LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - daaaa am vazut pozisoarele, am admirat protagonistul
si tinuta, si masina, si suzi

cu mancatul/nemacatul - in primul rand eu sunt intr-o continua cura de slabire (adica mereu trebuie sa-mi amintesc sa nu mannca asa mult de aia sau de ailalta, sau daca am mancat, sa sar 1-2 mese dupa - stiu ca-i aiurea dar asta-i stilul meu haotic de a slabi)
in al doilea rand, cred ca realitatea nu se vede in poze pt ca eu am marele defect ca oricat m-as ingrasa (si aici vorvesc de la 1la 15 kg) nu de depun decat din talie pana la genunchi; n-ai sa vezi vre-un gram pe obraji sau sani(nu mai zic)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

simplisorule - ce bine ca-i aparut ca tocmai ce mai gandit la voi in dimineata asta (mai intensiv decat de obicei) si mai-mai sa te sun dar era prea devreme (pt voi) si apoi am plecat de nebuna cu treburi

am admirat ada vorbareata-frumoasa-eleganta si pe dei-dei cavaler pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina, asa depun si eu, unde nu trebuie
Si, a-propos, de poze: eram ingrozita de cit de rau si batrina arat (doar stiti ca v-am tot innebunit cu terapii si creme) si ieri m-am intilnit cu o prietena pe care nu o mai vazusem de aproape 3 ani si mi-a spus ca in realitate arat MUUUUUUUUUUUUUUUULT mai odihnita si mai tinara Of course ca n-am stat mult pe ginduri si am crezut-o imediat!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

floricule - pe mine una nu m-a convins Beres Drops
-pt copii intre10-20kg se administreaza doar la recomandarea pediatrului, plus ca cele 2*5 picaturi/zi din ceva cu vitamine si minerale mi se pare cam ciudat
- poate accentua problemute gastro-intestinale - cazul nostru ; si cica sa nu intrerupem sa dam mai departe - ei nu zau? sa vad ca o doare stomacul si sa-i dau mai departe
- poate accentua/redeclansa alergii tinute altfel in frau

la o prima "investigatie" astea mi-au sarit mie in ochi si am zis pas

Mergi la inceput

inapreda- cred ca ar trebui sa te intalnesti mai des cu prietena ta, ca sa-ti iasa prostiile din cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

La multi ani Ana!!!
La multi ani Lena!!!
La multi ani Victor Andrei!!!

La multi ani!

Vazut poze cu Ada si Andrei!

Vazut poze cu titi Ian!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fetelor am nevoie de un sfat referitor la intarcare. Cred ca sa hotarat Ariana ca e fetitza mare si de ieri nu a mai vrut tzitzi. Eu de cateva luni o mai alaptam doar seara inainte de culcare, se urca pe mine si zicea "vreau umpic de tzitzi" iar aseara si-a luat suzeta sa urcat pe mine si sa pus la somn. Ar trebui sa iau ceva medicamente pt oprirea lactatiei ? sau exista si alta metode ?

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

La multi ani, Ana!!!
La multi ani, Lena!!!
La multi ani, Victor Andrei!!!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Am ramas datoare cu menu-ul pe saptamana asta. Recuperez

luni:
MD - lapte cu fidea
gustare - fructe
pranz – ciorbita taraneasca de vitel si friptura de vitel cu garnitura de orez si salata de varza
gustare - iaurt cu cereale

marti:
MD – ceai de plante si sandwich cu unt si miere
gustare - fructe
pranz – ciorba de perisoare si MBS
gustare – cornulete cu rahat. Acasa eu i-am facut gris cu lapte si sirop de capsuni.

azi:
MD – ceai de fructe cu lamaie , sandwich cu branza telemea si masline
gustare - fructe
pranz – ciorbita radauteana de curcan si mancarica de fasole verde cu carne de curcan
gustare – placinta de mere cu scortisoara. Eu mi-am incercat norocul cu o supa, dar nu a vrut decat "miam-miam asortat" (avem 4 feluri, pe care le mancam pe rand sau... asortate) ...

Se pare ca papa bine la gradi. Parca si acasa mananca mai bine de cand cu gradi. De la 1 APR o sa o lasam la program lung, ca sa doarma si ea linistita... nu stiu cum o sa ma obisnuiesc sa am copil doar o ora-doua seara si una dimineata.

Mergi la inceput

Trebuie sa va povestesc cum a fost de dimineata la gradi: ne-am intalnit cu Ana si tati ei in fata gradinitei, asa ca am intrat impreuna, le-am skimbat si puii au intrat in sala. La iesire ne faceau amandoua cu manutza si ne trimiteau pupici. Erau mooortale!!! Nu-sh cum sa va spun... O iubesc pe Adela, o iubesc pe Ana, dar impreuna sunt asa de duuuuuuuuuulci!

Mergi la inceput