LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
inapreda - daaaa
am vazut pozisoarele, am admirat protagonistul
si tinuta, si masina, si suzi![]()
cu mancatul/nemacatul - in primul rand eu sunt intr-o continua cura de slabire (adica mereu trebuie sa-mi amintesc sa nu mannca asa mult de aia sau de ailalta, sau daca am mancat, sa sar 1-2 mese dupa
- stiu ca-i aiurea dar asta-i stilul meu haotic de a slabi)
in al doilea rand, cred ca realitatea nu se vede in poze pt ca eu am marele defect ca oricat m-as ingrasa (si aici vorvesc de la 1la 15 kg) nu de depun decat din talie pana la genunchi; n-ai sa vezi vre-un gram pe obraji sau sani(nu mai zic
)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
simplisorule - ce bine ca-i aparut ca tocmai ce mai gandit la voi in dimineata asta (mai intensiv decat de obicei
) si mai-mai sa te sun dar era prea devreme (pt voi) si apoi am plecat de nebuna cu treburi
am admirat ada vorbareata-frumoasa-eleganta
si pe dei-dei cavaler pe masura

inapreda spune:
Gianina, asa depun si eu, unde nu trebuie ![]()
Si, a-propos, de poze: eram ingrozita de cit de rau si batrina arat (doar stiti ca v-am tot innebunit cu terapii si creme) si ieri m-am intilnit cu o prietena pe care nu o mai vazusem de aproape 3 ani si mi-a spus ca in realitate arat MUUUUUUUUUUUUUUUULT mai odihnita si mai tinara 
Of course ca n-am stat mult pe ginduri si am crezut-o imediat! ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Gianina34 spune:
floricule - pe mine una nu m-a convins Beres Drops
-pt copii intre10-20kg se administreaza doar la recomandarea pediatrului, plus ca cele 2*5 picaturi/zi din ceva cu vitamine si minerale mi se pare cam ciudat
- poate accentua problemute gastro-intestinale - cazul nostru ; si cica sa nu intrerupem sa dam mai departe - ei nu zau? sa vad ca o doare stomacul si sa-i dau mai departe
- poate accentua/redeclansa alergii tinute altfel in frau
la o prima "investigatie" astea mi-au sarit mie in ochi si am zis pas
Gianina34 spune:
inapreda- cred ca ar trebui sa te intalnesti mai des cu prietena ta, ca sa-ti iasa prostiile din cap
denisamada spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Ana!!!![]() La multi ani Lena!!!![]() La multi ani Victor Andrei!!!![]() |
La multi ani!
Vazut poze cu Ada si Andrei!

Vazut poze cu titi Ian!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Adee spune:
Fetelor am nevoie de un sfat referitor la intarcare. Cred ca sa hotarat Ariana ca e fetitza mare si de ieri nu a mai vrut tzitzi. Eu de cateva luni o mai alaptam doar seara inainte de culcare, se urca pe mine si zicea "vreau umpic de tzitzi" iar aseara si-a luat suzeta sa urcat pe mine si sa pus la somn. Ar trebui sa iau ceva medicamente pt oprirea lactatiei ? sau exista si alta metode ?
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
La multi ani, Ana!!!
La multi ani, Lena!!!
La multi ani, Victor Andrei!!!
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
denisamada spune:
Am ramas datoare cu menu-ul pe saptamana asta. Recuperez
luni:
MD - lapte cu fidea
gustare - fructe
pranz – ciorbita taraneasca de vitel si friptura de vitel cu garnitura de orez si salata de varza
gustare - iaurt cu cereale
marti:
MD – ceai de plante si sandwich cu unt si miere
gustare - fructe
pranz – ciorba de perisoare si MBS
gustare – cornulete cu rahat. Acasa eu i-am facut gris cu lapte si sirop de capsuni.
azi:
MD – ceai de fructe cu lamaie , sandwich cu branza telemea si masline
gustare - fructe
pranz – ciorbita radauteana de curcan si mancarica de fasole verde cu carne de curcan
gustare – placinta de mere cu scortisoara. Eu mi-am incercat norocul cu o supa, dar nu a vrut decat "miam-miam asortat" (avem 4 feluri, pe care le mancam pe rand sau... asortate) ...
Se pare ca papa bine la gradi. Parca si acasa mananca mai bine de cand cu gradi.
De la 1 APR o sa o lasam la program lung, ca sa doarma si ea linistita... nu stiu cum o sa ma obisnuiesc sa am copil doar o ora-doua seara si una dimineata. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Trebuie sa va povestesc cum a fost de dimineata la gradi: ne-am intalnit cu Ana si tati ei in fata gradinitei, asa ca am intrat impreuna, le-am skimbat si puii au intrat in sala. La iesire ne faceau amandoua cu manutza si ne trimiteau pupici. Erau mooortale!!! 

Nu-sh cum sa va spun... O iubesc pe Adela, o iubesc pe Ana, dar impreuna sunt asa de duuuuuuuuuulci! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute