Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~
Raspunsuri - Pagina 7
carmaw spune:
buna buna
Sunt plina de nervi pt ca sunt in faza de recoltare de fonduri(este luni semnarea succesiunii) si imi scot de la BRD un depozit uitat de 800 roni facut prin 2001
Mi au dat 815RONI dintre care 18 roni am dat pe taxi caci nu au acceptat sa mi dea banii la sucursala de linga mine.....
Tocmai ma gindeam sa arunc niste saltele...dar vad ca este necesar la casa omului o saltea...
======================================================================
In alta ordine de ideii mi am scos afara( din garsoniera) chiriasii politicosi si teatrali care vroiau sa ma plateasca cu promisiunii
Sa va spun cit m au costat???? mai bine nu... dar le am urat din suflet multe multe....
Si cind ma gindesc ca in august o sa am la inchiriat si apartamentul imi vine rau
================================================================
Si nici la ENEL nu am avut noroc azi...nu mai vor plata in avans pt ca in cazul in care lipsesti pe o perioada mai mare de timp sa ti ia penalitati
=====================================================================
Sa va mai spun????
mai bine
Tethys spune:
Uofff, Carma... ce de-a peripetii nasoale ... suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii sa reusesti sa rezolvi totul cu bine! Multa bafta ! Bine ca, macar cu acei chiriasi ai terminat... succes mult cu urmatorii, poate n-or mai fi asa de rai ca cei pe care tocmai i-ai avut... tinem pumnii si trimitem mult soare si pe strada ta !
Tethys spune:
Maiii... daca nu stiati inca... cica noi, suntem a-5-a zodie din topul celor mai perverse zodii in pat ... si au pus doar 5 zodii in acest top... unii zic ca, ar mai trebui sa fie si Racul... si Fecioara... la numaratoare ... dar ... in fine, deci:
1. - Berbec (...)
2. - Leu (...)
3. - Scorpion (...)
4. - Varsator (...)
5. - Pesti -> In aparenta calmi sau sfiosi, Pestii sunt nativii cu cea mai bogata imaginatie sexuala. Acestia sunt romantici in pat insa, nu exclud jocurile erotice sau perversiunile daca partenerul este de acord. Traiesc la intensitate maxima fiecare clipa si sunt capabili de foarte multe gesturi de iubire pentru perechea lor. Sexul este strans legat de dragoste in conceptia persoanelor nascute in zodia Pesti. Asadar, odata ce ambele criterii se completeaza, libertatea sexuala a nativilor nu va cunoaste limite. Sunt gata sa indeplineasca orice fantezie, atata timp cat totul se petrece in intimitatea caminului conjugal, cu partenerul stabil.
Aaaa... iar cuvintele de mai sus, eu zic ca le-am mai citit doar ca, erau un pic/sau mai mult aranjate altfel (adica, ceva de genul - "aceeasi Marie cu alta palarie" sau "alta Marie cu aceeasi palarie"...)... si parca vi le-am mai pus si voua... si in plus, fata de ce v-am pus deja pana acum, aici apare confirmarea cum ca, noi ne comportam in pat intr-un anumit mod doar cu persoana iubita , si atat ...
Si... pt. ca iar barbologesc singurica pe aici... ma fofilez acum, intradevar, spre iesire ... ... ... .
Tethys spune:
'Neata si in zi de sambata! Chiar daca voi fi numai io pe aici, totusi va las o atat pt. azi, cat si pt. maine ...
Si, pt. ca aseara ramasesei cumva nedumerita de cuvantul "pervers/perversiune" prezent in caracterizarea zodiacala de mai sus, am "gugalit" oleaca, dimineata, dupa semnificatiile acestor "practici" si, io zic ca, nu intru in categoria respectiva... si cred ca nici voi... nu stiu de ce dar, se foloseste cam "abuziv" acest cuvant pt. a caracteriza pe cineva, sau ceva... in fine, ce stiu eu? () Dar, ceea ce conteaza e ca, eu personal, as scoate acest cuvant din aceasta caracterizare zodiacala de mai sus... pt. ca, lasa loc la interpretari (total) gresite si nu-i bine asa. Mno, se pot spune destule pe marginea acestui subiect dar, mai bine tac ca, nu-i frumos sa vorbesti prostii (). Si apoi, noi stim ce trebuie sa stim despre noi insine... si gata , nu-i nevoie sa ne zica cineva altceva ...
