Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Gata, am fost la Medicover de mi-am luat trimiteri pt. analize.
Daci, nu stiu ce o sa fac. E asa fericita la tzitzi...
Ideea e ca nu stiu daca la intoarcere o sa-i mai dau sau nu sa suga. Nici nu stiu daca o sa mai fie laptic la intoarcere, dupa aproape 4 zile. O sa vedem. Acum chiar nu am un raspuns. Mintea imi zice ca o sa o intarc cu aceasta ocazie iar inima zice ca o sa ii dau si dupa sa suga...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Danuta eu stiu ca o data intrerupt nu ar fi ideal sa-l reiei. Acum fiecare face ce doreste si cum poate.Cand te aud/citesc ce frumos povestesti de alaptat imi dau lacrimile. La noi si Ramona si Mihaita au renuntat singuri pe la 9 luni si ceva.Si fara dureri fara probleme. Asa au considerat ei.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am fugeat la culcare sunt cam obosita.
ici multi si noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Daci, ma bucur ca ne povestesti mai multe. Uite, mai aflam si noi lucruri noi.
Cu alaptatul...m-am gandit si in minivacanta iau pompa cu mine si daca vad ca se umfla sanii prea tare o bag in functiune. Nici eu nu as vrea sa ratam vacanta din aceasta pricina. stiu ca sunt si pastilute de luat dar cum nu m-am hotarat daca o sa continui cu alaptatul..prefer sa merg pe varianta pompa. Laptic oricum nu mai am ca pe vremuri, dar oricum a mea alt laptic nu vrea cu exceptia cerealelor care au lapte inclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata

Mergi la inceput

fetelor, voi veti da carne de miel copiilor? ma bate gandul sa ii dau si lui Carol carne de miel de Paste (nu stiu cum sa i-o pregatesc inca, dar voi afla). am citit pe net ca, cica, ar fi indicata de la mai putine luni decat are Carol acum si ca este usor digerabila deci nu ar face rau copilului (cu exceptia faptului ca este, totusi, carne)

voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Monikus, cum se mai simte Rares?

Ioana, eu cu sotul nu suntem indragostiti de carnea de miel dar mancam daca e pe masa putina.
De Paste o sa mergem in Ardeal la neamuri si daca va fi acolo carne de miel gatita, o sa mancam si noi si fetita.
Nu vad de ce nu. Mie pediatrul mi-a zis ca ii pot da inclusiv putin porc, dar cotlet, fara grasime (aici nu l-am ascultat si nu i-am dat inca)
Pe scurt, nu vad de ce nu le-am da sa guste carne de miel.

Mergi la inceput

asa ma gandeam si eu dar mai vroiam o voce care sa-mi confirme

unde in Ardeal mergeti? noi o sa plecam la cluj de Paste de-abia astept desi anul asta va fi mai scurta vacanta

Mergi la inceput

Putin mai sus, in Zalau, de acolo e tata si acolo am neamurile. In Cluj o sa ne oprim sa bem o cafea cu niste prieteni:)
Faza naspa e ca se anunta ploi. M-am uitat pe accuwather pe prognoza...noi oricum mergem caci in fiecare an de Paste mergem acolo.

Mergi la inceput

Selen, ce mai face Ebru, cum se mai simte?

Stiu ca tu esti musulmanca si m-am gandit la tine citind discutiile de pe forum/discutii generale/franta a interzis.../
Chiar ma gandeam ca daca te-ai fi nascut in alta tara ...mi te inchipuiam acoperita complet. Am vazut in Germania un grup de femei acoperite de se vedeau numao ochii...si aia sub un voal...frate..greu de inteles de ce si in secolul 21 se mai practica astfel de lucruri...
Tu ce parere ai despre toate astea?
(sper sa nu te deranjeze intrebarea, vroiam doar parerea altcuiva de religie musulmana, poate doar mie ca sunt de alta religie mi se pare exagerata faza cu acoperitul complet al corpului femeii..)

Mergi la inceput

am vazut si eu acuma danutza prognoza la Belis zuce ca va ninge

referitor la burka (ca doar datul cu parerea e sport national) eu cred ca este o chestiune de alegere personala, credinta religioasa, traditii etc. nu mi se pare normal sa fie interzisa prin lege purtarea ei!

Mergi la inceput