Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Sanatate Ioanei!!!

Clara nu doarme pe perna; am incercat sa-i mai dau pernute dar nu au interesat-o.

MIERE, bine ca totul e Ok cu BB2

Mergi la inceput

Naty, eu le-am facut fetelor gaurici in urechi imediat ce s-au nascut.Clarei i-am facut in spital (Medlife)inainte de externare si Elizei la o sapt, tot in spital (Euroclinic).

Mergi la inceput

Ne pregatim de mare, si de mormanul de nisip din fata casei.Iata ce i-am luat Clarei.

http://www.piccolino.ro/popimg.php?img=0&img_id=2355&img_title=GALEATA%20SCAUNEL%20+%20JUCARII%20NISIP%20WAD025100

Mergi la inceput

Mai fetelor, cand citesc ce si cat vorbesc copilasii vostrii, nu mai pot de oftica ca nu o aud si eu pe Clarutza mea scotand perlutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, sanatate Ioanei! Sa ii treaca repede!

Sa stii ca si mie mi s-a reprosat ca nu i-am facut gauri in urechi din maternitate, insa la Euroclinic, pe vremea aceea, nu se facea asa ceva, plus ca mi se parea Ale asa de mica ca sa o traumatizez in plus.
Eu m-am hotarat sa o duc pe Ale la Medlife pt cercei dupa Havrix pe care il facem saptamana viitoare cand vin de la Viena. Sper sa imi dea o zi de concediu.

Cadia, frumoase jucarii...parca mi se face dor de mare.
Stai linistita, ca o sa o auzi si pe Clara vorbind, cat de curand.

Alinuk, imi pare rau sa aud de patania ta. Bine ca ai gasit actele.

Miere, ma bucur ca bebe e bine.

Eu nu ma pot gandi la vacanta pt ca trebuie sa ii las pe colegii mei sa plece dat fiind faptul ca eu am stat destul in concediu. Deci, plec si eu la urma.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Analiza citogenetica nu a evidentiat modificari numerice sau structurale ale cromozomilor analizati.

REZULTAT: Cariotip fetal feminin normal.

Ramane sa vedem cum e cu chistul de plex coroid descoperit acum 3 saptamani.

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Crisspy felicitari.
Va doresc wk fain ca ma duc si eu io pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Crisspy si sper sa fie ok cu chistul

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

O sa vad ce e cu chisturile la morfologica de pe 19 aprilie...asta daca nu ma apuca pandaliile si ma duc la dr mai devreme.

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Mai fetelor, cand citesc ce si cat vorbesc copilasii vostrii, nu mai pot de oftica ca nu o aud si eu pe Clarutza mea scotand perlutze.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

CADIA, ma crezi ca, desi mi-e draga de mor cand o aud cum turuie, ma si iau de cap, ca tre' sa-i spun sa mai si taca? Efectiv nu mai pot vorbi cu lumea, cu tati, cu buna-sa, cu cumnata, se baga peste noi, ne ingana, nu ne mai intelegem om cu om...

Si stii cum iese?

Asa:

- Daria, mai taci, mami, un pic din gura, sa vorbesc si eu cu tati ceva.
- Mai taci, mai taci... Mami, aaa, ce faci? Sorana, aaa, ce faci?

Asa tace ea.

Si "mami" nu-mi mai spune de cateva zile. Sorana in sus, Sorana in jos. Si la piata, si in magazine, peste tot.

Aaa, si pe tren vedea terenuri virane si gunoaie si desfundaturi. Si comenta asa: "Dumniezaule, ce dezastru e aici! Vai de mine si de mine! Of, of, of!" Normal ca radeau toti de numa'. Si pe vecinul de scaun il chema Bogdan, om tanar si distrat de Daria. Si Daria: "Bogdanule, ce faci, unde cobori?"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput