mai dat de ania de zile. Nu stiu cum a reusit de data asta... Cei mici se tin bine, Matei a avut o tuse din ultima zi de la gradi, dar s-a rezolvat cu stodal.
Noi Pastele il sarbatorim la casuta de la tara, in familia largita ca se anunta vreme frumoasa.
carinUKA - bine te-am regasit. hai sa-ti creasca cozonacii, sa ti se roseasca oule si sa curga vinuuuuul.
Va doresc sa aveti Sarbatori Pascale FERICITE, cu multa liniste si bucurie.
vik-cj spune:
Fete dragi, Paste fericit si linistit alaturi de minunile din viata voastra si alaturi de cei dragi!
Eu anul asta am vopsit prima data oua (le facea mama pana acum) si au iesit super rosii si frumoase . Sunt tare mandra...
Va pe toate si va doresc Paste imbelsugat!
mamideandrei spune:
Hristos a Inviat!
Sa aveti parte de clipe linistite si frumoase alaturi de cei dragi, si fie ca Lumina Sfanta sa ne ajute sa devenim mai buni, mai iertatori, mai iubitori! Paste fericit alaturi de cei dragi!
MangaGirl spune:
Hristos a inviat! Paste fericit si plin de iubire alaturi de cei dragi! Imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru deloc de multisor. Suntem in Romania. ne-am adunat si noi in sfarsit de pe drumuri dupa operatia lui Aidan de testicol si plimbat Bacau-Iasi la scos de fire.
Acum ne pregatim de un drum la Bucuresti si unul la Constanta. Sper din suflet ca toate sunteti bine si ca petreceti frumos cu apropiatii.
crocodana spune:
Hristos a inviat!
Sa petreceti frumos alaturi de minunile voastre! Ama a fost cu noi la biserica la miezul noptii pt jumatate de ora, la 7 era fresh iar acum a picat franta, ca atare petrec si eu dormind urmatoarele doua ore!then, mergem la aniversarea de un anisor a unui baitel!
vik, miha succes la te-uri!
mamideandrei pupam flacaul sa se faca repede bine!
gagga gangsterul!
dia !
va imbratisam cu drag si sa auzim de bine!