Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, eu maine dimineata plec in deplasari pr 10 zile.
Va doresc din inima Paste Fericit si Sarbatori Fericite voua, copilasilor, sotilor si familiilor voastre si sa ne regasim cu drag si voie buna dupa sarbatori. nu stiu daca o sa pot sa intru pe net in urmatoarele 10 zile dar o sa incerc, macar ca sa vad ce surpriza creste Lali in burtica:)

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va doresc sarbatori fericite din toata inima! sa fiti sanatoase alaturi de familiile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

Si noi cu pregatirile pe ultima suta de metri.Azi am fost cu cei mici la biserica sa trecem pe sub masa...si mai aveam un pic si-l luam pe Mihaita din altar. I-a placut tare mult ca era biserica goala si a mers in voie pe unde a vrut.

Referitor la impartitul jucariilor nici Ramona si nici Mihaita nu sunt mari amatori de a da, dar nici de a lua de la altii.Cat despre nisipnu vad mari amatori. La mare s-au jucat dar pe aici nu prea.

VA urez si eu Sarbatori fericite si La multi ani celor cu nume de Sf.Gheorghe. Nu stiu daca pot intra maine.
ici multi si drum bun si petrecere frumoasa Dana si Ioana!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

Nu am prea mai scris zilele astea dar nu puteam sa nu va urez toate cele bune odata cu venirea iepurasului. Cu Rares, iepurasul a fost foarte darnic anul asta. A primit si tricicleta, si casuta tip cort si leagan pt cand mergem la tara. S-a scos as putea spune.

Pentru ca maine mergem la socri iar luni la mama, nu cred ca voi mai putea sa va urez nimic zilele astea asa ca o voi face acum.

Va dorim Sarbatori de Paste fericite! Sa petreceti minunat alaturi de cei dragi voua si sa va aduca iepurasul tot ce v-a lipsit pana acum.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

multumim de urari si va uram si noi toate cele bune !(... si sa mancati fara grija ca se depune zilele astea ...)

Paste fericit!

daci

Oamenii se aseamana prin cuvine, ii deosebesc faptelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Intre doua runde de prajituri am intrat si eu sa va pup pe fiecare in parte si sa va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Buna!

L-am culcat pe Mihaita si inainte sa inchid calculatorul vreau sa multumesc pentru urari si din suflet va dorim si noi numai bine, sanatate si pace sufleteasca!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Christos a Īnviat!

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!

Pe unde umblati? Noi am petrecut acasa, am mancat, am fost in parc, in n prima zi la socrii, a doua zi singura (sot la munca) A fost ok. Azi am fost toata gasca la gradina zoologica a fost foarte frumos, dara cum sunt franta .

ici multi si noapte buna!

Mergi la inceput