Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Tethis montignac e foarte accesibil si se poate gati intregii la fel poate pana la urma o sa iti placa ... nu vreau sa te conving spor la slabit cu ceaiuri

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ok., Dana . Am inteles ... multumesc inca o data de sfaturi si invitatia aferenta .

Noapte buna la toate sirenetele si vise placute tuturor!

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca nu a fost niciodata a ta."
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Un gind pios pt sufletul mamei mele ::::(((
am vrut sa postez Dan spataru si Mirabela dauer cu cintecele lor despre maicuta....si normal pt mine Nu stiu
Sunt suparata,am aprins candela si vreau sa fac peste (niste sole) calamar fript orez cu legume si seminte ca sa l ofer la vecini
Aici ieri a fost un vint.....
pupici la cine citeste

Mergi la inceput

'Neata sirenete!

Carma , un gand bun si pios catre mama ta si de la noi . Daca nu te superi , pun eu melodiile respective:

si numai bine!

"Iubirea, las-o libera... daca e a ta, sta langa tine; daca a plecat, inseamna ca nu a fost niciodata a ta."

Mergi la inceput

Io, noutati prea mari nu am... doar ca, ieri m-am adunat de pe drumuri cu frisoane, avui temperatura cam de dimineata incepand... uff, vremea asta nasoala, m-a prins repede ploicica de zilele trecute si mi-a strecurat o raceala ... azi sunt ceva mai bine, ma cam doare in gat, ma incearca o tuse usoara, dar macar nu mai am febra si frisoane... iar poznasul si-a luat "liber" azi de la gradi ca, dimineata nu fui in stare sa ies din casa , inca ma mai dureau toate cele , abia m-am tarait aseara prin casa... dar poznasul nu-i suparat c-o scapat de gradi azi, dimpotriva... oricum, acus il scot la aer ca, mai am ceva drumuri de facut prin oras ... in fine, ce sa va mai zic? Nik... va astept si pe voi sa mai ziceti ceva ... fug sa-mi termin trebile incepute ieri... o zi buna si frumoasa tuturor !

Mergi la inceput

Sarut mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

pt. mama ta , Carma !

Sunt usor trista ca tocmai am aflat ca a decedat tatal unei prietene , un om pe care l-am cunoscut si care inca mai putea sa traiasca .Ce e viata asta ..azi esti maine nu mai esti ..of Doamne .... ..

Cryna , ai grija cu raceala .Si eu sunt iar montata , la noi ploua .

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Daniela condoleante prietenei tale
Tethis pup sanatate tie si poznasului
Carma un gand bun si de la mine

andanii

Mergi la inceput

DADA,Andanii sarut mina si multumesc mult.
Condoleante prietenei tale DADA
Acum am terminat am spalat si vasele dupa bucatariseala
Aici e caldut adica asa 23 de grade incepind de miine trec la frecat prin casa si din nou la geamuri(le am facut o data dar nici nu am terminat bine ca a venit un vint cu praful african ...si deci s a dus toata munca mea
Va pup si va iubesc neconditionat

Mergi la inceput

Gata. Ne-am adunat de pe drumuri ... oleaca de relax si... ma mai gandesc daca mai trebaluiesc un pic sau las pe maine ... mno, ...

Dany & Dana, multam fain pt. suport . Sper sa treaca repede raceala... la noi sufla un vant nasol si e cam rece... ufff...
Dany, condoleante prietenei tale si de la mine . Iar tie, ca sa treaca mai repede tristetea.
Carma, asa-i, nasol cu vantul asta uracios ... mult spor la treburi .
Dana, si toate bune.

la toate sirenetele, inclusiv cele care (doar ) citesc , si toate cele bune tuturora !

Mergi la inceput