Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~
Raspunsuri - Pagina 19
Tethys spune:
PS...
Citat: |
Si eu sunt iar montata, la noi ploua. |
A fi montat pt. raceala inseamna ca, esti deja racita si te tratezi? Daca da... atunci multa sanatate si tie Dany si sa te faci bine repede.
Am -it... .
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca nu a fost niciodata a ta."
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
daniela_daneza spune:
Fetele , multumesc de sustinerea acordata!
Cryna, da iar sunt racita , nu mai stiu cum sa fac , sa nu mai racesc , am racit iarna asta la greu, imunitatea mea e zero probabil si cred ca si faptul ca nu am iesit zilnic din casa nu am fost in colectiviatte sa aiba un efect .. dar sa fim optimsiti si tot ianinte!
Carma , spor la treaba , nu te obosi prea mult , ia-le uosr incet !
Dana o zi frumoasa si tie .
La mine iar ploua si e rece ...
Pe curand !
Tethys spune:
Ziua buna la toate sirenetele!
A innflorit liliacul . L-am adus dimineata in casa , din "gradinita" din fata blocului, ca as-noapte au si dat iama in el , asa ca l-am cules !
Multa sanatate in continuare tuturor celor care au prins raceala zilele astea si un weekend placut si cu mult soare la toate sirenetele !
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca nu a fost niciodata a ta."
daniela_daneza spune:
Mersi Crynuta !
Aici deja e pe trecute liliacul , am avut de 2 ori in casa pana acum , zilele astea vreau sa imi iau lacramioare sau margaritar cum ii zic pe aici !
Sunt mai bine cu raceala dar nu in totalitate refacuta! Sanatate !
Un wk-end frumos si cald va doresc!
Tethys spune:
citat din mesajul lui daniela_daneza Aici deja e pe trecute liliacul , am avut de 2 ori in casa pana acum , |
Da, Dany... stiu ca e innflorit de mai de mult liliacul... si al nostru, din "gradinita" din fata noastra, are aproape vreo saptamana si ceva de cand e innflorit dar, nu l-am cules pana acum deoarece, copacelul a ramas destul de ciuntit din anii trecuti si am zis sa-l lasam sa-si revina... dar, cum au dat iar altii iama in el , am zis sa-l culegem noi ca, avem totusi mai multa grija de a nu fi iar ciuntit si mai rau la cules... mno, intelegi tu .
O zi de sambata frumoasa tuturor sirenetelor , insanatosire rapida celor bolnaviori/raciti si un weekend fain in continuare la toata balta ! &
carmaw spune:
Crinuta multumesc
imi place liliacul asa de mult mai ales cel movuliu
Am venit de la cumparaturi supermatketul INKA si vinzatoare le nu stiu plata cu cardul...asaca suite din nou inmasina pina la prima banca ca sa vin cu sacul de cash ca asa stiu ei banii
Am auzit ca vor sa iasa din zona Euro....da cum rambursarea cum ramine ca Athena a iesit din 'praf si neanderdalism' cu ajutorul banilor europeni
In fine sunt multe de spus
pupici si o zi frumoasa
My_Lady0091 spune:
O zi faina,sirente!kiss u all!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Pt. cine doreste las horoscopul acestei saptamani...
Horoscopul saptamanii 09 mai 2011 - 15/16 mai 2011 pt. zodia Pesti:
Capitolul financiar se imbunatateste mult. Se pare ca vei deveni ceva mai atent cu bugetul de venituri si cheltuieli. Planeta Marte va pasi in semnul Taurului, oferindu-ti mult chef de a calatori pe distante scurte. Totusi fii prudent la drum, in special daca vei fi nevoit sa calatoresti cu mijloacele terestre.
Altii vor avea spor in parcurgerea unor forme de scolarizare. Sunt sustinute examenele si interviurile, insa recomandabil este sa eviti combativitatea in exprimare.
In a doua parte a saptamanii relatiile parteneriale vor fi la ordinea zilei. Sunt posibile neintelegeri cu partenerul de viata, dar atentie ca vina iti apartine. Personalitatea ta este invaluita in mister deocamdata, iar cei din jurul tau nu te pot intelege. Ai rabdare si explica-le celorlalti intentiile sau starile tale sufletesti. In cazul in care ai datorii, achita-le si verifica-ti documentele financiare. Aspectele legate de mosteniri sau partaje se pot rediscuta, dar solutionarea lor va veni ceva mai tarziu.
