LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 9
adrisimo28 spune:
ptr leo
ptr kea
ptr monnvas
si multe

ptr toate
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Bianca2503 spune:
Neata,
Azi dau eu cafea ca am ceva timp de cand nu am mai intrat.
Bine sanatosi.
Ma alaturi si eu spiralei pentru Kea si Leelooo. O sa fie bine!
In rest, aceeasi lipsa acuta de bani. Ba mai mult imi gasisem un training internship in State dar nu am bani sa plec
.
Noi sa fim sanatosi ca le rezolvam pe toate.
carla28 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Nici acum? http://www.facebook.com/album.php?aid=34117&id=100001136978443&l=5abbc98256
Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Ce frumos este Ian si trendy,

, exact ca si mama. 
carla28 spune:
Facem spirale si tinem pumnii pentru Leeloo sa aibe nastere usoara, sa fie sanatoase amandoua, pentru Kea , sa treaca cu bine peste amniocenteza, Monvas pentru examene si apropos la cat esti de finuta si frumoasa nu ma mira faptul ca primesti declaratii. Felicitari !

carla28 spune:
Bianca buna cafeaua ! Iar banii, niciodata nu-s destui, asa ca lasa ca se rezolva cumva toate, mai bine profita de vremea buna si la plimbare cu Vladimirescu . 

Dodo -pui , multe 

, pentru intelepciunea de care dai dovada in relatia cu socrii. Felicitari, ti-am mai spus ca ai toata admiratia mea. 

carla28 spune:
Ieri am fost la inmormantarea mamei care a murit, fetelor nu va zic cata tristete am simtit.
pentru sufletul ei.
Floric spune:
Bianca, inteleg frustrarea si te cred ca din cauza parlitzilor astia de bani te simti ....intr-un anume fel....uneori.
Hai sa ne bucram pt Leeloo.
Kea, 

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Mai, dar azi si maine nu e recomandat de iesit cu copiii afara. O fi n-o fi radioactiv cerul dar mai bine stam prin casa.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Mai, dar azi si maine nu e recomandat de iesit cu copiii afara. O fi n-o fi radioactiv cerul dar mai bine stam prin casa. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Eu cred ca o sa ies.
La cate experimente fac astia fara sa spuna; pe sub mari, prin cosmos este tot...
Asa ca... o sa ies.
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Spiralam! Spiralam! ![]() ![]() |
Si eu sunt alaturi de dine
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!