Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

si eu tot cu chimicale, abia astept sa le fac, am si abtibilduri 3D

Andrei a facut azinoapte temperatura mare, abia dupa vreo 3 ore de schimbat sosete cu otet(cu plansetele de rigoare ca erau reci), jum supozitor novocalmin, panadol/nurofen la 4 ore; apoi apogeul dimineata cu scaun fff moale dar miros ffff intepator, f deschis la culoare; timp de trei ore azinoapte a stat treaz si m-a tinut de mana , caputul ii frigea groaznic!

dar vad ca pana acum nu a mai facut nici un kk, nici temperatura, i-am dat deja de la 7 hydrasec, acum i-am cumparat si Biotics si mergem cu regim; azi stam in casa, sa nu cumva sa revina febra! in rest suntem ok!! maine vopsesc ouale si fac drob( asta e pentru prima data, sper sa iasa!!) iar sambata ciorba de miel, pasca si tortul; cozonac face mama!! prima zi vin finii la noi, a doua zi mergem la onesti la socru; si gata Pastele!!!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

Hello!

M-am trezit cu dovleceii in cap - nu la propriu - si ma tot urmareste gandul asta dovlecesc.
Cred ca era timpul sa va scriu cate ceva, sa va urez spor la bucatareala, un Paste fericit si linistit, si multe momente grozave cu familia.
Sper ca sunteti bine, sanatosi si zburdalnici pe vremea asta frumoasa.
Ca si noi
Ma intorc la mica mea bucatarie, la micile oua si la micile griji.

va pupa CarinUka

WoMan
i_o
f_t ......... Sa o ajutam pe Raisa!
e_h
e
r

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gagga

Hello!

M-am trezit cu dovleceii in cap - nu la propriu - si ma tot urmareste gandul asta dovlecesc.
Cred ca era timpul sa va scriu cate ceva, sa va urez spor la bucatareala, un Paste fericit si linistit, si multe momente grozave cu familia.
Ca si noi

va pupa CarinUka

WoMan
i_o
e_h
e
r

multumim, la fel si voua!!
Carina ce mai face, ce mai zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gagga

Hello!

Ca si noi

va pupa CarinUka

WoMan
i_o
e_h
e
r

Multumim, la fel si voua!

Te mai asteptam.

Mergi la inceput

Luto, parca am incercat cu sfecla dar nu au iesit. Poate nu am stiut eu cat sa le tin.

Irina, sper sa nu mai revina febra. Nu ai sunat macar la dr sa intrebi de mirosul ala intepator?

Matei mi-a ramas cu o tuse dupa raceala dar nu am mai fost la dr cu el sa-l asculte la plamani. Sper sa nu faca nimic acum de sarbatori.
David nu mi-a facut febra mare decat pe la 1 an si 10 luni cand era si noaptea de inviere. Dupa slujba, pe la 3 nopatea am facut o vizita la spital. Nu stiu cum se face ca tot timpul de sarbatori se imbolnavesc si nici nu o gasesc pe dr mea .

Mergi la inceput

am sunat, si mi-a spus ca e ceva infectios si mergem cu antibiotic Ceclor 3 zile; este primul antibiotic luat de Andrei in viata lui! dar asta e! a mai facut un kk moale si se vede ca-l doare si burtica, ca inainte sa faca a venit si la mine si s-a strans asa de burtica, a inceput sa planga si apoi s-a eliberat ; speram in recuperare grabnica

Mergi la inceput

va las ceva frumos ; enjoy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Am avut niste zile mai neprietenoase, nu prea am avut energie pentru socializare. Pisi a fost si ea plangacioasa la gradi, in primele zile; ieri a avut un fel de petrecere cu un clovn si un iepuras de care s-au speriat toti cei micuti. A primit si-un cadou de care era tare mandra.

Voi ce dati pentru imunitate puilor? Pisi a avut iar febra aseara, vad ca nu mai scapa de raceala asta si-as incerca si ceva naturist.

Mamideandrei, cum mai e puiul? Sa-i dai si ceva probiotice, dar presupun ca deja ti-a zis medicul.

N-am pregatit nimic de mancare pentru ca vom pleca la parintii mei, poate luni fac o prajiturica, ceva.

Luto, Dia, au iesit oole?

Va pup dragelor, sa aveti un Paste Fericit!

Numai bine,

Raluca

Mergi la inceput

buna dimineata! poftiti la !!

noi am avut o noapte usoara, mai greu a fost la mine cu trezitul la medicamente, ca fiecare cu ora lui , dar Andrei a fost ok; dimineata l-am dus la toaleta, a facut kk, nu apoape ok suntem pe drumul cel bun; Fragutza, ii dau pliculetze de Biotics, cam la 2-3 ore dupa ce ii dau antibioticul; ii mai dau si Hydrasec si Panadol/Nurofen!

cat despre imunitate, eu i-am dat in toamna Propilis C de la Fiterman si nu am avut nici o raceala; acum in primavara inca nu i-am dat nimic!

Mergi la inceput

Salut!

Irina, ma enerveaza faza cu tratamentul dat prin telefon. Asa puteai si tu sa-i dai antibiotic dupa ureche. Asa m-am enervat ca atunci cand am fost cu Matei la dr si avea 37,6 fara alte semne de boala si totusi dr i-a dat antibiotic. Sa nu mai aud de la dr ca se abuzeaza in Ro de antibiotic, cand ei sunt cei care sar imediat cu antibiotic.
Pasca cum o faci, cu aluat ca la cozonac?

Fragutza, astazi fac ouale dar probabil intr-o singura culoare, depinde cat le las in apa cu ceapa.
Nu stiu ce sa-ti recomanad pt imunitate ca nu le-am dat.

Sa petreceti frumos alaturi de familia voastra!

Mergi la inceput