Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele,
Eu am profitat de vremea cu soare de dimineata si plecat pe afara.
Andra, felicitari pt bebelinul baietel
Lore deci... intarziere si azi , eu cred ca vrea sa te tina pe jar si sa-ti faca cadou de ziua ta.
Bella trimite greturile incoace!! Le iau eu... ca sunt obisnuita. Eu am greturi de cand ma stiu
Sarah e mai bine acum? Sa stii ca si eu primele 2 Cm-uri dupa pastile am stat numai in pat. Credeam ca o sa-mi dau sufletul.

va pup

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna fetele,
Eu am profitat de vremea cu soare de dimineata si plecat pe afara.
Andra, felicitari pt bebelinul baietel
Lore deci... intarziere si azi , eu cred ca vrea sa te tina pe jar si sa-ti faca cadou de ziua ta.
Bella trimite greturile incoace!! Le iau eu... ca sunt obisnuita. Eu am greturi de cand ma stiu
Sarah e mai bine acum? Sa stii ca si eu primele 2 Cm-uri dupa pastile am stat numai in pat. Credeam ca o sa-mi dau sufletul.

va pup

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gabita,e muuuuult mai bine decat ieri!dar o intrebare daca nu te deranjeaza,pe tine cat te-a tinut?eu normal aveam menstruatia de 5 zile si a 6-a dimineata eram curata

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Pt greturile de dimineata e bun ceaiul de menta si ceva de rontait inainte de a te da jos din pat. Sticksuri sau crackeri, ceva de genul asta. dar inainte de a te da jos din pat. ce mai functioneaza este bratara care se foloseste si pt rau de mare.
Eu stiu ca e bine sa ai greturi- in limite normale - in timpul primului trimestru. e semn ca bebe sta bine.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

neatza fetelor
eu tot fara urati si fara spoting, sunt z 30

va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Deci peste 2-3 zile te prezinti cu testul II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Fetelor,eu de 5 zile tot 36,8 am TB
e normal,sau e ceva cu termometrul?

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

poate totusi ai ov mai devreme si acum ....

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna fetelor eu m-am trezit la 10 asa ca cafeaua la mine...maine dimineata am scris un msj aseara tarziu dar cred ca nu ati citit niciuna ce ciuda mie.Mereu patesc sa scriu ultima in ultima pagina a capitolului si nu ma citeste nimeni
Va rog dati inapoi un pic i cititi si msj meu sidati-mi o parere
Credeti ca e posibil sa ramai insarcinata imediat dupa chiuretaj?De fapt da e posibil ca sunt mai fertila acum dar..nu stiu imi e greata si am scurgeri ff abundente.O fi pt ca trebuie sa imi vina ciclul?Sau e bebe?Offf sper ca nu..sau da!!NU stiu ce sa cred ar trebui sa imi vina pe 5 aprilie..
Cam atat maine merg la doctor cu rezultatele analizelor sa vad ce imi mai zie.
TIN PUMNII pt LORE ca e beebe sigur ce ma bucur..abia astept sa imi vina si mie randul
laa toate e o zi asa frumoasa aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

fetelor eu nu scriu asa des ca voi ca nu stiu ce sa zic despre teste de ovulatie si temperatura ca nu am facut niciodata habar nu am...
cand imi trece si mie statusul de la "nou venit" la altceva?cred ca mai am un pic.
AAA nu v-am zis plec in vacanta luni yupiiiiiiiiii
adica doar eu ca sotul pleaca doua saptamani in deplasare si eu merg in SICILIA la fratele meu nu l-am mai vazut de un an aproape si abia astepto sa stau 10 zile off abia astept..va cam plictisesc nu?

Mergi la inceput

Andra iubita felicitari pt bb cu putulica!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Buna fetelor eu m-am trezit la 10 asa ca cafeaua la mine...maine dimineata am scris un msj aseara tarziu dar cred ca nu ati citit niciuna ce ciuda mie.Mereu patesc sa scriu ultima in ultima pagina a capitolului si nu ma citeste nimeni
Va rog dati inapoi un pic i cititi si msj meu sidati-mi o parere
Credeti ca e posibil sa ramai insarcinata imediat dupa chiuretaj?De fapt da e posibil ca sunt mai fertila acum dar..nu stiu imi e greata si am scurgeri ff abundente.O fi pt ca trebuie sa imi vina ciclul?Sau e bebe?Offf sper ca nu..sau da!!NU stiu ce sa cred ar trebui sa imi vina pe 5 aprilie..
Cam atat maine merg la doctor cu rezultatele analizelor sa vad ce imi mai zie.
TIN PUMNII pt LORE ca e beebe sigur ce ma bucur..abia astept sa imi vina si mie randul
laa toate e o zi asa frumoasa aici

Mie tb sa imi vina rusii pe 2 si tot asa abundenta este secretia. Eu cred k datorita faptului k se apropie menstra. Dar sa dea DD sa fie cum iti doresti u

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Magda distractie placuta , sa ai o vacanta minunata in Sicilia!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput