Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia De asta va spun mereu, uitati-va bine in sufletele voastre si nu lasati sa se stinga sentimentele ce odinioara va aduceau atata fericire. |
Esential.. dar nu si suficient.. pentru ca... it takes two to tango...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Gabriela, multa sanatate Sofiei, nu stiu sa-ti spun nimic despre varicela. Sper sa treceti cat mai usor peste asta 
Sabina, ma bucur pt vestile bune despre tine, multa sanatate ! 
Ia uite cum se cunoaste ca a intrat buni in scena
, duamna mama de trandafiras isi face de cap pe la ore tarzii din noapte
Bravo, bravo, imi place ! 
Noi... asa si-asa... Maria e pe antitermice la 4 ore, ca vineri pe la ora 14 avea 38.8 ( ca eu ma bucurasem ca nu mai facuse febra si in dimineata aceea nu-i mai dadusem nimic
- nu faceti ca mine ! ), vineri seara a vazut-o si dr. care nu ne-a dat nimic in afara de antitermice, doar sa o tinem pe un usor regim ( scaunele ei erau cam diareice, chiar daca nu erau mai dese decat de obicei ). Aseara am studiat problema
si am constatat ca si-a revenit din acest punct de vedere. Insa bineinteles, deocamdata continuam cu regimul.
In schimb eu sunt varza, se vede ca sistemul meu imunitar e la pamant, de vineri seara am simtit cum ma incearca o stare 'gripala', iar in noaptea respectiva mi-a fost rau, cu frisoane, dureri de cap, de muschi si senzatii de voma. Si bineinteles ca Irina s-a trezit mai des decat in mod normal, la ora 5.30 s-a trezit din nou si nu a mai vrut sa se culce
. La 7 fara un sfert am capitulat, l-am trezit pe sot si l-am trimis sa o adoarma el, eu m-am bagat in pat langa Maria. Din fericire mi-am revenit cat de cat ieri... Acum am ramas cu o tuse de magar 
Vestea buna este ca Irina e ok, sper sa ramana asa. Saptamana viitoare sunt singura cu ele, nu am mai chemat ajutoare.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Buna dimineata!
Luiza sanatate multa Mariei.
Gabriela sanatate Sofiei. Si David are niste bubite pe partea exterioara a coapselor si gambelor. i-au aparut ieri si nu stiu de la ce. Seamana cu cele de pe fata si nu prea...
I-am dat alaltaieri ou dar era ecologic, i-am dat ieri avocada...plus ca poate fi de la ce primeste de pe la Daria ieri minca un sticks...
Vreau sa merg la un dermatolog bun. Vreo idee cineva???
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
www.youtube.com/watch?v=l0_GAvojGd0&feature=fvwrel" target="_blank">Kobi Perez-Kama Ahava
Remixul-
http://www.youtube.com/watch?v=yM90_-pA5-0&feature=related
Si pentru cine se intreba ca si mine ce spune in ebraica iata o traducere aproximativa.
It was just a miss of understanding
everything changed between us
give the time to heal the heart
that got hurt from a word, and worries
there was love between us
we have known some peace and quite
untill the storm came into\bursted into our lifes
and like fire, burned in our hearts
you were the only one for me
all the good (in life, in me), I gave you
and you have forgotten that
how you have gone and left me like that
we were such a perfect couple
we have sworn to inernal love (to love for internity)
but why it happend so suddenly,
we didn't see the end of the tunnel
you are east, I am the west
the distance between us, is long
we will find the gold bridge
there is a chance, that once again
we will fall in love again
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mandarinutza spune:
Buna dimineata
Erina, stiu ca Bety ne recomandase o dna dr dermatolog buna de la Sanador:dr Salavastru, sper ca nu ma insel, eu pe dansa am retinut-o dar nu am avut nevoie pana acum sa mergem.
mandarinutza spune:
Annisia, la multi ani! M-a impresionat tare mult mesajul tau, multumim ca esti aproape de noi si ca ne-ai impartasit aceste ganduri.
Luy, multa sanatate Mariei!
Adimercedes si Ema, multumesc mult pentru postarile despre alergia la iaurt. Am cumparat ieri niste iaurt bio din Germania si o sa incerc cu el, daca vad ca nu e alergic, o sa fac si iaurt in casa folosind cultura de la iaurtul bio. Deocamdata nu ma stresez prea mult, el suge la san si vreau sa ii dau pana la 2 ani.
Eu sunt singura cu Filip deocamdata, tati e la servici, Antonia e cu buni la biserica, o duminica placuta va urez!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Cu mii de scuze pentru intarziere: La multi ani fetita mare Alexia!!!Sa cresti sanatoasa si viata sa-ti fie lina |
Multumim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Multa sanatate fetelor mari din familia Luy!
Mandarinutza, eu iti scrisesem ca aici se gaseste lapte fara lactoza, poti incerca sa faci branza din el daca descoperi ca nu e alergie la aditivi alimentari, ci intoleranta la lactoza...
Gabriela, sper sa scapati usor.
Eu am o singura dorinta legata de varicela: daca e sa o faca, sa o faca cand suntem acasa si nu in vreun concediu. As prefera sa o faca amandoi cand suntem acasa, sa scapam de o grija. Dar la Tudor la gradinita au fost de vreo 2 ori cazuri si niciodata nu a aparut nimic la noi.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
Yaia, merci mult pentru recomandare. Azi i-am dat un iaurt bio din Germania si nu i-a aparut nici o bubita.Ma gandesc ca o fi alergic la o substanta sau un ferment folosit la noi la iaurturi.
Gabriela77 spune:
Multumesc de informatii si sfaturi
Auzindu-va, cred ca nu e varicela, au fost vreo 5 bubite mici rosii, dar deja s-au uscat, nici vorba de lichid in interior, acum nu stiu, vedem, poate mai apare...
Dar stare generala buna, Sara nimic, asa ca de maine la gradi, mi-e si jena sa ma duc cu Sofi la dr pt 5 bubite.
Carpatina, asa stiu si eu, ca nu ofera neaparat imunitate, dar cu siguranta copiii vaccinati fac forme mai usoare. De-asta am optat sa i-l fac, aici nu e obligatoriu, ci optional. Intentionam sa il fac si Sofiei, dar acum aman sau nu-l mai fac deloc. Oare ti-am zis ce tare e Ioana cu replicile ei?
Sabina, ce m-am bucurat de vestile tale

Erina, multumesc
, ma gandesc si eu la posibilitatea vreunei alergii
, va pup si va doresc sanatate
Yaia, asa am zis si eu, daca e sa o faca, mai bine acum, amandoua
Luiza, draga de tine, sanatate multa si sa treaca toate
O seara frumoasa, sunt fresh, ca dupa 10 cafele![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele