Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

buna si de la mine

Lali, bine ai revenit. Deci cand aflam ce creste in burtica ta? Am si eu o idee fixa:))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Cand ne spune nenea dr ,atunci aflam . Saptamana viitoare ar trebui sa merg la control ,si daca sta corespunzator si nu e rusinos copilutul,o sa ne spuna.
Ioanna la cat de urat afara este aici, calutul tau pare mai mult negru decat maro. Dar l-am vazut eu ..

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 19+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Mai stie cineva ceva de Rares si Monikus? Cum se simte Rares, mai bine?

Lali, pupici pe burtica. Pune si tu pe facebook poze noi sa-ti vedem si noi burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Danuta iti multumesc din suflet pt grija. Suntem ca si ieri. Totusi azi nu a facut pana la ora asta decat 4 scaune deci e mai bine. A mancat cat de cat ok. A si baut cate ceva.

Va pup pe toate.

Lali welcome back.

Laura felicitari Ramonei. Sunt sigura ca e o fetita minunata. Abia astept sa ne si vedem in cele din urma.

Daci ma rog la Dzeu sa nu fie nimic la inimioara si sa scapati de griji.

O seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara dragelor!

Lali bine ai revenit!Cred ca a fost frumos la sora ta!

Monica ma bucur ca sunteti mai bine!Si noi abia asteptam sa va vedem!

Danuta, Ioana cred ca trebuie sa va spun ca am citit ca, carnea de miel nu se da la copii...se zice ca este foarte grea pt stomacelele lor. Asa ca eu una nu cred ca le voi mai da, poate sa guste daca vor.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Laura a fost frumos la sora mea,ca intotdeauna.Ma simt tare bine la ea,ca acasa,numai ca de data asta ea a fost rasfatata si eu rasfatatoarea,ca ii este rau mititica ,are o stare naspa cum aveam eu la inceputul sarcinii numai ca fara varsaturi. Se simte slabita,fara vlaga , dar isi revine ea incet-incet pentru ca mananca bine si bea destule lichide. Zic eu ca are tensiunea mica de se simte asa,pentru ca in ziua in care a gustat nitel pepsi ( cam o juma' de pahar) si o gura de cafea a fost mai vioaie. Are si ea cam 7 saptamani de sarcina.

Monikus ,hai ca e inspre bine Rares,sper sa fie ultima chestie care il loveste pentru mult timp de acum inainte,ca cred ca sunteti satui.

Danutza poate ma invrednicesc maine sa descarc pozici,sa vedeti si voi burtica de 19 saptamani,eu sunt tare mandra de ea,si cica se vede mai bine ca la PAul.Bine,eu si loviturile le simt mai puternice,chiar comparam cu "jurnalul de sarcina" de la PAul,pe care acum nu l-am mai tinut,dar mai compar ce simt cu ce simteam,si loviturile sunt mai puternice acum.Pe Paul l-a simtit Vali la mana abea pe la 5.5 luni,si acum cu o luna mai devreme simtit amandoi foarte bine.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Buna dimineatzaa!!!

Cafelutze vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata! Ma mai primiti??

Dau si eu o si un , dupa asa o absenta.

Monikus, imi pare tare rau pentru Raresel! AM vazut ca a incput sa fie mai bine, iar foamea e mereu un semn bun!
Lali, welcome back. Eu sincer sper sa fie baietel sa se poata juca baietii intre ei si sa fii tu singura rasfatata in casa.
Ioanna, mie tare mult imi place cum va plimbati voi in fiecare weekend.
Selen, pupam fetita bolnavioara, am citit ca ati incheiat cu alaptatul, ma bucur ca a fost usor pentru micuta Alba ca Zapada, si sper si tu sa te adaptezi repede.
Danutza,hmmmm, sa zic, sa nu zic..hai ca zic, dar nu te superi, da? Te fac pe tine 70 de euro? Hai te pup.

