Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 8
Shines spune:
Buna seara
am terminat si eu treburile, am culcat copii..mi-am facut o baie si masajul..acu pap un mar si astept sa fac nani.
azi i-am scos afara in parc..tati cu carutu,Cami alergand pe acolo prin toate chestiile alea..am amenintat-o ca in casa o iau de craci si o ridic,sa stea cu capu-n jos si sa scoata tot nisipu din ea(teoretic vb voastra...ca practic e mai greu..are 26 kg si imediat e cat mine)..si eu am fugit la cumparaturi ce mai aveam nevoie..dupa o ora jumate ei tot cuminti acolo erau.
am urcat sus si am gatit o friptura cu piure si salata de vinete..pe urma am facut lectii.
Nici Edu nu mai sta in carut..doar cu suzeta si doar daca adoarme. se enerveaza ca e prea la orizontala si intinde mainile sa se ridice..carutul are doua pozitii,foarte jos..sau ridicat in fund..deci deocamdata nu il pot ridica.
Shubulino..ce distractie pe tine..bravo
ciudata chestia cu mirosul neplacut..eu nu am patit. cred ca innebuneam sigur pentru ca sunt tare sensibila la mirosuri..o luam razna. totusi cred ca trebuie sa beti foarte multa apa si lichide..sa fortati un pic organismul sa elimine apa din tesuturi.
va pup.nbuna
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Tunde noi folosim prezervativul. Cu steriletul e cu 2 taisuri, nu se stie daca il accepta organismul(ori iti e rau, ori te trezesti cu el in toaleta-in caz ca nu accepta). Legat de fructe, eu nu prea mai mananc ![]() ![]() ![]() tot din aceleasi considerente. Citricele sunt moartea mea, ar cum nu am voie, stau pe tusa. Mai fac cate o praji cu mere |
mersi

as baga si Eu un kil de portocala pe loc..cum mancam in sarcina

..sunt si am fost mare fructowoama---------------------------------------------------------------
Multumesc fetelor pentru raspunsuri

problema e ca mie nu imi place nici sterilet..n-am av nicodata..nici anticonceptionale nu am folosit ever!Incercam cu prezervativ sau cu intrerupere..om vedea..sa stiti ca inca nu am avut curajul..si cred ca de la oboseala dar nu prea ma mananca

si fructe as baga non-stop dar mie mila de asta mica..
am fost tare matzaite in seara asta dar n-am avut colici..i-am dat 5pic bonnisan cu 2 ml gripe water -preventiv

Roxx'
-tripleti?ce copii super 
si sa ai trei bucati e si mai super

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!AMR 6!KILE
roxx26 spune:
Ce tari am fost noi, am comandat colacei din Hong Kong !

Ia uitatiaici!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Lorich spune:
unii copilasi si parinti dorm, dar noi...
Noi raportam primul RAS IN HOHOTE!!! Punea tati baterii la bouncer, a ras in hohote, era in bratele mele zic "tati ce faceai, mai fa o data!!!" si saracu tati trage de scaiurile alea, nimic!! Apoi se uita la ea zambind si da-i iar hohote; si ia si iar....de moaca lui tati radea ![]()
![]()
Doamneee..am o inima cat casa!!! Nu exiats aun sunet mai frumos pe lume!!!

Noapte buna copii!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich unii copilasi si parinti dorm, dar noi... Noi raportam primul RAS IN HOHOTE!!! Punea tati baterii la bouncer, a ras in hohote, era in bratele mele zic "tati ce faceai, mai fa o data!!!" si saracu tati trage de scaiurile alea, nimic!! Apoi se uita la ea zambind si da-i iar hohote; si ia si iar....de moaca lui tati radea Doamneee..am o inima cat casa!!! Nu exiats aun sunet mai frumos pe lume!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Noapte buna copii!!! |
wow

galusca mica
ai facut-o pe mami fericita
Eu astept sa ma vada ,sa gangureasca..sidupa aceea sper sa vina si rasul
noapte buna

