Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 15
Danuta1979 spune:
Lali, ce fain...amandoua gravide in acelasi timp...Sarcina usoara atunci la amandoua! Eu una abia astept sa stiu ce ai in burtica. Eu de Paste plec din oras dar o sa intru special pe un calculator ceva ca sa citesc sa vad ce zice doctorul:)
Monica, e bine daca s-au redus scaunele. Tot asa apoase sunt sau incep sa se mai lege? Da-i in continuare regim strict, nu te abate caci se poate intoarce totul. Inclusiv dupa ce nu mai face scaune diareice mai da-i 1-2 zile regim si biotics ca sa se rezolve complet stoomacelul. Bravo, de Paste veti fi sanatosi si buni de pus la masa. Si pt. ca vine weekendul, odihneste-te cat poti ca stiu ca ai nevoie
Ioana, voi cand mai exact plecati la Cluj? In ce zi?
Ioanna81 spune:
buna fetelor 
Bine ai revenit Cata. cum merge sala? ca unsa, asa-i?! 
Danutza noi plecam joi noaptea, in Joia Mare. prefer sa plec noaptea ca sa nu ma opresc sa manance Carol pe drum, el doarme foarte bine in masina, plus ca mai castigam o zi de stat acolo. marti, pe 26 plecam inapoi spre Bucuresti. dar atunci vom pleca ziua
mie imi place teribil sa conduc noaptea, sper doar sa nu fie zapada, sau sa se topeasca pana atunci asta care e deja pe dn x
Lali Monik Laura 
apropo... eu m-am apucat de curatenia de Paste. daca trebuie sa am totul gata pana joi era cazul!
laura78nico spune:
Ola !
De azi Ramona este in vacanta...asa ca s-ar putea sa vorbim mai putin. In rest suntem ok.
Danuta eu iti urez de pe acum distractie placuta si ai dreptate merita cateva zile romantice.![]()
Cata bine ai revenit!
Ioana spor la treaba si drum bun!
Monica, Lali
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Ma apuc de curatenie...nu prea am chef, dar sper sa vina.![]()
Ramona este in vizita la o prietena, iar Mihaita joaca fotbal cu tati pe hol.
Spor la treaba!
WE placut!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
LA muti ani Doris! Si numai bine!
monikus spune:
Buna dimineata,
La multi ani Doris. Sper ca ati reusit in cele din urma sa va intoarceti in Bucuresti si sa fiti alaturi de sotul tau. 
Laura spor la treaba.
Cata bine ai revenit. Uite ca ai avut un dr in casa care sa te rezolve:P. Bine ca a fost numai atat si nu a fost altceva mai greu. Banuiesc totusi ca a fost tare dureros momentul.
Lali abia astept sa afli ce ai in burtica. Oricum sunt sigura ca il vei iubi la fel de mult pe bb indiferent de ce va fi.
Danuta tu cand pleci? Poate ai mai spus si nu am fost pe faza. Vorba Laurei distractie placuta pt ca meritati si voi un pic de liniste.
Ioana voi cred ca iar umblti pe unde apucati
ca doar e weekend.
Sorry daca am uitat pe cineva dar atat m-a ajutat neuronul. ![]()
Noi suntem un pic mai bine. Ieri am avut doar 3 scaune mai taricele fata de ultima perioada, azi doar doua pana acum. In rest e din ce in ce mai bine. Are o foame in el de mi-ar manca si urechile dar mancarea de regim e tare bleah si prefera sa planga de foame decat sa manance. De maine o sa ii mai dau si altceva pt ca imi e frica sa nu sarim de partea cealalta si sa fim constipati.
Totusi de 2 zile e tare agitat. Plange din orice, nimic nu ii convine, vrea numai in brate, urla urat rau cand nu il lasi sa faca ce vrea el...ei, ce sa mai zic, parca e alt copil de 2 zile.
Astazi incercam sa ii cumparam un cort. Sa vedem daca si gasim.
Weekend placut tuturor.
Lali_mete spune:
La multi ani tuturor florilor 
!!!
Si ca o Lacramioara ce sunt
va las pe masa ce va doreste sufletelul, beuturici,mancarici , tigarici
!!!
V-am pupat
!!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
Lali LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa, sa ai copii sanatosi si o familie fericita! 
La multi ani tuturor florilor! va pupez

Danuta1979 spune:
Wow..Lali...acum am facut legatura cu numele...La multi ani cu sanatate si voie buna!
monikus spune:
Lali la multi ani si tot ce iti doresti tu sa se implineasca.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica.
Astazi este o zi tare frumoasa. Ce bine ar fi daca de Paste ar fi tot asa
.
tuturor.