Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 16
Roxxy80 spune:
Neata!
Ce fac, mamicile vesele?
Eu am avut un weekend super. Dupa 1 an si 7 luni mi-am recuperat si eu in sfarsit sotul
, adica am decis ca e momentul sa-i culcam pe copii in aceeasi camera. Termenul a fost aparitia tuturor caninilor la Maria. Ei au iesit de vreo 2-3 saptamani, dar eu tot amanam momentul. Inca se trezeste de 2 ori pe noapte, dar am noroc ca adoarme rapid. Cu aceasta ocazie am realizat ca eu nu eram pregatita sa renunt la dormitul cu ea. Tot imi spuneam ca Matei va face urat, dar de unde. I-am explicat ca e baiat mare si de acum inainte tb sa doarma in camera cu surioara lui si mami si tati vor dormi impreuna. A inteles imediat, nu a comentat si a dormit beton toata noaptea. Am mare noroc ca Maria doarme numai in patut.
Asa ca dragele mele am avut un weekend fierbinte
. uitasem cum e sa dormi toata noaptea imbratisata cu sotul
.
Ioanna81 spune:
buna dupa-masa si de la noi 
felicitari Rox! ce copii mari 
asa e Monik am umblat hai-hui si we asta. a fost
duminica, de Florii, am fost la muzeul satului. era festivalul de Florii, multe lucruri traditionale lucrate manual (ingrozitor de scumpe)... in fine! Carol a baut braga
din pahar
dar se oprea lumea si se uita la el. facea ”dai! dai! bea! bea! bea! dai!” va spun, a fost mortal
si a mancat si hormul de la o casuta de turta dulce
stiati ca este foaaaaaarte buna?! va spune Carol daca nu stiati...
apropo... eu nu ii dau lui Carol biscuiti din faina alba cu zahar alb. mananca unii din faina integrala cu foarte putin zahar din trestie. e, si saptamana trecuta eram in vizita la nasi. fetitei lor de 1 an ii dau orice (nu comentez!) si, la momentul respectiv, manca un biscuite petit beurre. carol ca vrea si el, eu am scos biscuitii lui din cereale integrale de la Mulino Bioanco (altii decat cei descrisi mai sus) si ii dau. mai, si Sofia scapa biscuitele din gura iar Carol, cu un ochi de vultur si o viteza de samurai, il insfaca de pe jos, il baga in gura si il si inghite
mai, dar cu o viteza de nici nu am avut timp sa reactionam
ma si pufnit rasul, va spun! vanator il fac! igal ai ![]()
in rest va doresc o Saptamana Mare minunata si plina de spor la gospodarit! 
Danuta1979 spune:
Roxy, Ioana, pupici pentru copiii vostri cei isteti si cuminti.
Roxy, atentie cu noptile astea fierbinti ...sa nu te trezesti ca vine bebe 3 :))
Ioana, f tare Carol. si f pofticios se pare:) Si cu gusturi dulci:)
sI F VARBITOR..CA AM VAZUT PE BLOG..:)
Roxxy80 spune:
Aoleo, te rog, nici in gluma sa nu mai spui asa ceva. Pe langa ca iau anticonceptionale, as fi in stare sa-mi pun si sterilet si sa folosim si prezervativ. Daca e ceva ce stiu sigur 100 la suta in viata asta, e ca nu-mi mai doresc alt copil.
Ii multumesc lui Dzeu ca mi-a indeplinit visul de a avea doi copilasi sanatosi, dar asta e limita mea
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Roxy, Ioana, pupici pentru copiii vostri cei isteti si cuminti. Roxy, atentie cu noptile astea fierbinti ...sa nu te trezesti ca vine bebe 3 :)) Ioana, f tare Carol. si f pofticios se pare:) Si cu gusturi dulci:) sI F VARBITOR..CA AM VAZUT PE BLOG..:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Lali_mete spune:
Hello dovlecime
!!!
Roxxy deci de la tine venea cutremurul? Ca nu stiam de ce s-au simtit ceva unde serile trecute
!
Ioanna dar cate cuvinte stie CArol
,al meu puturos nu vrea sa repete nimic-nimic
, bine ca macar le cunoaste
,ca altfel intram in panica
.
Danutza,Monikus voi ce faceti?
Xgggule in Moldova cum e? A iesit soarele?
Va pup pe toate, ma duc la bucatarie ca am cam uitat de mancare
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Pai stiu ca nu mai vrei si te inteleg perfect de ce nu...de aceea si ziceam sa fii atenta cu noptile cele fierbinti :)
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Aoleo, te rog, nici in gluma sa nu mai spui asa ceva. Pe langa ca iau anticonceptionale, as fi in stare sa-mi pun si sterilet si sa folosim si prezervativ. Daca e ceva ce stiu sigur 100 la suta in viata asta, e ca nu-mi mai doresc alt copil. Ii multumesc lui Dzeu ca mi-a indeplinit visul de a avea doi copilasi sanatosi, dar asta e limita mea
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
Roxxy80 spune:
Cred ca de la mine
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Hello dovlecime !!!Roxxy deci de la tine venea cutremurul? Ca nu stiam de ce s-au simtit ceva unde serile trecute Ioanna dar cate cuvinte stie CArol ,al meu puturos nu vrea sa repete nimic-nimic , bine ca macar le cunoasteDanutza,Monikus voi ce faceti? Xgggule in Moldova cum e? A iesit soarele? Va pup pe toate, ma duc la bucatarie ca am cam uitat de mancare Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
laura78nico spune:
Buna!
Ii zic si eu cu intarziere La multi ani Lali!
Noi ieri am fost la ziua verisorului cel mai mic care a facut 3 ani. Ramona sfioasa nu prea s-a jucat(era si singura fata
).Mihaita ceva mai curajos si a si dormit o ora intr-o galagie infernala.
Pe la 6 Ramona a fost la circ iar eu cu sot si Mihaita am dat o tura prin parc.
Roxy felicitari!
Ioana ce baiat mare ai tu!Mihaita nu vrea sa vorbeasca.
Monica iar ne-am ratat...dar sigur de vedem abia astept!
ici si noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Matei (29.11.2007) si de
Maria (08.09.2009)