Sper ca nu v-ati suparat cumva iar pe mine ...
Am -it de amu... o zi frumoasa si cu muuult soare tuturor!
My_Lady0091 spune:
'nesearaaaaaaaaaaaa....
eu azi am fost la....ziua cumnatei si m-am "dixtrat" oleak
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Neatza!
Crynutza , foarte interesante chestii ai postat ... se intmpla exact asa cum scrie akolo ...
Carma , imi pare rau de toate cate ti se intampla dar dupa furtuna iese si soarele .Fruntea sus si bafta!
Dana , soare si de aici!
Alina , sa iti fie de bine distractia !
VA PUP SI DUMINICA PLAKUTA!
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Alina, bine ca te-ai distrat oleaca ieri . O zi de duminica placuta .
Dany, trimite soarele si la noi ca, azi a fugit... e urat si bate vantul afara... o zi de duminca faina si tie .
Celelalte sirenete... & ... o zi buna si voua!
Tethys spune:
Si, am extras si din zodiacul african (care are tot 12 zodii...):
- Mama (4 februarie - 5 martie)
Element specific: Aer
Culoare: Gri-albastru
Element vegetativ: Cocotier
Luni din an benefice: Februarie si Iunie
Ziua norocoasa a saptamanii: Miercuri
Simt reprezentativ: Vazul (perceptia lucrurilor neevidente, ascunse)
Caracteristici generale:
Zodia Mamei este asociata cu figura Lunii, simbol al noptii, al maternitatii, al procrearii si al afectivitatii, al explorarii viselor si al dorintelor, al sondarii subconstientului. Africanii considera aceasta zodie a fi izvorul primordial al creatiei astfel incat, trasaturile principale ale zodiei se rezuma cu precadere la a darui bucurie si fericire celor din jur. Daca te-ai nascut sub acest semn esti o personalitate sensibila, care ascunde insa o mare putere de daruire si o mare tarie interioara atunci cand vine vorba de apararea lucrurilor si a persoanelor la care tii cu adevarat. Ai o capacitate deosebita de a intelege trairile celor din jur si de a le insufla curaj, optimism si sentimente calde. Ai o latura protectoare si materna foarte bine dezvoltata. Nu oricine poate ajunge insa sa te cunoasca caci, cu greu iti expui sufletul in fata celorlalti. Preferi sa asculti si sa dai sfaturi peste sfaturi in loc sa vorbesti despre propria persoana. Esti o fire iesit din comun de sensibila si adeseori se va intampla ca aceste persoane nascute sub zodia Mamei sa-si dedice viata scopurilor umanitare pentru ca, bunatatea lor nu are limite.
Tethys spune:
- Familia (6 martie - 4 aprilie)
Semn caracteristic: Pamant
Culoare: Rubiniu
Element vegetativ: Palmier
Luni din an benefice: Martie si Iulie
Ziua norocoasa a saptamanii: Marti
Simt reprezentativ: Mirosul
Caracteristici generale:
Conform astrologiei africane, aceasta zodie este reprezentata printr-un cerc in interiorul caruia se afla un punct, simbolizand spiritul familial si conexiunile deosebite care exista intre persoane si care nu pot fi sterse cu una, cu doua. Nativii acestei zodii sunt persoane deschise, bune la suflet, preocupate vesnic de binele si confortul celorlalti. In jurul lor cauta sa insamanteze iubirea si pasiunea. Sunt dependenti de existenta celorlalti si ii considera pe ceilalti mai presus de propria persoana. Sunt foarte critici fata de sine insa, exagerat de permisivi cu ceilalti. Sunt totusi foarte orgoliosi si tind sa te incapataneze si sa se retraga in ei insisi, ca intr-o carapace, la primul semn care nu le convine. Desi sufera foarte tare, nu se va observa nimic si nimeni nu va banui prin ce au trecut. Pe plan profesional gasesc motivatie si satisfactie in implicarea in proiecte de responsabilitate sociala sau in proiecte utopice, menite sa salveze omenirea de la pieire si sa instaureze binele. Iar, adeseori duc lupte pentru cauze pierdute pentru ca, odata ce au investit sentimente intr-un plan chiar si pus doar pe hartie, nu mai pot da inapoi.