Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mno, legat de testul de mai sus, rezultatele mele sunt usor diferite , in functie de starea de spirit pe care am avut-o cand am raspuns... mai indulgenta sau mai drastica ... caci, mi l-am facut si aseara, si azi dimineata (l-am studiat bine-bine , mai ales pt. zodia mea/noastra - Pesti...)... si, pot sa zic ca, ma pastrez pe aceeasi linie de mijloc, nu am depasit delimitarile nativului tipic ... si deci, concluziile mele legate de acest test ar fi cam urmatoarele (...eu mi-am facut testul si pt. axa mea de ascendent-descendent...):

* pt. zodia mea de baza - Pesti: rezultatul meu este intre 45/46 si 49/50 de puncte => "Esti un Peste tipic, cu toata dragalasenia asociata acestui semn. Ai grija doar, sa nu te lasi influentata de catre altii prea mult. Impartaseste-le din firea ta dulce!"
* pt. zodia ascendentului meu - Capricorn: rezultatul meu este intre 42 si 43 de puncte => "Acesta e rezultatul obisnuit pentru un Capricorn tipic si armonios. Esti norocoasa detinatoare a calitatilor asociate acestui semn. Din pacate, ai tendinta de a lua viata un pic prea in serios. Daca ai invata sa te relaxezi, sa te destinzi mai mult, ai avea de castigat si tu, si cei din jurul tau."
* pt. zodia descendentului meu - Rac: rezultatul meu este intre 39/40 si 42 de puncte => "Acesta e rezultatul obisnuit pentru un Rac tipic si armonios. Esti norocoasa detinatoare a calitatilor asociate acestui semn. Langa tine nimeni nu se va simti neprotejat."

Deci, haideti la vorba!!! Sirenetelor!!!
O zi placuta tuturor ! Am -it... .

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Mergi la inceput

Si, totusi , sa va mai las si o povestioara cu morala :

<<Criminalul...

La inceputul primului razboi mondial, pe varful unui munte, se afla cea mai temuta inchisoare. Nimeni nu reusise sa evadeze vreodata de acolo. In general, cei trimisi aici erau fie condamnati la moarte pentru crime sau jafuri deosebit de grave, fie ispaseau o pedeapsa foarte mare. Desi era atat de bine pazita, intr-o seara, un criminal a scapat. Toata noaptea gardienii l-au haituit cu caini, insa, spre dimineata, i-au pierdut urma intr-o padure. Fugarul, obosit dupa atata goana, a vazut intr-o poiana, o luminita la fereastra unei case. Desigur ca, acolo putea gasi ceva de mancare si haine. Cu disperare, a navalit in odaia mica, unde o imagine cu totul neasteptata il tintui in loc: o tanara femeie plangea langa un copilas micut, care, de asemenea, scancea. Pe masa goala, un rest de lumanare lasa in mica incapere o lumina slaba, in care se vedea, totusi, chipul palid si slabit al femeii. Parca trezit dintr-un cosmar, evadatul o indemna pe tanara mama sa nu se sperie, se aseza alaturi si o intreba ce probleme o fac atat de nefericita. Aceasta, printre lacrimi, i-a raspuns ca sotul ei a murit pe front, ca nu mai are nici un ban si ca, de foame si frig, copilasul s-a imbolnavit.
- Lasa femeie, ii spuse puscariasul, o sa te ajut eu.
- Nu vreau sa furi pentru mine si nici sa sufere cineva nu doresc, ii raspunse femeia.
- Nu-ti face griji, nu va suferi nimeni! - i-a zis omul si a luat-o pe femeie cu el.
Cand au ajuns impreuna in fata politiei, aceasta l-a intrebat mirata:
- Ce faci?
- Lasa, ti-am spus ca n-o sa sufere nimeni. Vino!
Intrand cu ea in cladirea politiei, omul s-a predat iar, cand seful politiei a venit sa vada cu ochii lui daca periculosul puscarias este, in sfarsit prins, acesta ii spuse:
- Femeia aceasta m-a gasit in casa ei, cand incercam sa fur cate ceva si m-a adus aici. Da-i recompensa pusa pe capul meu, o merita!
Cu lacrimi de recunostinta in ochi, femeia n-a mai spus nimic. Era o recompensa foarte mare, deoarece putini credeau ca, cineva l-ar putea prinde si preda pe criminal. Bucuros ca il avea acum prizonier, seful politiei a platit imediat femeii suma enorma, dupa care l-a trimis pe fugar inapoi la inchisoare, sub paza stricta. Dupa cateva zile, femeia, cerand o audienta la directorul puscariei, i-a povestit acestuia totul, asa cum se intamplase cu adevarat. Uimit de bunatatea detinutului sau, cu ocazia Sfantului Craciun ce se apropia, directorul l-a gratiat, caci era obiceiul ca, o data pe an, sa fie eliberat puscariasul care s-a purtat cel mai bine. Timpul a dovedit ca omul acela se schimbase cu adevarat, caci niciodata nu a mai facut ceva rau. Oamenii trebuie sa se ajute unii pe altii. Nu te ajuti pe tine decat ajutandu-i pe ceilalti. Dumnezeu vede cu ce pret cauti binele altora si nu pe al tau. Daca un asemenea om - cu lanturi la maini si la picioare, obosit si dornic de libertate, ce nu ducea cu sine decat o groaza de pacate - a putut sa o ajute pe femeia aceea, cu atat mai mult noi ii putem ajuta pe cei din jurul nostru. Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea ocazii de a face bine, fiindca binele il putem face cu siguranta. Si nu e zi, fara sa nu se iveasca un asemenea prilej. Nu trebuie decat sa-l vedem.

Asadar: "Nu darui celorlalti dupa cum merita, ci dupa cum au nevoie.">>

Si gata. Pe ziua de azi nu mai zic nimic ... va (pre)dau cuvantul ! &

"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca, nu a fost niciodata a ta."
"M-ai pacalit o data, rusine sa-ti fie; m-ai pacalit a doua oara, rusine sa-mi fie..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna
Nu mi am facut testul dar am facut o patanie
Am vrut sa spal bine wc si mi am pus niste picaturi de clor in ochi binenteles in cel din stinga caé tot sunt amenintata cu dezlipirea retinei la cel din dreapta
Hospital si toata nebunia...mi au spalat ochiul,VAD, am de pus puzderie de picaturi
Ca tot ziceam ca anul a inceput naspa
In rest aici e frig si ei de miine voi freca interstitiile dintre faianta cu periuta de dinti
Va pup pe toate si atentie cind manevrati CL2 amoniac si alte cele
pupicila

Mergi la inceput

'Neata sirenete!

Offf, Carma... ce patanie naspa ... mult succes cu tratamentul si mare atentie pe viitor! Mult spor la treburi .

Celelalte sirenete, ce mai zic? Ce mai fac?

Io... ca de obicei ... fara prea mari noutati... doar vremea asta e cam nasoala... ne-o tras ieri niste repezite uracioase ... mno, ...

Ma duc sa "prepar" capitolas nou... poate veti avea mai multa pofta la scris ...
Revin...

Mergi la inceput

Gata sirenete. Va astept in cuibusor nou :

Pestisorii va invita si va asteapta la taifas!~68~

Muuuuult spor la dat din innotatoare !!!
"you all"... .

Mergi la inceput