Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 8
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal La Multi Ani Ianis! Am zis ca incep serviciul si mai slabesc si eu, dar in fiecare seara simt nevoia de dulce+ce mai mananc la servici. Pisik, multa sanatate! Las cateva poze cu Theo de la ziua lui, noi nu am avut copii, trebuia sa vina fratele sotului cu fetita dar nu au mai ajuns. https://picasaweb.google.com/mireeal/20032011?authkey=Gv1sRgCMaLt77K5_GuYQ#5591433057774546962 Ma duc sa fac un dus si la nani,sunt mereu pe fuga. |
Maaaama ce bucle si ce ochi !!!

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui novus Floric, da, sunt undercover de fapt in Hawai, m-ai prins Pe bune ca la noi umbla lumea in tricou la vremea amiezii, e super cald si fain, au inflorit copacii, ca mai, nu ma prinzi pe acasa decat seara ! Trimit maine soarele si la voi !! |
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
La multi ani Adela-Marisa!!!
La multi ani Valentin Cristian!!!
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui mireal Las cateva poze cu Theo de la ziua lui, noi nu am avut copii, trebuia sa vina fratele sotului cu fetita dar nu au mai ajuns. |

toata viata mea mi-am dorit si copilul meu sa aiba asa bucle 
pisigri spune:
Asaaaaa....ca m-am apucat de citit de la coada la cap. Sau de la mijloc catre cele doua capete :)),nici nu stiu cum sa spun.
LA MULTI ANI ! 
tuturor sarbatoritilor de pina azi.
LA MULTI ANI ADELA ! 
,
cel mai mic si mai scumpicic si mai serios Cornuletz cu lapte,
LA MULTI ANI VALENTIN !

si zi-i lui mami sa treaca sa ne mai salute si sa ne lase poze !
...si vorbind de poze, io am de recuperat serios din urma....
Ilinca,
eu ma gindeam sa ii fac(a se citi cumpar) copilului in camera un dulap de-ala cu bara de umerase, caruia sa ii mai adaug eu niste bare suplimentare. Nu ma omor cu calcatul, am umerase de haine de copii cit pentru o fabrica de textile, hainele impaturite fac musai cute (suplimentare
)...si m-am gindit ca asta ar fi varianta mai compacta. Pe de alta parte, ma gindeam si sa mai astept cu mobilatul (bine, oricum o sa mai astept, din motive de finante si de nefolosire a camerei :)))) pentru cind voi renunta la patul de bebe (caruia oricite grilaje ii scot, tot de bebe o sa arate pina la urma...) si sa remobilez pe un model mai de durata... adica, sper eu, pina la inceperea scolii (6-7 ani, nu se stie), cind oricum o sa trebuiasca sa scot picturile de pe pereti...O sa caut, poate gasesc pe net o mobila care mi-a placut mie f mult, pentru ca avea un milion de corpuri de marimi diferite, din care sa comanzi ce vrei si sa le combini cum ti se pare mai practic.
Dodo, desi ai fi cea mai indreptatita dintre noi, tu nu ai voie sa te plingi
.
Ramona, sa te bucuri de masina! Lasa, nici n-o sa simti cit de repede te obisnuiesti cu ea !! Mai ales ca acum te concentrezi pe altceva...
Diana, ma bucur ca te-ai linistit cu bona si cu Mutzu. Sa-mi spui si mie te rog (poate intr-un MP) ce stii tu ca se mai poate face in tara asta cu o specializare pe anatomie patologica. E poveste tare lunga, dar la noua lege a invatamantului si la noile norme si cerinte pentru contracte de cercetare, cred ca din toamna, dupa ce sustin teza, va trebui sa ma reprofilez, si am impresia ca mi s-au ingustat extrem de mult optiunile....
Revin, ca mi-a venit sefu' ![]()
Floric spune:
Astazi e zi de chef mare.... 
Am schimbat prefixul...
E rost de recuperare dupa cum am promis, caci daca ajung sa traiesc ziua aceasta dau muuuulllteeeeeeee prajituri si tort insiropat. Si cand te gandesti...cate mi-ati dat sanse sa ajung aici? cate pariuri? si totodata si cata sustinere am gasit din partea voastra
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Uof, tastez cu un deget sa nu se scoale Phiphi. Ieri s-a trezit cu muci de-aia curgatori, cum stranuta cum ii intindea pe toata fatza...si n-a vrut sa doarma de pranz, cred ca stiu de ce: cand se punea la orizontala (a avut vreo 3 tentative) respira mult mai greu, ii alunecau mucii inapoi
. I-am pus de 2 ori protargol si-a plans cate 5 minute de fiecare data, nu-l mai suporta!! Asa ca a ratat somnul de pranz si a fost in verva mare toata ziua, super vesela, chiar daca cu "lumanarele" la nas, alt simptom de raceala n-a avut. Dar ne pregateam moral sa avem o noapte grea, ca am mai patit-o de vreo 2 ori (trezire de la muci din ora in ora, cu plansete, pana pe la 6 dimi
)
Si vorbesc cu o amica si zice sa pun o ceapa taiata-n 4 in camera...Adoarme fata la 20, peste fix o ora se trezeste plangand, readoarme in 5 minute...peste fix o ora (are ceva rollex intern
) la fel...zic: e clar, asa va fi toata noaptea...Ei, si nu stiu ce sa zic, chiar o fi fost asa buna ceapa aia?! Dar de la 22 incolo respiratia i s-a imbunatatit...auzibil (niciun fornait/sforait) si a dormit foaarte linistita! Voi ati mai facut schema cu ceapa? E de incercat!!
Ilinca_M. spune:
Eu la feisbucul Aylei si a prietenelor ei virtuale nu ma mai uit demult, sar calul rau de tot, duc niste tragedii aproape in derizoriu cu kitchosheniile postate + ce a povestit Ramona...nu pot decat sa subscriu la ce a zis Dyana si sa ma abtin de la alte comentarii, desi in trecut am vrut sa mai scriu ceva pe tema asta (legat de Ayla, nu de copii) dar am zis sa-mi vad de treaba ceea ce voi si face.
pisigri spune:
Ilinca, schema cu ceapa am mai facut-o la mine, uneori a mers beton, alteori nu a facut nik. Cred ca depinde de crocobaur sau de cauza motivului.
Dar protargolul/colargolul ustura pe o mucoasa inflamata, de aceea a plins. E testat de mine
ca am consumat un vagon, cum simteam ca ma gidila ceva in nas/git, hop cu picaturile, ca dezinfecteaza f bine. Mie imi pun pina simt ca se duc pe git. Na, io-s dusa de cind cu indicatiile "Sa aveti grija sa nu raceasca Ilinca !" . Oricum, daca mai este nevoie (ca de obicei voi scapati imediat), multa sanatate lui PhiPhi !
Floric, felicitari ! Io-s foarte mindra ca am ajuns la 75 (asta inseamna ca am scazut :D), da' nu prea ma omor nici cu regimul, nici cu sportul (mai biciclesc, teoretic 5 km/zi, practic....5 km la 3 zile
Ilinca_M. spune:
Si sa trecem la lucruri mai vesele si anume PAAARTYYYYYYY!
LA MULTI ANI, berbecutza hotarata ADELAKE- doamna procuror, un cornuletz micutz cu personalitate maaaaaaaaaaaaaaare si o familie pe cinste, inclusiv "old papa" Toto si motorashu' pufos!