Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 6
lorena_86 spune:
bella, nu mai plange
da-ne si noua din ele, ca ce le mai dorim....numai bebe sa vina![]()
mai stii, ca si tu ai zis inainte la fel la alte gravidute

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
corina_s spune:
bella, pentru bebe facem orice 
o sa treaca si greturile![]()
andr@ felicitari pentru baietel 

lore, cum te simti azi?
i-ai spus si sotului de intarziere, sa vrei sa ii faci o surpriza? 
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
bellasamoyed spune:
fetelorchiara as vrea sa va dau si voua din greturi
nu sunt egoista sa le tin numai pt mine![]()
nu ma plang ca am greturi mai nasol e ca mi se schimba rau de tot activitatile zilnice, de ex ieri si azi stau in casa ca nu sunt in stare sa plec de ac. dtau cu frica sa nu ma ia raul pe la mag etc. asa ca mai bine stau ac si daca vomit vomit ![]()
da cerdeti-ma ca e nasoala starea.
apropo cam cat dureaza in mod normal greturile?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
corina_s spune:
bella
poate ma molipsesc si eu
stiam de greturi ca sunt in primul trimestru de sarcina..si posibil foarte putin in luna 4..pp ca depinde de fiecare acum..
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
andr@ spune:
fetelor va pup si va multumesc la toate ptr urari; da, intr-adevar o sa am un flacau! speram sa ajungem cu bine pana la capat si sa fie sanatos; am ramas
cand am citit de bella, nu stiam ca e graviduta; felicitari draga mea, si sarcina cat mai usoara; cu greturile nici nu vreau sa-mi amintesc, am fost neom de la 6 la 14 sapt, dar bine ca au trecut; o sa-ti revii si tu, bea multe lichide si dimineata ca sa pacalesti senz de voma papa paine prajita
lore nu mi-a cazut fisa ca esti si in intarziere si ai fi si in londra, dar intelegi tu, neuron gravid
va las pupici ptr toate, la cat mai multe sa va molipsiti 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
16+ 
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Bella greturile dureaza cam pana la 12 saptamani...pana se termina primul trimestru!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ fetelor va pup si va multumesc la toate ptr urari; da, intr-adevar o sa am un flacau! speram sa ajungem cu bine pana la capat si sa fie sanatos; am ramas cand am citit de bella, nu stiam ca e graviduta; felicitari draga mea, si sarcina cat mai usoara; cu greturile nici nu vreau sa-mi amintesc, am fost neom de la 6 la 14 sapt, dar bine ca au trecut; o sa-ti revii si tu, bea multe lichide si dimineata ca sa pacalesti senz de voma papa paine prajita lore nu mi-a cazut fisa ca esti si in intarziere si ai fi si in londra, dar intelegi tu, neuron gravid va las pupici ptr toate, la cat mai multe sa va molipsiti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() 16+ ![]() |
multumesc andra
o sa incerc si metoda ta. oricum e naspa cu greturi si m-am scos atatea saptamani 
da nu exista nici o pastila care merge la sarcina?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7samburelul meu
sophia_m spune:
buna dimineata
nu stiu ce am, dar dorm ca nesimtita de cateva zile, pana la 11 si ceva
bella, nasol cu greturile(recunosc ca nu mi le doresc), dar vor trece ele dupa primele 3 luni de sarcina
lorena, imi place ca nu ai semne de urati si nici nu ti-i doresc
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
andr@ spune:
ba da bella, sunt si pastilute dar nu ti-as recomanda; mai incearca mere (dar sa le cureti coaja) ca-ti mai taie din greata, incearca apa minerala, si sa nu faci miscari bruste, adica nu te ridica repede din pat si stai cat mai mult culcata pe partea stg; la mine au inceput la 6 sapt., tu de cand le ai? hai ca trec ele si greturile si ai sa vezi ce frumos o sa fie dupa aceea; eu practic acum abia simt sa sunt graviduta, si ma bucur de sarcina, ca pana la 14 sapt eram zombi si ma ofticam cand auzeam la prietenele mele care au deja copii ca e o perioada ff frumoasa sarcina; da e, dar nu si atunci cand stai cu ligheanul in brate; abia acum, cand bb a inceput sa miste, tu esti cat de cat ok, te bucuri de euforia sarcinii, parerea mea ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
16+ 
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed fetelorchiara as vrea sa va dau si voua din greturi nu ma plang ca am greturi mai nasol e ca mi se schimba rau de tot activitatile zilnice, de ex ieri si azi stau in casa ca nu sunt in stare sa plec de ac. dtau cu frica sa nu ma ia raul pe la mag etc. asa ca mai bine stau ac si daca vomit vomit da cerdeti-ma ca e nasoala starea. apropo cam cat dureaza in mod normal greturile? Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7samburelul meu |
pana la 14 saptamani
la mine asa au durat.Daca beam o gura de apa votitam si pe gura si pe nas.Am facut si perfuzii ca erau zile in care nu puneam nimic in gura.Si acum le mai am dar din cand in cand.Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
17+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!