Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 13
Danuta1979 spune:
Uite o chestie pe care eu nu o inteleg privind musulmanii (probabil asociata si cu o lipsa de cultura in domeniu, dar ca mine probabil si altii se mai intreaba): de ce unele musulmance traiesc la fel ca si crestinii (ex. Selen sau cand am fost in Kazakhstan am vazut ca majoritatea era musulmana dar erau f lejeri in gandire si daca nu mi-ar fi spus colegele, nu as fi banuit ca suntem de religii diferite), altele traiesc cu corpul si parul acoperit, dar cu fata libera (semi-moderne) si altele traiesc acoperite in negru inclusiv ochii cu voalulu ala.. Nu cred toti in Coran si in acelasi profet? Asta incerc sa pricep...de dce aceste deosebiri?
Mie mi se pare ca atunci cand esti intr-o tara te supui regulilor acesteia.
Si eu daca merg in Arabia Saudita de exemplu nu ma apuc sa ies pe strada in fuste scurte, bluze f decoltate, pantaloni scurti bagati in fund etc...
Imi place acest schimb de opinii, poate mai invat si eu cate ceva..
Ioanna81 spune:
pai eu cred ca (,) Cartea Sfanta este respectata in spiritul, in litera, sau si in spiritul si in litera legii.
pe de alta parte nu cred sa scrie undeva in Coran ca Jihadul presupune sa-i decapiteze pe americani in fata camerelor de filmat, ca pe porci. cred ca este absolut o treaba de interpretare si de manipulare.
in definitiv religia este opiumul maselor (nota mea: referirea era strict la crestinism dar cred ca se poate extrapola)! n-am zis-o eu dar nu mai tin minte cine a zis-o ![]()
Danuta1979 spune:
Am vorbit si cu Monikus pe mess...Rares e mai bine, nu mai are febra, nu mai vomita dar continua cu scaunele moi. Ii este foame si are starea generala buna.
Doamne ajuta, se face bine:) Atat de bine de se chinuia sa rupa o usa de la dulap:))
Ioanna81 spune:
na, ca ne-a prins ploaia afara! dar, ce conteaza? e frumos si cand ploua ![]()
e minunat ca Rares e mai bine 
laura78nico spune:
Hola!
Azi am avut lectie deschisa la Ramoana. A fost o scumpa fetita ma si mult mai dezinvolta decat de Craciun. Dar bineinteles ca tot timida. As vrea sa fie mai indrazneata dar momentan exerseaza pe noi.![]()
Mihaita a iesit azi pe afara, nu ne mai curg mucii. SUntem ok zic eu.
Legat de carnea de miel nici noi nu prea ne omoram sa mancam, dar anul trecut am mancat ied si este parca mai bun...eu una le dau sa guste daca le-o place bine daca nu puiul este baza.![]()
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Monica ma bucur ca Rares este mai bine
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Laura, majoritatea copiilor sunt timizi. Tin minte ca si eu eram si uneori chiar mai sunt putin. Nu-i bai, timiditatea se dezvata pe parcurs.
Bravo pt. lectia deschisa. Sunt sigura ca a fost reusita:)
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Hola! Azi am avut lectie deschisa la Ramoana. A fost o scumpa fetita ma si mult mai dezinvolta decat de Craciun. Dar bineinteles ca tot timida. As vrea sa fie mai indrazneata dar momentan exerseaza pe noi. Mihaita a iesit azi pe afara, nu ne mai curg mucii. SUntem ok zic eu. Legat de carnea de miel nici noi nu prea ne omoram sa mancam, dar anul trecut am mancat ied si este parca mai bun...eu una le dau sa guste daca le-o place bine daca nu puiul este baza. Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Lali_mete spune:
Hello dovlecime
!!
Tocmai m-am intors de la sora mea si nu am avut rabdare nici sa ma dezbrac calumea,am si deschis pc-ul sa vad ce faceti
.
Am vazut ca sunt/au fost dovlecei bolnaviori. Unh pup mare pentru ei sa se faca bine.
De multe ori cu sfaturile si eu ma simt ca Ioanna ,ca noi nu am patiti prea multe si nu stiu ce sfat sa dau decat din auzite de la alte mamici
,sau o iau pe aratura ca eu sunt mai mult cu medicina alternativa, homeopatica,naturista,mai putin cu cea clasica din cauza de prea multe antibiotice administrate in copilarie. Si cu PAul nu stiu cat a fost genetic,cat a fost noroc,cat au contat bilutele administrate de dr de familie ,dar nu am avut probleme cu el. De enterocolita si mie imi e teama ,dar desi e mereu calare pe toti copiii de pe langa el pana acum nu a luat nimic.Sper la fel sa fie si de acum inainte.
Daciana imi pare bine ca te-am vazut mai activa,ma rog ca Darius sa nu aia nimic,si sa i se fi parut de-ului doar.
Selen si acum cum se comporta Ebru? Se simte mai bine de cand ii dai lapte fara lactoza? Si pe mine m-a distrat faza cu "scormonitul portofelului" ,dar banuiesc ca era vorba despre suma peste cea la care v-ati asteptat,pana la 190 de ron
.
Laura imi place mult sa citesc ce scrii despre copilasii tai.Te simt optmimista si cansd sunt bolnaviori,te simt mandra de copiii tai si imi place mult
. E,incet-incet Ramona o sa devina mai dezghetata,dar un pic de timiditate ii sta bine unei fete
.
Danutza
sa va distrati bine in mini-vacanta. Cu alaptatul nu sti u ce sa zic,eu am alaptat foarte putin,si de data asta sunt hotarata sa lupt mai mult
.
Monikus ma bucur ca Rares se face bine
.
Va pup pe toate,ma duc sa ma schimb
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
buna si de la mine
Lali, bine ai revenit. Deci cand aflam ce creste in burtica ta? Am si eu o idee fixa:))