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!AMR 6!KILE
ALEXA1985 spune:
Dragi mamici,
va asteptam la bazarul umanitar, pentru a procura produse, sau sa donati ceea ce nu va mai este folositor, poate alcineva se va bucura de acel produs. O parte din produse le puteti vedea si la mine la semnatura.
Mami de
ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!
missmj spune:
ce fac fetele ?
Eu m-am trezit de dim, am deschis calculatorul, si pauza...nu intra in windows.trebuia formatat, dar aveam pe desktop niste filmari cu bubu pe care chiar nu vroiam sa le pierd. am facut rost de un cd cu windows si am reusit sa ii dau un repair si am salvat filmuletele.
am si zis sa nu mai tin lucruri importante pe desktop
S-a plans sotul de ieri ca il doare in partea stanga...in seara asta s-a agravat, nu mai putea de durere, nici nu putea sa tusesca, nici sa mearga.l-am convins intr-un final sa mearga la spital...astept sa ma sune
Nu am apucat sa felicit bebeii
La multe lunite Eduard Gabriel,Catalina Victoria,Florin,Diana Maria,Darius Alexandru
tunde sa stii ca eu singurele fructe pe care le mananc sunt merele si baiatul nu are colici
Iar ca masura de protectie, deocamdata prezervativul.
Baiiiiiii, si eu put ! transpir rau...iar eu nu transpiram deloc inainte, nici macar cand faceam sport.si sa zicem ca era vreo exceptie si transpiram intr-o zi, dar nu miroseam ! ma spal de 1000 de ori pe zi la subrat,nu ma suport, mai ales ca alaptez...si copilul sta cu nasul la subratul meu. am schimbat si deodorantul...degeaba. sper sa se rezolve cumva pt ca e chiar jenant.
lorich felicitari pt primul ras in hohote !
Al meu inca nu a ras in hohote, scoate doar chiuieli d'alea lungi asa de zici ca se ineaca...stii tu. hmmm si suntem mai mari cu 2 zile ca voi ! baietii sunt mai lenesi...abia astept si eu
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
misssexy spune:
Buna seara dragi mamici.Va fost dor de mine?![]()
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru urarile de bine si de la multi ani
.
In al doilea rand vreau sa ma scuz ca nu am mai intrat de atata timp(aproape o luna).
Nu stiu cum de voi aveti timp si pt voi,ca eu nu stiu cum sa mai impart timpul sa ma relaxez si eu cateva minute.Sunt rupta de oboseala....Daca as putea as dormi 5 zile non stop si tot nu mi-ar ajunge.In afara faptului ca buburuza mea i-mi ocupa mare parte din zi,sunt toata ziua pe drumuri in cautarea unui nou apartament.Propietara mea vinde casa,asadar in cateva luni trebe sa ma mut,deci am de cautat.Unde locuiesc acuma,apartamentul este foarte mare,are 170mp ,adica 3 dormitoare,salon,sala mange,bucatarie,baie.Locuim toata familia(parintii si fratele cu prietena),deci caut un apartament similar,ca sa ne scutim de niste cheltuieli....
Sper sa gasesc cat mai repede,ca m-am saturat.
Si acum despre bebe.Am facut si noi vaccinul,saracuta a urlat cat a tinuto plamanii de durere.Nu stiu cum se face in tara,dar aici i-a facut in ambele picioruse,si i-a dat si unul sa-l bea.
Am si cantarit-o,are 4750 gr si 57 cm.
Cu colicii nu prea mai avem treaba,rar cand mai are cate o criza de cate o ora seara de plans...
Nu stiu ce sa mai mananc,ca sa nu o doara pe ea burtica....Poate ma sfatuiti voi.
Pt cele care alaptati,am o intrebare....de unde stiu ca bebe a golit sanul?Uneori am impresia ca nu se satura,desi doctorul zice ca ia bine in greutate.
Mai vroiam sa va intreb ceva,dar am uitat......Data viitoare trec pe foaie![]()
Ma duc la somn,ca imediat se trezeste pitica sa pape.
Va pup si sper sa nu aruncati cu oua in mine![]()
.
Mami fericita de
Alessia Timeea (26/01/2011)
https://picasaweb.google.com/100089500739033024696/ALESSIATIMEEA?authkey=Gv1sRgCOCh7pDuiJPGDg#
Mimo spune:
'Neata si o cafeluta calda de la mine!
Nu stiu ce am, dar culmea e ca bebe doarme, iar eu sunt treaza de la 5 si nu mai pot dormi. Am asa o durere surda de picioare, cred ca lipsa miscarii isi spune cuvantul.
A inceput bebe al meu sa doarma de pe la 21-22.00 pana pe la 7-8 dimineata, timp in care mananca de doua ori aproape fara sa deschida ochii. E asa cumintel si dragalas, ca l-as pupa tot timpul. Seara ne mai supara inca niste urme de colici, dar ne descurcam noi.
Referitor la dicutiile cu tinutul in brate - rasfat, subscriu la parerea lui Doloress.
Simo, referitor la produsul contra caderii parului de care intrebai, imi povestea o colega de serv. despre el: cica a functionat la inceput foarte bine, apoi nu a mai avut efect. Si mie a inceput sa-mi cada parul mult; habar n-am ce-o sa-i fac, c anu prea mai am rabdare sa-mi aplic tratamente.
Intreba cineva de fotograf. Am vazut niste poze facute de cei de aici: http://www.fotografiidefamilie.com/index2.php si mi-au placut mult. Nu prea stiu insa cum sunt preturile lor fata de piata.
Aaa, sa va povestesc pe scurt concluziile vizitei mele la psiholog, ca va ziceam eu ca-s cam irascibila si nu ma mai recunosc. Asa cum zicea si Anka, cica ce-am avut nu fu depresie. Si ca-s cam irascibila probabil din cauza dorintei mele exagerate de control si a faptului ca inca nu m-am obisnuit cu noua situatie. Mda, e bine cand iti mai deschide cineva inca putin ochii. Oricum, nu ma mai duc la nenea psi, ca m-am convins ca inca n-am nevoie asa crunta.
Va pup! O zi linistita si insorita va doresc!
Luca Alexandru, mica mea comoara