O saptamana interesanta, deoarece Marte a intrat de mult in zodia Taur, dar acum este mai aproape de zodia ta. Este o perioada favorabila pentru a economisi bani, dar si pentru a investi in afaceri. O decizie greu de luat, cand vine vorba de implicarea intr-o relatie amoroasa te va pune pe ganduri atat miercuri cat si joi. Este posbil ca la locul de munca sa fii apreciata, acest lucru iti va aduce o prima, un cadou sau un beneficiu spiritual. Insa nu te vei bucura foarte mult de aceste clipe, fiindca esti o fire ambitioasa si vrei si mai mult. Energia de care dispui este la un nivel crescut, te agiti foarte tare si te vei confrunta cu dureri de cap, ameteli si o stare de letargie.
O saptamana formata din zile total diferite, parca este un joc distractiv intre cald si rece. Gasirea echilibrului dintre latura materiala a vietii si cea spirituala este cea mai mare provocare a acestei perioade, in special pentru inceputul saptamanii. Joi noaptea, spre vineri, se asterne un val de noroc, dar nu vei beneficia de aceasta oportunitate decat daca reusesti sa ramai intelegatoare si pacifista. Sanatatea si planul sentimental pot ridica ceva probleme, in special in zona toracelui. Sunt previzibile provocari la orizont. Cu intelepciune si rabdare vei coopta cateva colaborari foarte interesante.
Va doresc la toate o zi de luni frumoasa , un inceput de saptamana facut cu dreptul si o saptamana faina ! "Bye-bye"... .
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Nu doriti sa acostati -ul la mal pt. o cafeluta fierbinte, tare si buna rau ??? Nuu??? Io va astept ... si va las si un test simpaticut si interesant :
"Cat de mult ai din zodia Pesti?
Nascuta sub zodia Pestilor sau nu, calculeaza cat de mult manifesti din calitatile acesteia si cat te influenteaza energia neptuniana. Ascendentul, o planeta puternic aspectata, aflata in acest semn sau, pur si simplu, influenta cuiva drag nascut in aceasta zodie te poate inzestra cu caracteristici de Pesti.
La fel de bine, persoane nascute in Pesti pot manifesta prea putin din influenta acestei zodii, fiind in realitate dominate de alte energii astrale.
Fa-ti testul urmator ca sa verifici in ce masura ai din caracteristicile acestei zodii, acordand 3 puncte pentru fiecare raspuns DA, 2 puncte pentru fiecare UNEORI si 1 punct pentru NU.
1. Consideri ca ai niste ochi expresivi?
2. Esti mandra de a fi femeie si o adepta a romantismului?
3. Observi la ceilalti tendinta de a se manifesta protector fata de tine?
4. Esti secretoasa si iti place sa-ti tii viata intima departe de ochii celorlalti?
5. Te retragi in lumea ta interioara atunci cand vrei sa-ti rezolvi problemele?
6. Consideri ca sexul si dragostea sunt indisociabile?
7. Crezi ca ai fi nelinistita sau nefericita daca nu ai putea avea copii?
8. Te uimesc ideile care iti trec prin cap in timp ce faci dragoste?
9. E adevarat ca misterele te intriga?
10. Te atrage ideea unui paharel de alcool?
11. Devii nervoasa atunci cand trebuie sa-ti expui ideile?
12. Ai putea deveni violenta daca esti contrazisa sau in stare de tensiune?
13. Ai o dorinta obsesiva de a avea o casa sau o vila in afara orasului?
14. Adori senzatiile tactile, de mangaiere si dezmierdare?
15. Esti geloasa?
16. Detesti femeile masculine, care se poarta ca niste soldatoi?
17. Ai putea fi convinsa sa intri intr-o relatie sexuala in care nu simti atractie, ci mai degraba compasiune?
18. Te razgandesti de mai multe ori inainte de a lua o decizie?
19. Ai nevoie de un barbat alaturi de tine ca sa atingi un echilibru pe plan afectiv?
20. E adevarat ca renunti cu usurinta la nevoile tale de dragul altuia sau inghiti nedreptati?
Rezultate:
* Intre 20 si 30 de puncte - Posezi prea mult realism si logica pentru a fi o nativa Pesti tipica. Ai putea sa te regasesti mai bine in Taur sau Capricorn.
* Intre 31 si 50 - Esti un Peste tipic, cu toata dragalasenia asociata acestui semn. Ai grija doar, sa nu te lasi influentata de catre altii prea mult. Impartaseste-le din firea ta dulce!
* Intre 51 si 60 - Esti atat de tare Pesti incat, manifesti si slabiciunile acestui semn. Esti prea sensibila si te bazezi mai mult pe ajutorul altora decat pe propriile forte. Amplifica-ti increderea in sine si adopta un program, sau o disciplina de viata, care sa-ti mareasca forta interioara." (sursa - unica.ro)
Va astept pe aici!
&
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."