Eu am avut ceva probleme. M-am trezit intr-o dimineata cu un chist/nodul la sanul stang mare cat o nuca, in 2-3 ore era cat un mar, tare si dureros. Am ajuns la medic, am facut eco, erau niste canale infundate. Am rezolvat cu masaj, comprese cu gheata si pus pe Rares la san ca pe vremuri. Cum zicea "titi" nu mai incercam sa ii distrag atentia ci direct, "poftiti, serviti" Deci, el m-a rezolvat. Cu aceasta ocazie i-am zis si de lipsa mnstruatiei la mine si daca va spun ce a zis..cik ei i-a venit prima data la 2 ani si 4 luni de la nastere, la 3 saptamani dupa ce nu a mai alaptat.
Va pup.

Mergi la inceput

Salutare

70 euro? La ce te referi?
Daca te referi la plecatul la Barcelona (ca altundeva nu am scris despre sume) stii vorba aia: unde dai si unde crapa..!

Nu datorita celor 70 de euro nu vreau sa imi iau copilul la Barcelona! Ar fi chiar culmea sa ma impiedic de asta! M-am interesat cat costa pt. copil in caz de suprema urgenta cand chiar nu poate sa vina mama sa stea cu el si am pus informatia pe forum ca sa stie si celelalte mamici...asa ca informatie generala...cat costa avionul la copil.
Si pt. ca uite cum interpreteaza lumea unele chestii atunci cand nu dai informatii complete, sa va explic atunci: nu vreau sa o iau pe fetita la Barcelona pt. ca toti care au vazut orasul mi-au spus ca e f greu de vizitat cu copil, multe scari de urcat, aglomeratie plus ca fetita in ultima vreme...cand o scoatem in lume...mai are crize de personalitate de nu ai ce-i face decat sa o duci acasa. Oboseala, plictiseala, amorteala, pitici pe creier.
Si parca dupa 1 an si 7 luni de stat zi si noapte cu fetita, am vrea si noi 3 zile mai romantice si mai iesite din ritmul: spalat, mancat, schimbat, plimbat, spalat copilul etc. Voi stit ca eu nu am stat niciodata macar o zi sau o noapte fara fetita mea...

Atat am avut sa spun si nu as vrea sa se continue pe subiect!

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Neata! Ma mai primiti??

Dau si eu o si un , dupa asa o absenta.

Monikus, imi pare tare rau pentru Raresel! AM vazut ca a incput sa fie mai bine, iar foamea e mereu un semn bun!
Lali, welcome back. Eu sincer sper sa fie baietel sa se poata juca baietii intre ei si sa fii tu singura rasfatata in casa.
Ioanna, mie tare mult imi place cum va plimbati voi in fiecare weekend.
Selen, pupam fetita bolnavioara, am citit ca ati incheiat cu alaptatul, ma bucur ca a fost usor pentru micuta Alba ca Zapada, si sper si tu sa te adaptezi repede.
Danutza,hmmmm, sa zic, sa nu zic..hai ca zic, dar nu te superi, da? Te fac pe tine 70 de euro? Hai te pup.

Eu am avut ceva probleme. M-am trezit intr-o dimineata cu un chist/nodul la sanul stang mare cat o nuca, in 2-3 ore era cat un mar, tare si dureros. Am ajuns la medic, am facut eco, erau niste canale infundate. Am rezolvat cu masaj, comprese cu gheata si pus pe Rares la san ca pe vremuri. Cum zicea "titi" nu mai incercam sa ii distrag atentia ci direct, "poftiti, serviti" Deci, el m-a rezolvat. Cu aceasta ocazie i-am zis si de lipsa mnstruatiei la mine si daca va spun ce a zis..cik ei i-a venit prima data la 2 ani si 4 luni de la nastere, la 3 saptamani dupa ce nu a mai alaptat.
Va pup.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Danutza, iubita, nu la asta ma refeream..uite ca iar am dat cu bata in balta, nu nu! Ma refeream ca ziceai ca o sa iti fie greu, ca o sa iti fie dor, ca nu stii ce sa faci cu intarcatul..la asta. Hai, te rog nu te supara, in niciun caz nu ma refeream la bani ca la o suma de bani! Eu iti doresc un concediu placut si relaxant, si ai dreptate ca uneori avem nevoie de o pauza.

Mergi la inceput

Asta e...
Haide sa nu continuam pe subiect ca nu-si are rostul

Mergi la inceput