Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 17
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Vreme urata si ploioasa...dar stare de spirit buna, caci se apropie Pastele :)
Azi sper sa fim mai active.
Ce pregatiti pt. Paste?
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
Harnicutelor,cred ca sunteti tare ocupate cu pregatiri si curatenie de nu prea dati pe aici
!
Eu inca nu stiu ce pregatesc sigur,am o lista mai lunga. Sigur vopsesc oua, fac fripturica de miel si pui, drob, o ciorbita ca fara ea fac urat
,cozonac,ceva prajiturica cu blat de chec si crema sa vad de care. In plus fata de astea sa vad ce fac.
Va pupic, ma intorc mai tarziu. Acum ma rog de Paul sa faca la olita
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
bunaaaa 
am facut si eu cumparaturile pentru masa de sarbatori, din piata de la Obor. mai, dar ce misto au facut piata Obor. cu scari rulante catre etajul superior
super-civilizat
asadar eu voi pregati din Bucuresti ouale si drobul. si vom lua cu noi el animal mielifer
si voi face acolo friptura pe jar si alte cele necesare de-ale gurii! 
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaa!! Mai ce frumos e azi afara,parca-parca incepe sa semene a primavara
! Diseara fac cornulete,primele"bucate" pentru PAste.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Da Lali, si in Bucuresti e soare dar si vant. Sper sa se mai opreasca din vant sa o scot si eu pe a mea la o plimbare mai consistenta:)
A mea are o noua pasiune...sa se plimbe prin casa cu galetusa de la formele pt. nisip...in cap...asa...pe orbecaite:)))))))
Ioanna81 spune:
buna 
am fost si noi afara. e tare frumos chiar daca bate un pic vantul!
Carol face altceva, Dana. ii da lui taica-su galetusa de la cuburi sa si-o puna el in cap ![]()
![]()
Danuta1979 spune:

Mi se pare corect :)))))))))))))))
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 buna ![]() am fost si noi afara. e tare frumos chiar daca bate un pic vantul! Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Roxxy80 spune:
Neata!
Si Maria se plimba mai mereu cu ceva pe cap/fata. De obicei ia o esarfa si isi acopera de tot capul
.
Fetelor, ai vostri dovlecei sunt si ei indragostiti de nisip? Ieri, Maria a stat o ora fix sa se joace la nisip. Este indragostita de nisip. I-am luat o gramada de galetuse, forme si se joaca cu absolut toate. O alta pasiune este motocicleta aceea de impins cu picioarele. O are de la frate-sau si este cea mai uzata jucarie (nu stiu cum sa-i spun altfel). Face ture intregi cu ea si deja a inceput sa faca accidente cu baieteii mai mari (adica intra cu putere in ei si rade de se prapadeste).
In plus, nu da nicio jucarie la nimeni. Pentru mine este o noutate treaba asta pentru ca Matei a dat jucarii de cand il stiu. Si acum face la fel. Daca ii spun hai sa strangem niste jucarii pentru copiii amarati, el este in stare sa adune toata casa. In schimb, Maria se crizeaza doar daca vine un copil si ii atinge motocicleta.
Ieri inainte sa se aseze la nisip, a venit si mi-a aratat sa-i pun motocileta in carut si se uita mereu sa vada daca mai este acolo
.
Danuta1979 spune:
Buna Roxy
Da, recunoastem ceea ce povestesti. A mea are perioade cand e darnica si perioade cand e de un egoism atroce. Se tavaleste pe jos daca ii ia cineva vreo jucarie...impinge alti copii etc.
Da, si a mea ieri tot o ora a stat nemiscata jucandu-se in nispip...cred ca asta cu nisipul e boala varstei
Gata, am fugit sa o scot la soare in parc
Pupici multi la copii
Ioanna81 spune:
buna ![]()
Carol nu stie ce inseamna a imparti jucariile lui. nu vrea si pace! in schimb el ar lua jucariile tutror copiilor si, daca i le iau, este jalea de pe lume. ti se sfasie inima daca nu stii de ce plange. am ajuns sa vin acasa cu masinute de la alti copii si sa le inapoiez a doua zi pentru ca nu vroia sa le dea drumul
mai nou da jucariile doar fetitelor
dar nu foarte hotarat. ceea ce am reusit sa fac este sa se joace si el cu alti copii cu masinutele. scoatem tot garajul din carucior si il intindem pe jos. mai vin si altii cu ale lor si uite asa toata lumea se joaca cu masinile tuturor si e liniste si pace... pana la plecare 
cat despre triciclete/trotinete si alte lucruri cu roti astea sunt bune ce tras/impins. daca il sui pe ele iarasi face explozie si incepe concertul
aspropo de nisip, lui Carol nu-i place... pana azi cand a trebuit sa scutur pampersii de pe el si sa-l spal pe cap in mijlocul zilei. a fost cu tati afara si, la intoarcere, erau amandoi ca dupa o zi de munca la balastiera
si eu tocmai terminasem de aspirat!