Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 7
mireal spune:
La Multi Ani Ianis!Am zis ca incep serviciul si mai slabesc si eu, dar in fiecare seara simt nevoia de dulce+ce mai mananc la servici.Pisik, multa sanatate!Las cateva poze cu Theo de la ziua lui, noi nu am avut copii, trebuia sa vina fratele sotului cu fetita dar nu au mai ajuns.https://picasaweb.google.com/mireeal/20032011?authkey=Gv1sRgCMaLt77K5_GuYQ#5591433057774546962Ma duc sa fac un dus si la nani,sunt mereu pe fuga.
novus spune:
Hello !!!
IANIS
Sa ramai la fel de frumos si cuminte 

Un mare
si pt Ela & Dan !!
Pisik, sanatate multa iti doresc !! am vrut azi sa te sun dis de dimineata dar m-am gandit ca ai treaba multa fiind luni, rau am facut, te sun maine 
!!!
Mireal, l-am admirat pe Theo care e frumusel foc 
![]()

!!
Dodo, am admirat-o pe printesa Isabella care e tot mai dulcica 

Mada, asteptam si pozele oficiale ale sarbatoritei de maine 
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi am stat afara o gramada ca de obicei in ultima vreme, Ada baga km zilnic, dimineata cu mama apoi cu noi ![]()
In sfarsit le-am gasit si eu utilitate vestelor de fas pe care i le-am cumparat ca tare imi plac dar ma gandeam cand o sa le poarte, acum e momentul ,seara dupa ce apune soarele se face mai racoare si e momentul lor ![]()
ramona7575 spune:
Of fetelor, am vazut pe facebook o poza postata de o cunostinta a Aylei si de atunci plang intr-una
, parca nu-mi mai revin, nu am vazut in viata mea un bebe in sicriu si m-a ingrozit. Inteleg durerea mamei care a rascolit pe toate fetele care au vazut poza... prevad o noapte alba pentru mine... eu nu merg niciodata la astfel de evenimenite, m-ar marca pe viata 

Floric spune:
Mire, am vazut mandretze de flacau. Doamne, ce ochi are
Novus, eu te banui de ceva timp ca nu mai locuiesti in Romania, ca te-ai mutatla tropice...Cand te aud ca ati iesit afara, ca ce zi frumoasa, ne-am plimbat toata ziua, cabd te mai audvb si despre soare...deja imi pun intrebari...caci la noi, in Romania...nu am mai vazut vreme buna de vreo saptamana...
Si noi iesim dar ne plimbam pe la oameni pe acasa, sau cel mult la loc de joaca. E un frig afara de nici eu nu am renuntat la sapca din cap...
Daca e asa frumos la voi trimite si la noi o raza de soare, o speranta de zi insorita de primavara...

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Floric, da, sunt undercover de fapt in Hawai, m-ai prins ![]()
Pe bune ca la noi umbla lumea in tricou la vremea amiezii, e super cald si fain, au inflorit copacii, ca mai, nu ma prinzi pe acasa decat seara !
Trimit maine soarele si la voi !!
Floric spune:
Asteptam Novus...PArca vezi cama trezesc maine dimineata cu copacii infloriti...
Fetelor,de astazi m-am apucat de scris toate cuvintele spuse de Rares, asa cum le spune el, stalcite, caci asa ma distrez de numai pot...Ultima gaselnitza a fost paleta de batut covoare, cu care de altfel s-a si culcat...si pe care o striga "peteta". Asta este doar un cuvant dar am o lista intreaga. Pe mine ma distreaza seriozotatea cu care pronunta el ferm convins ca spune exact ce spun si eu. Stiu teoria ca ei asa percep sunetele (asa cum pronunta) dar pe mine tot ma distreaza...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
dyana27 spune:
La multi ani Ianis !!!
Sa cresti mare si frumos si fericit cat cuprinde!!! Pupici multi si pentru mami

eu am supravietuit bine primei zile de servici, a fost ok, sincer... parca am stat doar o saptamana in concediu, asa ma simteam; mi-am intrat imediat in ritm, m-am apucat de treaba, o las moale cu conversatiile cu colegele binevoitoare.. strictul necesar si cam atat; mutzu a fost exemplar azi cu bona, s-au inteles de minune, s-au plimbat, a cerut "acashica sa faca bebe nani", a adormit in 2 minute fara scandal... i-am gasit fericiti si multumiti pe amnadoi; s-a bucurat enorm cand am venit, era asa grabit sa-mi povesteasca ce a facut ca vreo 2 minute n-a reusit decat sa zica: "mami am fost... mami... mamiiiii.. mami am fost.." si tot asa![]()
![]()
![]()
... pana a reusit sa-mi explice ca a fost intr-o parcare unde era o masina cu muzica tare in boxe![]()
.
dezvatatul de leagan a mers suuuper bine, de 2 zile nu mai plange deloc cand il culc, ba chiar sta asa cumintel ca-mi vine sa-l manac; adoarme langa mine in pat, sau pozitia preferat: eu usor ridicata pe perna si el culcat cu spatele pe mine, cu fata spre tavan; si stam acolo si povestim la greu, el tare, eu in sopata si mi se pare fantastic cat e de intelegator.
sa vedem cum o s afie in continuare, daca dupa cateva zile cand se prinde el ca eu chiar plec zilnic mai colaboram; eu sper ca da, ca tare bine se intelege cu bona si se bucura cand o vede;
va pupacesc cu drag pe toate

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Of fetelor, am vazut pe facebook o poza postata de o cunostinta a Aylei si de atunci plang intr-una ![]() , parca nu-mi mai revin, nu am vazut in viata mea un bebe in sicriu si m-a ingrozit. Inteleg durerea mamei care a rascolit pe toate fetele care au vazut poza... prevad o noapte alba pentru mine... eu nu merg niciodata la astfel de evenimenite, m-ar marca pe viata ![]() ![]() ![]() |
of da.... din pacate am avut si eu proasta inspiratie sa arunc un ochi acolo... pentru ca initial nu mi-am dat seama ce e, am crezut ca e o papusa... si cand am realizat era prea tarziu

; sincer.... asemenea poze nu stiu daca chiar sunt ok de postat pe un site de socializare .....; poate fata a simtit nevoia sa-si impartaseasca durerea... dar cred ca totul trebuie facut cu o limita de respect si pentru puiul ala mic care nu are de ce sa apara la sute de oameni intr-o asemenea postura; Cred ca nu asta e modul in care trebuie tinuti minte, sau cunoscuti de altii..... 

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
pisigri spune:
denisamada
, uitindu-ma la pozele din casa voastra cea noua si bibilita, tre' sa te intreb niste chestii:
1. scaunelul din baie de unde este si la ce bani?
2. buburuza?
3. balansoarul din living e de adulti sau de copii? de unde?
4. copilu'...? ![]()

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)