Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Cleo, ti-am trimis invitatie!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Cleo,bine ai venit!Eu te stiu demult,de la mladite si mugurasi si intotdeauna te-am citit cu placere.In plus,noi doua avem si cunostinte comuneEu sunt aici de aproape un an,insa a fost un an greu,asa ca nu te pot ajuta cat te pot ajuta pralinele mai vechi.Leustean aici n-am gasit,mi-am adus uscat din Romania,iar proaspat mi-a dat o pralina care are in curte.Si eu vreau cursuri intensive de flamanda,dar din cate stiu eu sunt destul de scumpe.

Miri,cu intarziere iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase,stiu ca sunteti alaturi de mine si ati vrea sa-mi spuneti ceva care sa ma aline,dar e deajuns si sa stiu ca va ganditi la mine,ajuta foarte mult.Mi-a parut bine ca v-am revazut la botezul Ilincutei,chiar daca pentru timp foarte scurt.Si vreau sa mai multumesc inca o data pralinei care ne-a salvat sa mai ratacim o data prin Brussel

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prixi

Cleo, ti-am trimis invitatie!

sa iti dea Dumnezeu sanatate

Voi locuiti in apropiere?

prettysunshine, multumesc de primire!!! Avelm si cunostinte comune? CIne??? haoleo, nu poate fugi omu in lume, ca toti ma stiu
Dincolo de gluma, lumea nu e asa mare. Venisem de 1-2 sapt, ma dusei in Cora ca tot omu cu casa goala, si dadui peste un fost coleg de munca cu care nu m-am vazur de 5-6-7 ani, din Buc. evident.
Va urez multa sanatate si tarie - si io iti cunosc putin din poveste, tot de aici de pe forum. si de la mine.

Mergi la inceput

Ingrid, cu mare placere! Nu puteam sa va las singure, mai ales dupa cate peripetii ati ajuns la botez!

Mergi la inceput

Cleo, dar nu ai pentru ce!
Noi locuim in Watermael, cred ca destul de aproape de voi! Poate ne vedem intr-o zi cu soare, ca sa se cunoasca picii! Ca asta al meu, mai nou, numai la fetite mai mari decat el se arunca!

Mergi la inceput

Citat:

Cleo, dar nu ai pentru ce!
Noi locuim in Watermael, cred ca destul de aproape de voi! Poate ne vedem intr-o zi cu soare, ca sa se cunoasca picii! Ca asta al meu, mai nou, numai la fetite mai mari decat el se arunca!

hehe, stati in padure . Bun google map-u..
ne putem vedea pe teren neutru, pi shentu la parcu Woluwe - parca este un leu acolo, de piatra.

si scuzati-mi ignorantza, dar... ce inseamna la 2boi?

Mergi la inceput

Cleo, este o piata in Anderlecht, statia de metro Clemenceau, unde poti gasi si produse romanesti!

Asa o fi, dar noi tot la tzeava de esapament stam!
Cunosc parcul cu leul, dar cred ca ala e Parcul Malou si e mai aproape de voi decat de noi! Parcul Woluwe e intr-adevar la mijloc si acolo pot ajunge foarte usor pe jos! Dar sper sa vorbim despre acelasi parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Cleo,cunostinta comuna e EsmeSi da,e greu sa fugi in lume undeva unde sa nu te cunoasca nimeni
Magazinul romanesc de la 2boi are produse multe si variate,numai sa nu te sperii de zona unde este situat,zici c-ai ajuns inapoi in Romania

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:

Cleo, este o piata in Anderlecht, statia de metro Clemenceau, unde poti gasi si produse romanesti!

Asa o fi, dar noi tot la tzeava de esapament stam!
Cunosc parcul cu leul, dar cred ca ala e Parcul Malou si e mai aproape de voi decat de noi! Parcul Woluwe e intr-adevar la mijloc si acolo pot ajunge foarte usor pe jos! Dar sper sa vorbim despre acelasi parc!

hihi, am fo la piata la Clemenceau. Sambata, la 8-9 dim,noi deschideam piatza. Pe la 10, a inceput sa se aglomereze, dar noi deja o stergeam de acolo. Am fo dupa fructe si legume, va dati seama ca am fo in extaz vazand rauri ramuri de framboise, mure, myrtille fistici, fiica mea urla PEPENEE PEPENEEE; printre tarabe am dat si peste cd-uri cu gutza etc. Era si magazinu cu nume romanesc,dar nu am intrat. Si da, fix ca in berceni. Dar am antrenament, is mai matinala ca coloratura...

Numai sambata dim e deschisa piata aia?

Pe Esme, nu apucai sa o vaz la ochi. Nu e bai, amr putin .

Deci Malou != parcu Woluwe. Dar io inca nu stiu care e unu si care e altul. De ovicei noi ramaneam pana la leu. Data aviatoare o luam mai la vale, si nimerim si parcul Woluwe.

Mergi la inceput

Cleo, vad ca nu ai pierdut timpul! Ai descoperit toate atractiile Bruxelles-ului! Piata e deschisa de vineri pana duminica.

Cu parcul, nici eu nu stiu prea bine, asa o fi cum zici tu, ca tu stai prin zona! Stabilim noi o data si sigur ne vedem! Vad ca mai sunt fete prin zona, dar nu cred ca au postat aici la subiect, ca mi-as fi adus aminte de ele...

O seara buna si mai vorbim maine!

Mergi la inceput