LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Dodo, ca una ce nu-i considera tocmai nishte "febletzuri" pe socri, ma bucur ca tu esti pe drumul cel bun cu ai tai. ![]() |
Doamne ajuta sa raman pe drumul cel bun...nu eu ...
| Ar trebui sa iau ceva medicamente pt oprirea lactatiei ? sau exista si alta metode ? |

Floric
am intrebat despre acest produs ,o persoana ce lucreaza in domeniu...si mi-a spus ca stie doar ca si acesta e din categoria produselor "ce fac minuni" iar altceva nu stie despre el dar nici nu are incredere in asa ceva.~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
Multumesc mult. Deci pas...Ma gandeam eu sa aflu minunea minunata a protectiei...Asta e.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Kea spune:
Fetelor, eu va citesc constant, dar am asa o stare...
Am vazut aproape toate pozele si vreau sa va spun ca nu numai ghioceii sunt frumosi foc, dar si mamicile sunt tare dragute si finute!

Maine am amniocenteza si v-as ruga in caz ca nu mai aveti nici un pumn liber de strans si pt mine, tinand cont ca maine naste Leeloo
, sa va spiralati usor si cu gandul la mine.

Pup cu drag si sarbatoritii zilei si pe cei de zilele trecute!

Pisik06 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Trebuie sa va povestesc cum a fost de dimineata la gradi: ne-am intalnit cu Ana si tati ei in fata gradinitei, asa ca am intrat impreuna, le-am skimbat si puii au intrat in sala. La iesire ne faceau amandoua cu manutza si ne trimiteau pupici. Erau mooortale!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu-sh cum sa va spun... O iubesc pe Adela, o iubesc pe Ana, dar impreuna sunt asa de duuuuuuuuuulci! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/url] |

Imi pare asa de rau ca nu mai apuc si eu sa ma bucu rde astfel de momente. Si te inteleg asa de bine ca ti-e teama de program lung. Tu macar o vei putea lua pe la 16.00, dupa somn, eu o vad f putin dimineata si seara dupa 18.00
Si cand mai am si dentist ca azi sau vreo intalnire pt floricele ca ieri, aleluia
La serviciu e tot mai naspa, presiune mare, timp deloc, treaba carca. Azi am mancat pe la 15.00, ca mi-a amintit ameteala si durerea de stomac ca eu nu mancasem nimic, cu mama nu am vorbit toata ziua.Nici cu Pisi, nici la gradi nu am sunat sa vad ce face Ana, efectiv am fost robot, ceea ce detest si mi-am jurat ca nu voi face
. In fine, nu intentionam sa intru ca sa ma plang, dar na...LA MULTI ANI ANA, VICTOR SI LENA!
Va doresc multa sanatate si o viata fericita si senina
Imi place ca citesc de copilasi tot mai vorbareti, dezghetati, cu personalitate. Ne inscriem cu brio la toate categoriile, in special la una
, oare care?KEA, spiralam si pt tine, cum nu? Mult succes

LEELOO, nastere usoara si bebita sanatoasa. Apropos, daca vom mai avea vreun copil si va fi tot fetita si eu ma gandisem la numele Eva, mi se pare tare frumos

Va multumesc tuturor pt gandurile bune. SABY, sa stii ca ma gandesc la tine, sa te faci bine cat mai repede.
Va pup

Mami de minune mica
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Kea Maine am amniocenteza si v-as ruga in caz ca nu mai aveti nici un pumn liber de strans si pt mine, tinand cont ca maine naste Leeloo , sa va spiralati usor si cu gandul la mine.![]() ![]() ![]() |
Spiralam! Spiralam!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imi pare asa de rau ca nu mai apuc si eu sa ma bucu rde astfel de momente. Si te inteleg asa de bine ca ti-e teama de program lung. Tu macar o vei putea lua pe la 16.00, dupa somn, eu o vad f putin dimineata si seara dupa 18.00 Si cand mai am si dentist ca azi sau vreo intalnire pt floricele ca ieri, aleluia![]() La serviciu e tot mai naspa, presiune mare, timp deloc, treaba carca. Azi am mancat pe la 15.00, ca mi-a amintit ameteala si durerea de stomac ca eu nu mancasem nimic, cu mama nu am vorbit toata ziua.Nici cu Pisi, nici la gradi nu am sunat sa vad ce face Ana, efectiv am fost robot, ceea ce detest si mi-am jurat ca nu voi face . In fine, nu intentionam sa intru ca sa ma plang, dar na... |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Monica inca n-ai terminat cu bagajele?
Te invidiez -cu patima dar intr-un sens pozitiv- pentru tinerete, elan, aventura care te asteapta. Succes! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Adee La multi ani, Ana!!!![]() La multi ani, Lena!!!![]() La multi ani, Victor Andrei!!!![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
Ne alaturam corului de uratori: LAAA MUUUULTI AAAANI!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Spirala mare-mare pt Leeloo, spirala mare-mare pt Kea si un pui si pt mine maine, ca am un examen. De fapt 2, da' le dau impreuna.
Azi m-a vizitat o prietena din liceu, o cheama tot Monica (v-am mai povestit io ce lipsa de inspiratie au avut mamele noastre) si mare surpriza era ca e si ea
. Poate nu vi se pare ceva deosebit, dar io is prima maritata si prima mama din grupul meu de prietene si mi se pare atat de fain sa vad ca mi se mai alatura lume de partea asta a baricadei...
Si-s impresionata ca am primit azi declaratii de amor de la studenti.
Maine mi-au promis fetele din grupa ca-mi aduc coltunasi, ii fac in seara asta la camin... Asa ca maine am chinese food d-aia adevarata ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

La multi ani, Ana!!!
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009