Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Lili cei 2% sunt luati din impozitul pe care il dai tu la stat ,impozitul pe veniturile din 2010,bani care daca nu ajung undeva anume merg toti la stat.
Eu ajut un baiat care are mari probleme cu vederea si mama lui a reusit printr-o fundatie sa deschida un cont ptr ei iar cei 25 sa fie virati direct pentru cazul lui.
Pun imediat link sa vedeti despre ce este vorba si daca doriti sa ne ajutati va trimit formularul.
Daca sunt firme cu atat mai bine![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nouasnrs Neata pupici pe burtici ![]() ![]() Am si eu nevoie de AJUTOR nu stiu sa citesc testele de ovulatie. Duminica am facut unul si a iesit negativ, ieri am facut unul si a iesit pozitiv dar a doua linie era subtire si mai stearsa. O sa mai fac unul si azi si va spun cum este. Problema mea este ca nu stiu sa le interpretez degeaba ies 2 liniute daca eu habar nu am cand ovulez ca am inteles ca ies 2 liniute cu cateva zile inainte de ovulatie. Va rog sa ma ajutati |
Noua,
cand ti-au iesit doua liniute si cea de test e mai intensa sau la felde inrtensa ca cea de control, inseamna ca ovulezi in 12-36 h
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lilimara Neata fetele!Multumesc de cafeluta paula ...se pare ca esti pe drumul cel bun ,sa dea DD luna asta sa ne arati IIAncadragoman cum e cu cei 2% ne poti explica mai multe.Eu nu am firma dar poate alte fete au si nu prea stiu ce si cum Monica nu te ingrijora te rog.Nu se refera la biopsie se refera la studierea morfologica a celulelor pe care ti le-a aspirat.Pentru biopsie te "atipea" pt cateva minute deci biopsie propriu-zis nu cred ca ti-a facut. Este bine sa iti faci analize sa vezi ce tulpina de HPV ai.Important este sa ai grija de sistemul tau imunitar si sa iti pastrezi moralul ridicat...ai sa vezi ca totul o sa fie bine ![]() Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
Lili pai mi-am facut: am tulpina 53
si cu toate astea...mi-a facut si chestia asta...
andr@ spune:
buna fetele mele dragi
sper sa nu ma trageti de urechi ca nu am mai intrat, important e ca nu v-am uitat si ca vreau sa va fiu alaturi; am vazut ca paula are un grafic superrrrr, tinem pumnii paulici, poate e cu ochisori
lorena si tu esti in intarziere...bafta, iti tin pumnii; si apropo,cum e prin strainataturi, te-ai acomodat?
camcris ce mai faci? kitty, katti, voi? monik nu te stresa si mai mult ca nu rezolvi nimic, o sa fie bine
bun venit celor noi venite
, si sedere cat mai scurta aici; va asteptam la odisee; va pup pe toate toate 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
16+ 
sarah199065 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Lili cei 2% sunt luati din impozitul pe care il dai tu la stat ,impozitul pe veniturile din 2010,bani care daca nu ajung undeva anume merg toti la stat. Eu ajut un baiat care are mari probleme cu vederea si mama lui a reusit printr-o fundatie sa deschida un cont ptr ei iar cei 25 sa fie virati direct pentru cazul lui. Pun imediat link sa vedeti despre ce este vorba si daca doriti sa ne ajutati va trimit formularul. Daca sunt firme cu atat mai bine anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
anca,ma uit la pozele cu maria!m-au napadit toate emotiile!

vreau si eu bebeeeeeeeeeeeeee!

sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!sa o
din partea mea!

si tie!2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lorena_86 spune:
andra, draguta, o sa ai baietel, ce frumos
cum e sotul, in al noualea cer
eu m-am intors de mult din londra
am stat acolo vreo 2-3 sapt si am revenit
ca altfel nu aveam cum sa fiu in intarziere....![]()
speram toate sa ne mutam direct la odisee
doame ajuta

de molipsire si pt mine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
neata fetele
pt mine nu prea e buna deloc
m-am trezit cu greata am si vomitat
deci cred ca oficial au inceput greturile...of si eu care ma gandeam ca poate am norocul sa fiu printre norocoasele care nu au greturi in sarcina dar se pare ca nu va fii asa
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
ancadragoman spune:
Sarah mersi mult,Dumnezeu este mare si o sa va vada pe toate
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
PaulaFrida spune:
andr@ FELICITARI pt
,sa creasca mare si sanatos si sa stea la mami la caldurica pana la 9 luni

multumesc pt incurajare

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Sarah mersi mult,Dumnezeu este mare si o sa va vada pe toate ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |

(de fericire pentru tine)

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

...se pare ca esti pe drumul cel bun ,sa dea DD luna asta sa ne arati II