Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 20
Naty spune:
bee asa e, Nadi e vorbareata tare, seamana cu ma-sa
Turuie intr-una.
Ioanei i-a traznit ca-i e frica de monstrii (se joaca baietii la gradi) si nu sta singura in camera, chiar daca e lumina aprinsa. Asa ca o ia pe Nadia cu ea sa o apere.
Nadia ii spune "Ioana, nu exista monstii, a spus mami nu exista, Dodo chiede zice mami".
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
bebelusi spune:
Naty ce dulce este....parc o vad
Eu i am facut Irinei gauri in urechi din prima zi de viata si nu a scos un sunet, m am gandit ca mai tarziu o va durea si va plange
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty bee la Medlife i-am facut gauri. I-a pus cercelusi medicinali, o tin cu ei vreo 2 saptamani si apoi ii punem pe ai nostri. Si mie imi plac fetitele cu rochii lungi. Pe Ioana o imbrac si-si, Nadia nu vrea in rochie/fusta Sper ca macar la vara sa o conving, sa nu se coaca in pantaloni.Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana Si asa Nadia |
Ai nostri s-au tinut 6-8 sapt pt vindecarea lobului urechii...e putin 2 sapt. Eu i-am tinut chiar si mai mult ca imi erau dragi.
Gauri le-am facut la 7 luni, la amandoua.
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Selene_Bunny spune:
In week-end am fost plecati la Cluj, in regim de urgenta, drum mult prea lung pentru gustul meu, 15 ore cu trenul numai intr-o directie. Insa Daria a rezistat admirabil, a fost cuminte, a mancat, a dormit... Si a venit controloarea, sa verifice biletele... Copilul, curios, "ce face tanti asta?" Ii explic si... iese si "perla"...
"Tanti controLOGICA" si "Nenea controLOGICA"...
A ras lumea de numa'...
Daria il roaga pe tati sa-i citeasca povestea cu Pacala, pe care il numeste, intr-o prima faza, "Portocala". Apoi, corectata de tati, spune ca nu se zice "Puacala", ci "Pucala", mai exerseaza o data, de doua ori, si o nimereste, "Pacala"...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bebelusi spune:
Selene ce draguta e Daria...
Fetelor sa nu radeti de mine dar eu la ora asta ma uit la Kapatos ca se impaca Oana Zavoranu cu mama ei...pentru ce stau eu treaza pana la ora asta, dar ma bucur ca le a venit mintea la cap
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Am vazut si eu bebelusul azi la eco, totul arata perfect
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
7+
Aalina spune:
Miere felicitari. Sarcina usoara in continuare.
Vazut poze de copii frumosi 
Eu lucru 
Pupam
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Am vazut si eu bebelusul azi la eco, totul arata perfect !www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
felicitari Miere!!!
dragutza tare Dariutza si contrologicii ei

Despre discutia voastra pot sa zic ca, spre deosebire de Teo care a inceput sa vorbeasca dupa 2 ani, Andu vorbeste de pe la un an si 7luni,face propozitii ..canta haios in germana (au amandoi doua zile pe saptamana lectii cu mutti -buni a noastra care e traducator de germana)
ma amuza tare ca face cot la cot cu Teo diverse chestii... si zice mami cononesc si eu cu Teo
cononesc = colorez
Si cand ma vede dimineatza la oglinda fardandu-ma imi zice mami te cononesti fumos?

of offf sa va pove
Eu sunt vesela in dimineatza asta.
Ca ieri eram varza...nici nu am mai apucat sa scriu.
Mi-am recuperat protofelul furat miercuri seara intr-un supermarchet.
Sunt momente de mare mahnire pt mine cand vad ca exista (ca exista stiu..dar cand ii vad asa de aproape de mine) oameni care se preteaza la asa ceva. Furtul e unul din lucrurile cele mai dezumanizante...din pct meu de vedere.
Am fost amarata.
Imaginati-va ca am platit in market un pui rotisat si apoi cu un cos plin+copilul in varf am trecut totul pe banda, pe la casa (inclusiv copil cu un ou kinder trofeu).
Si cand sa-mi iau portofelul (din care tocmai platisem cu 10 min anterior) nu mai era
.Sa-mi vina rau... evident ca mi-am dat seama, am sunat repede sa-mi blochez cardurile. Aveam 100lei plus toate actele (permis, talon, carduri, buletin, legitimatie serviciu etc).
Noroc ca era pe seara si a putut veni Mihai sa platim cumparaturile ..ca-mi parea rau si dupa timpul pierdut la cumparaturi.
Am facut reclamatie, am cautat in toate cosurile de gunoi (in speranta ca macar actele sa le gasesc)... nimic.
Ce ma seca cel mai tare era ca Teo,pana a venit taxu se jelea dupa oul kinder... ca nah...i-am explicat ca nu mai avem niciun banutz.
Si imi zicea la ureche mami, si mie imi pare rau ca ne-au furat portofelul, dar asta e, rezolvam noi
Va dati seama cat de drag mi-era si am zis duca-se pe pustii, iar cine face din astea sa primeasca pe masura... ii vede si ii judeca cineva la un moment dat.
Si pe viitor mi-am propus sa fiu mai atenta, sa-mi tin geanta de gat.
Bine ca actele mi le-am recuperat pana la urma, caci m-au sunat (in urma sesizarii lasate la relatii cu clientii) ca l-au gasit aruncat prin magazin. Evident fara cei 100lei.Noroc ca platesc cu cardul cumparaturile si nu aveam multi bani la mine.
Asadar, aveti grija dragele mele, femeile cu copii sunt privite vulnerabile de hoti..si chiar sunt, caci daca l-as fi vazut ca imi ia portofelul tot nimic nu aveam a face...ca doar nu-mi lasam copilul sa fug dupa el.
Va pup si va doresc weekend linistit.
si haideti la

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Naty spune:
miere felicitari!
alinuk urata patanie!
Eu de frica hotilor nu umblu cu cash la mine, decat asa, 10-20 RON sa am la buticuri unde nu au aparat pentru card.
ada asa mult? Hm, o mai las si eu atunci cu astia, mai ales ca sunt si draguti.
Eu nu le-am facut gauri in urechi la maternitate din trei motive: (i) sunt sigura ca doare la fel de tare si cand esti nou nascut, ba poate si mai tare si nu am vrut sa le provoc nicio durere suplimentara; (ii) atat eu, cat si mama nu am suportat nicio pereche de cercei, am facut infectie si nu vroiam sa ma vad cu un bebelas cu urechi infectate si (iii) cred ca e alegerea lor daca vor sa aiba sau nu urechile gaurite (chit ca alegerea o fac mici, totusi le-am lasat sa aleaga).
Nu va spun cate rosii mi-am luat de la barbat si familia lui pentru ca nu le-am facut gauri. Soacra-mea ii zicea Ioanei cand era micuta (de fata cu mine) "vai, iubita, zice lumea ca esti baiat, nu ai si tu cercei!"
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Si asa Nadia
Naty spune:
Ioana e bolnava
tuseste de rupe, ii curge nasul, o doare burta ... cred ca e o viroza ceva.
anuc ai PM
NOI
Si asa Nadia