Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy felicitari!

selene ce am ras de perlutele din tren.
Si Nadiusha tot asa, turuie intr-una.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

BV. CRISSPY

SELENE, suuper tare si haioasa Daria.

BEE, nici acum nu fac cei de la Euroclinic gauri in urechi pana la externare. Noi ne-am facut programare ulterior, cam la 10 zile , la un chirurg pediatric.Intai a consultat-o si apoi i-a facut gauricile. M-a asigurat ca nu doare. Pacatul ei daca a mintit.

A sosit galetusa si altele cele care le-am mai comandat (forme de nisip, scaunel pliant).Sunt f practice pt voiaj, curte....etc.

Ati incheiat cautarile cu centrala???

Mergi la inceput

Mai fetelor tr. sa ma decid la vacanta de vara intre turci (Kusadasi) si bulgari. Si chiar am o dilema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia chiar ai o dilema

Eu am rezolvat cu concediul pe anul asta: il lipesc de minunatul concediu de maternitate / crestere al copilului care o sa fie iar de 3 luni

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy si ce vei face dupa cele trei luni? Dar de ce ai asa putin? Firma voastra nu se aliniaza legilor din Romania? Sau sunteti pe model american!

Eu am trei luni platite si trei neplatite, o sa fie nasol in alea neplatite, dar am o varianta in care sa pontez juma de program cu plata si jumate fara plata si sa ma intind asa pe cele sase luni. Cred ca e mai avantajos asa pt ca in primele doua luni mai iau aproape un salariu intreg de la disability insurance.

Dupa aia va fi si mai nasol:)) cresa pentru bebe si gradi pentru Aidan.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Sefu' meu e englez si ne aliniem la cheful lui...asa a fost de cand lumea. Mi s-a spus treaba asta la angajare dar atunci (acum 7 ani) nu m-a interesat foarte tare.

Pai o sa vina mama dupa cele 3 luni ale mele vreo 3 luni, dupa aia soacra cam o luna, dupa aia iar mama vreo 3 luni...dupa care habar n-am. Ca mama iese la pensie in decembrie 2012 - ianuarie 2013. Poate intre timp o conving sa renunte la servici, adica sa iasa anticipat la pensie - ca nu e vorba de mult timp, aprox 1 an sa zicem.

Si sa stea la noi pana creste asta mica, macar in primii 2 ani - ca s-au razgandit, nu mai vor sa vanda apartamentul lor si sa se mute la Buc - si nici nu vreau sa insist ca nu mi se pare OK sa-i mut din locul in care si-au petrecut o viata intreaga ca am eu nevoie de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crisspy, felicitari pentru rezultatele bune la test

Da' poate sa fie seful englez, legea in UK spune ca maternity leave e de 9 luni platite si 3 luni neplatite. Aici daca ar incerca sa faca ce face la firma din Romania ar incurca-o rau de tot... deci nu ar face-o.

Miere, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si e bine

Naty, Selene, am ras la ce perlute stiu sa scoata copilasii.
Lachlan mai nou e taaare politicos. Spune "please" si "Thank you2 tot timpul (mai ales cand aude ice-cream van-ul ca vine in cartier he-he), iar daca il rogi sa faca ceva (inchis/deschis usa, dus/adus oarece) iti raspunde "all right" si face ce e rugat.

Eu tot cu gatul umflat, nu cat era inainte dar nu-s restabilita complet, ufff. Bine macar ca pot vorbi.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark asta e...daca nu-mi convine stiu unde e usa, insa nu pot sa renunt la job-ul asta.

Una calda...una rece...am fost la dr cu rezultatele la amnio si din una in alta am ajuns la echografie.

Chistul de plex coroid e acolo si din pacate s-a si marit ...dr zice ca este destul de reticenta ca s-ar retrage pana la nastere, dar sa vad ce zice si dr care imi face morfofetala.

Stie cineva sa-mi spuna si mie ce se intampla daca bebe se naste cu chistul asta? Irina, Rox? Dr a evitat oarecum sa-mi zica, mi-a spus numai ca trebuie tinut sub observatie.

In rest suntem in parametri...

Mergi la inceput

crisspy, eu sunt sigura ca totul va fi Ok pt printzesuca ta.

Mai fetelor, voi le dati puiutilor cereale cu lapte? Daca da, ce fel de cereale? Eu pana acum i-am dat Clarei doar Fortza, dar parca i-as da si altceva, insa nu stiu ce sa aleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

crisspy, eu sunt sigura ca totul va fi Ok pt printzesuca ta.

Mai fetelor, voi le dati puiutilor cereale cu lapte? Daca da, ce fel de cereale? Eu pana acum i-am dat Clarei doar Fortza, dar parca i-as da si altceva, insa nu stiu ce sa aleg.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

Daaa, de mult. I-am dat Fitness cu fructe (pachetel mic), acum nu ii mai place. Pe urma Cheerios si Cini Minis. Pe urma cereale de la Plus, de-alea "family pack", 13 lei 750 de grame. Simple si cu scortisoara. Acum folosim Viva simple si cu scortisoara, tot "family pack". Noi mancam si cu ciocolata, fulgi sau bilute, ea, nu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput