Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooo, inca un eveniment de sarBAUTorit: bravo, Floric!!! Nu uita: tot asa pana la ziua lui Phiphi!
Pisigri, la noi a fost premiera cu ceapa si mi-a folosit si mie, ca in urma cu o noapte m-a durut gatul intr-o parte cu tot cu o ureche de mi-era si frica sa inghit in sec si am crezut ca am incurcat-o...dar acum vad ca suntem fresh amandoua! Nu cred c-a fost un crocobaur nasol la noi, ci asa, o semi-raceala cauzata de vremea asta super caldutza care-i bucura si pe virusi. Caci daaa, si la noi e cald si bine de multa vreme!!
Acum l-am vazut si eu pe Theo, o incantare copilasul asta, cu carliontzi sau fara e la fel de ravasitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

denisamada , uitindu-ma la pozele din casa voastra cea noua si bibilita, tre' sa te intreb niste chestii:
1. scaunelul din baie de unde este si la ce bani?
2. buburuza?
3. balansoarul din living e de adulti sau de copii? de unde?
4. copilu'...?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

si eu vreau mai ales patutul, e f interesant, ca se da singurika jos, si poate sta si doarme singura.tare simpatic e.

www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

denisamada , uitindu-ma la pozele din casa voastra cea noua si bibilita, tre' sa te intreb niste chestii:
1. scaunelul din baie de unde este si la ce bani?
2. buburuza?
3. balansoarul din living e de adulti sau de copii? de unde?
4. copilu'...?

si eu vreau mai ales patutul, e f interesant, ca se da singurika jos, si poate sta si doarme singura.tare simpatic e.

si tricicleta e super

www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinco, am zis eu ca va urez de sanatate prea tirziu !

Fetelor, m-am dilit. Rational stiu ca Ilinca este prea mica pentru un catel. Stiu ca avem acum alte probleme. Si ca nu avem bani de dat pe ciine. Si ca nu am timp de ciine. Si ca nu e momentul, si ca mi-am propus ca ne luam catel cind face Pisilinca vreo 5 ani. Dar de citeva zile fiica-mea ma bate la cap non stop sa mergem afara sa dea papa la catel - un puiandru de maidanez, la vreo 7-8 luni si tot atitea kile, inalt de nasul lui e la nivelul nasului fie-mii. Potaia e super nebuna, topaitoare, alintata, Ilinca e in extaz, io nici nu vreau sa ma gindesc sa iau acest ciine (adica chiar am si o lista redusa de rase din care aveam de gind sa aleg la 5 ani...), da' cind vad marele entuziasm....Bine, barbatului nici nu indraznesc sa-i spun ceva, imi place tare mult la ciinele asta ca e foarte ascultator in stilul Cesar (ca-s fana serial, e prea tare omul ala), ne intelegem si numai din priviri (ca tre sa ma "ratoiesc" din ochi la el, ca in entuziasmul lui imediat ar trinti-o pe asta mica....), dar nu mi se pare sigur sa iau in casa acum un ciine...na, nici nu stii cum se nerfeaza o data si fata Ilincai e fix la nasul lui. Da' tare mi-e drag de el...

Mergi la inceput

Uof, pisigri, te inteleg perfect...stii tu ca la de-astea te inteleg:))) Iti dai seama ca si Phiph e topita dupa caini, o las sa-i mangaie mai ales pe puiuti (cu stapan) desi de 2 ori i-au pus labutele-n piept si s-a suarat rau Phiphi pe moment:))). Are si doi spurcati de maidanezi cu clips care ne cunosc de la distanta si vin sa-si ia portia de scarmanat, o las sa-i mangaie si pe aia sub ochii mei, ca-s de mare incredere potaile (adulte) si simpatice foc, mai ales unul pe care l-am intalnit prima data cu huzband si caruia ii spunem Scepticu', caci asa era in urma cu mai bine de 1 an.
Eu inca nu ma simt pregatita de alt caine al meu, am impresia ca l-as trada pe Manole. Poate peste 1 an ii vom lua si la Phiphi, parca m-am si decis la rasa, hihi,is tare uratei dar cica ideali pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ia zi si mie ce rasa, ca si eu am gasit ca recomandati pentru copii numa' "oratanii" , exact genul de ciini care am zis ca veci n-o sa-mi iau....

Mergi la inceput

Staffordshire bull terrier. Avantaje:
- e miculutz dar totusi cu aspect de caine, nu fluffy de-ala gen bichon dupa care nu ma dau in vant; ca dimensiuni e numa bun pt. un copil de 3 ani;
- are par scurt;
- nu e din cale afara de energic (mie imi plac cainii mai statici, as innebuni cu un fox-terrier);
- cica e foarte echilibrat, bun cu copiii mici, e chiar denumit "the nanny";
- avem canisa cu exemplare de vaza in Maramu!

Mergi la inceput

Tu la ce rase te gandeai?
Pentru mine dogue de bordeaux ramane the best forever, nu exista ceva mai frumos si mai bun in lumea canina, dar nu mai pot sa trec prin ce am trecut cu Manu, nu mai pot sa am un caine asa mare si atat de sensibil, predispus la torsiune etc...am zis ca va fi ultimul meu caine, dupa ce ma voi pensiona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Si Rares e innebunit dupa animale...De fapt, caini. Caci alte animale nu a vazut. Chiar ieri am fost in vizita la cineva, la curte si a fost innebunit sa mergem la "TO" (caine, asa spune el). Am stat numai afara de ii inghetase nasul si mainile. Potaia atat sarea in sus, latra, se gudura si Rares era in extaz...Potaia fiind un brac minunat, crescut de mine cand avea vreo 2 luni (v-am povestit ca am avut puiuti prin casa dar cum ajung la o anumita marime...ii dau). Si culmea e ca desi nu m-a vazut de fff mult timp...m-a recunoscut. A sarit pe mine a joaca (m-o fi recunoscut sau nu, nu stiu)... Oricum Rares a fost innebunit dupa el.
Si a mai descoperit ceva...am dat mancare la gaini si la cocos...dar am uitat cu spune la gaina...il stimulez azi sa vad daca mai tine minte si sa notez.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Si vorbesc cu o amica si zice sa pun o ceapa taiata-n 4 in camera......Ei, si nu stiu ce sa zic, chiar o fi fost asa buna ceapa aia?! Dar de la 22 incolo respiratia i s-a imbunatatit...auzibil (niciun fornait/sforait) si a dormit foaarte linistita! Voi ati mai facut schema cu ceapa? E de incercat!!

si la noi a avut mare "succesuri"

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput