Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 10
adrisimo28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Floric Astazi e zi de chef mare.... ![]() Am schimbat prefixul...![]() |
eu prima data am crezut ca e ziua ta de nastere, eu verific dimineata prima pagina.... si ma duc eu iar si ma holbez acolo, ma duc pe fb vad alta data... si ma gandesc oare ce prefix schimba? m-am prins mai greu...... felicitari!!
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
pisigri spune:
Ilinco....nope
. Mie mi se pare riscant. Poate nu este foarte mare, dar cu siguranta este foarte musculos si puternic. Si energic si teritorial. Si la mama lui, e ciine de lupta, prin urmare aia de la care-l iei tre sa fie o canisa fff serioasa, cu exemplate ff atent selectionate, ca degeaba rasa e asa si pe dincolo, daca canisa a inmultit exemplare agresive sau inrudite.
Io-s extremista, imi plac cel mai mult ciinii mari si parosi (Saint Bernard, Ciobanesc de Berna), ciinii mari (schnauzer urias), ciinele meu preferat este o femela de Cane Corso
, dar pentru Ilinca, in prima faza, ne gindeam la un teckel (eu 

) sau la un buldog francez (sotul, aceleasi 

).
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ancadragoman spune:
Fetelor un copil are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162699
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Ilinca_M. spune:
Pisigri, da' tu ai vazut in realitate Staff? Sunt niste miniaturi si blanzi si cu aerul ala trist...
Eu pe astia din canisa de aici i-am vazut la multe expozitii, sunt exemplare facute pt asa ceva (stii ca in expo sunt descalificati agresivii), astia nici cu alti caini nu-s nevricosi, d' apoi cu oamenii. Sunt foarte echilibrati si calmi, din punctul asta de vedere se aseamana mult cu billdogul francez (si ca talie).
Si eu am vrut bulldog francez, desi ezitam mult dat fiind gravele probleme de sanatate (boli cardiace; morti subite etc) si durata scurtade viata, dar capac a pus o emisiune pe Animal Planet (unde sunt prezentate rase) si ziceau ca NU sunt recomandati pt. familii cu copii mici, n-au rabdare cu ei, nu le plac copiii.
Si la teckel m-am gandit, sunt haiosi si inteligenti si longevivi daca nu au probleme cu aparatul locomotor...Intr-o vreme ma gandeam la schnauzerul pitic dar nici astora nu le plac copiii, chiar deloc!
pisigri spune:
O sa rizi, la capitolul schnauzer pitic, a noastra este singurul ciine care vine la Ilinca sa fie smotocit. Da' io nu mi-as lua fiindca e prea independenta si stricacioasa. La curte e ok, in casa insa
nici un ciine nu mi-a facut ce mi-a facut ea... Iar daca o scap din lesa....am alergat cite juma de zi prin cartier dupa ea 
Dodo-pui spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei mici si mari!
Abia ne-am intors de la terapii...zana mica ma mentine in forma exact cat sta Bogdi in terapie urca si coboara scari cu mine de mina...asta da sala/si intretinere

all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisigri spune:
Am o rugaminte.
Daca vreuna dintre fetele din Bucuresti are in plan/program sa faca ceva achizitii de la Aramis, o rog sa imi dea si mie un MP. am vazut citeva chestii dragute la ei pe site, insa nu stiu cum sa ma descurc cu marimile, nu exista decit ori pt 2 ani, ori pt 3. Pt 3 nu as cumpara de pe acum, pt 2 mi-e sa nu fie mici la vara.
chatonel spune:
neata la prinz, tufete ![]()
Floric, bravoooooooooooooooo!!! Si la mai mic :))Io beau o bere (virtuala, ca reala nu face bine la silueta
).
Io sint in cumpana, cind cresc 500g, cind scad
sper sa reusesc sa gasesc echilibrul.
La multi ani sarbatoritilor Zilei!
Vazui si io un flacau buclat si apoi dezbuclat ![]()
Azi avusarati spor la scris, bravo!
Dodo, pupam pe antrenoarea mica 
![]()
Pisicogrix, ia marimea 3 ani, zic io.
ramona7575 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Am o rugaminte. Daca vreuna dintre fetele din Bucuresti are in plan/program sa faca ceva achizitii de la Aramis, o rog sa imi dea si mie un MP. am vazut citeva chestii dragute la ei pe site, insa nu stiu cum sa ma descurc cu marimile, nu exista decit ori pt 2 ani, ori pt 3. Pt 3 nu as cumpara de pe acum, pt 2 mi-e sa nu fie mici la vara. http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, eu stiu o fata de la tine din Iasi care tot face comenzi la Aramis, daca vrei iti dau nr.ei de telefon.
Eu am cumparat anul trecut de la ei pt.2 ani (stefan avea 1,5luni) si abia i-au venit atunci.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri denisamada , uitindu-ma la pozele din casa voastra cea noua si bibilita, tre' sa te intreb niste chestii:1. scaunelul din baie de unde este si la ce bani? 2. buburuza? 3. balansoarul din living e de adulti sau de copii? de unde? 4. copilu'...? ![]() |
1.ikea. Nu mai stiu exact cat a costat, dar nu mult, ca era la oferta... pana in 50ron. A disparut o perioada, dar acum a reaparut, ca-l tot urmaream. Prietenii stiu de ce.

2. tot ikea
3. de copii, de la un expozant de la BIFE (la Romexpo), dar nu stiu sa zic ce firma era
4. copilu' e productie proprie.

Vazut poze cu Theo frumushel!
Buclat si dezbuclat.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Am schimbat prefixul...