Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~
Raspunsuri - Pagina 6
Tethys spune:
Si... sa va mai dau iar ceva lectura ... niste chestii dragute si interesante ():
* Hobby-urile zodiei Pesti
Studiezi astrologia si stiintele oculte. Interpretezi totul prin prisma sistemului pe care ti l-ai format. De aceea vin oamenii la tine sa te intrebe ce sa faca, pentru ca ai devenit o inteleapta.
* Zodia Pesti si tehnologia
Daca cineva din anturajul tau isi face timp sa-ti explice, cu atat mai bine - daca nu, nu. Prin nu se stie ce miracol, reusesti sa te descurci cu sms-urile, iar pe internet intri o data la doua saptamani, numai pentru a consulta hartile astrale.
* La ce viseaza cei din zodia Pesti
In nici un caz nu banii sunt cei care vor fi primii pe lista ta, pentru ca ai capacitatea de a-ti da seama, mai bine ca alte zodii, ca lucrurile materiale sunt trecatoare. N-ai nimic impotriva lor dar, pentru tine e mai important sa afli care este scopul vietii.
* Zodia Pesti si norocul
Daca observi ca n-ai noroc, vei face totul ca sa-l obtii, chiar daca asta presupune sa pui busuioc sub perna in seara de Sfantul Andrei sau sa arzi trei fire de par din coada unui cal alb, deasupra unui vas in care fierb radacini de brusture si ciubotica-cucului.
* Zodia Pesti si finantele
Pari boema la prima vedere. Adevarul e ca, ai un anumit fler in privinta atragerii finantelor. Esti in stare chiar sa faci avere din activitati artistice, ceea ce nu e la indemana oricui. Trebuie sa recunosti ca ai si foarte mult noroc.
* Zodia Pesti si hachitele sale
Intelegem ca ai nevoie de o doctrina careia sa i te supui, dar intelege si tu ca trebuie sa dai dovada de discernamant atunci cand ti-o alegi. Sensibilitatea exagerata te face sa devii dependenta de lucruri si situatii care chiar nu merita.
* Ce-si propune zodia Pesti pentru acest an ("previziunea" era cam pt. 2010 , daca nu ma insel, dar... mi s-a parut simpatica ...)
Anul acesta ma voi apuca de astrologie. E clar ca devine o afacere din ce in ce mai buna. Plus ca, e foarte interesant sa afli despre un om atat de multe lucruri numai dintr-o singura privire aruncata asupra hartei sale natale. Si voi purta zilnic un talisman!
* Zodia Pesti si talentele sale
Ocultismul este un domeniu care, oricat de pragmatica ai incerca sa pari, nu te lasa niciodata indiferenta. Talentul pentru cititul astrelor, dar si un mod de a te exprima artistic fac parte din personalitatea ta. Poti sa scrii carti, dar si sa te exprimi vizual.
* Zodia Pesti la cumparaturi
Se va lasa cucerita de frumusetea vitrinelor si va proba cat se poate de multe articole, pentru ca ii place sa se rasfete, si asta o face sa fie si mai constienta de feminitatea ei ravasitoare. Nu va face neaparat combinatii cu gust, dar ce conteaza, daca ea e fericita!
Am extras de aici: www.benessere.ro/Horoscop.html" target="_blank">http://www.benessere.ro/Horoscop.html, unde gasiti mai multe "articolase" cam la fel de dragute si interesante , daca doriti sa mai cititi si altceva, ca... pe mine, m-au cam nimerit chestiutele de mai sus ... nu chiar in totalitate dar, s-a lasat cu zambete si hohote, chicoteli pe sub mustata , deci... lectura placuta .
Ne mai vedem!
My_Lady0091 spune:
mno....beeeeeeeeei eu cu tehnologia sunt un as...cum sa transpir scriind un SMS?...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
Eh, am zis io ca se lasa cu hohote si zambete pe sub mustata?!? Am zis ... mno, trebuia sa destindem atmosfera si cu ceva chestii dintr-astea... pe care le bagam in categoria "zodiacului distractiv" ... io, nu mai comentez nimic ca, zic eu , un samburel de adevar au si chestiutele astea, pe ici-pe colo, dar mno... va las sa va distrati cu ele... ca e foarte bine si asa , bineinteles .
V-am -at!
daniela_daneza spune:
Alina , se poate , depinde cine este destinatarul ...
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui daniela_daneza Alina , se poate , depinde cine este destinatarul ...
Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
daca-i TUDY?!?deja sunt la sauna..parol
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Azi... niste dedicatii muzicale... o melodie care aduce nostalgia cu ea:
In sfarsit iese si la noi soarele . Asa ca, daca doriti, azi va trimit eu soare acolo unde nu aveti... .
Tethys spune:
Si alte doua nostalgii:
- si varianta franceza
O zi de vineri placuta si linistita si un superweekend fain si frumos tuturor sirenetelor !
andanii spune:
Dana bafta la curs ... sa fie cu folos
Crina pupici poznasului si multumesc pentru ca intretii atmosfera aici
La mine e urat si sunt nori negri ... trimiteti si la mine o raza de soare
azi e vineriiiii
andanii
Tethys spune:
Vine soarele Dana la tine, de la noi, si fugareste nourii . Da, e deja weekend de amu ... ptiii, ce trecu saptamana ... o zi buna si servici usor sa ai azi .
My_Lady0091 spune:
w-e placut sirenetele mele sexy...pe luni!