Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete,
un eveniment super frumos si educativ pt copii http://rombel.com/evenimente/54828-journees-fermes-ouvertes-25-26-iunie-2011.html

va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti scumpe pralinute!!
revenis dupa o mare raceala impreuna cu Stefi dar suntem bine acum si o dam inainte!,
vreau sa va informez ca vom pleca in tara pe 17 si daca doriti ceva anume ce pot aduce cu avionul ,va rog sa nu ezitati si scrieti-mi sa va pot ajuta,ne intoarcem pe 27iunie.

bun venit unei noi pralinute!!!!
Antoanela distractie super in vacanta!!!
Miri suntem alaturi de tine in orice schimbare vei face,graiesti numai adevaruri...asa ca sanatate sa fiee ca apoi vin de toate
Ardeiash,multam frumos ca ne ti la curent cu toate evenimentele,timp sa fie ....

Imbratisez toate fetele si boboceiii,vine vacanta la copii,va pup dulce si mai revenim.
Scumpii felicitari pt samburel!!!!!

carmen si stefii

Mergi la inceput

ca tot vorbim de evenimente ''Eu cānd vreau sa fluier, fluier'' pe 15 iunie 2011 http://rombel.com/evenimente/54829-eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier.html

si trandafiri http://rombel.com/evenimente/54831-zilele-trandafirului-la-rosescoloma-sint-pieters-leeuw-25-27-iunie-2011-.html

cred ca si prixi a zis ceva

Mergi la inceput

carmenstefi, cum multa placere

tania : iti urez si aici multi ani cu sanatate pt swa... am vazut pozele: sunteti superbi cu totii... o familie extra. sa-ti traiasca . ati iesit misto de tot... iar ideea geniala.. felicitari
swa cred ca e tare mandur de tine

noi am fost ca in fiecare an sa vedem marche medieval.. si ca de fiecare data mi-a placut .
de data asta a fost mult mai frumos : am baut bere si vin in cani de lut si am mancat purcelus de lapte la gratar si branza coeur de lion cu mere la cuptor si am ascultat muzica muzica medievala-rock.. cu niste instrumente foarte vechi, cred confectionate de ei.. aducea mult cu phoenix... erau tari de tot, ce mai..

mi-amcumparat esarfe facute manuale.. din matase .. super

etc etc

no pup toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, multumesc din inima pt urari! Intr-adevar, a fost o petrecere de pomina, iarasi am reusit sa-l surprindem pe Swa, a fost o tema pe placul inimii lui - anii 60!
Suna bine ce povestesti tu aici despre marche medieval. Mi-ar fi placut si mie sa merg acolo, cred ca a fost ceva deosebit ce nu vezi si auzi in fiecare zi.
As vrea de asemenea sa vad si eu filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" insa nu stiu deocamdata cum voi sta cu timpul.... luna asta esta atat de aglomerata!
Azi am jucat intr-un tuneu de tenis, de dimineata m-am simtit in forma dar pe teren nu prea... se pare ca inca nu m-am refacut dupa party-ul de sambata dar important e ca am facut miscare si am cunoscut lume noua.
Mi-as dori sa organizam ceva cu fetele sa putem sa ne vedem cumva intr-un numar acceptabil la o cafea, un shopping, nu stiu..... Mi-e dor de voi dar mi-e teama ca daca as propune vreo intalnire sa nu vorbesc singura pe-aci pe forum.... :))
Mihaela, azi ma gandeam la tine ca nu mai stim nimic despre starea ta. Ce mai faci, cum te mai simti? Sper ca intre timp te-ai vindecat complet si ca ai intrat in normal cu servicul si restul activitatilor. Asteptam vesti de la tine si sper sa fie bune.
Scumpi, vreau sa te felicit si pe aceasta cale pt BB nr 2, sa fi sanatoasa, sa duci sarcina in bune conditii pana la final si sa aveti un bebic sanatos, frumos si la fel de dragalas ca fratiorul cel mare Sebastian. Ma bucur tare mult pt voi!
Carmenstefi, drum buna catre Ro, vacanta placuta si sper sa ne revedem cat de curand ca sigur vei avea ce povesti.
Anto, v-ati intors din vacanta? Sper ca intre timp copilasii s-au vindecat si ca ati ramas numai cu amintiri placute din Turcia. Mi-as dori sa ne vedem intr-una din zile sa mai povestim.
Dragelor, as fi vrut sa scriu pt fiecare in parte dar sunt atat de obosita.... Dupa 4 partide de tenis..... Cred ca o sa ma duc devreme la somn in seara asta.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si toate cele bune. Muuuah :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bonjour, la toate fetele.

Mai primiti o pralina? Chiar am fi 2, ca si io sunt, nu numai fiica mea e o dulcica

Vreau in primul rand sa va multumesc - am citit paginile din urma, si am gasit multe informatii care m-au ajutat inainte de a veni aici.

Noi stam in Woluwe Saint Lambert.

1. Voiam sa va cer un sfat: unde gasesc un leustean verde? Dar aromat, asa... ca la mamaia din curte. (fasole si oase gasii, nu afumate, dar merge si asa )
2. Si am mai citit in urma, ca a facut cineva curs intensiv de flamanda. Ma intereseaza pt sot. A meritat? Unde l-ai facut, cat a costat etc.

Si inca o rugaminte:
3. noi stam aproape de cameleon.be . Vzui ca tre invitatie. CUm fac rost? daca fac cont pe site e suficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Bine ai venit, Cleo! Loc e pentru toata lumea, doar sa ne spui mai multe despre tine, ca sa te cunoastem, pe tine si pe pralinuta ta!
Eu nu am gasit aici leustean, mi-am adus de acasa uscat, nu e acelasi lucru cu cel proaspat, stiu, dar pus in ciorba la sfarsit, degaja un miros destul de placut!

Referitor la cursurile intensive de flamanda...eu am facut cu ani buni in urma la VUB, dar nu erau intensive, asa ca poate te ajuta o alta pralinuta, ca sa gasesti un curs convenabil pentru sotul tau.

Iar cu cameleon, eu am fost inscrisa de o alta pralinuta, Antoanela , asa ca banuiesc ca te pot inscrie si eu, la randul meu. Voi incerca, dar intai sa vad ce anume trebuie sa fac!

Pupici si numai bine!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prixi

Bine ai venit, Cleo! Loc e pentru toata lumea, doar sa ne spui mai multe despre tine, ca sa te cunoastem, pe tine si pe pralinuta ta!
Eu nu am gasit aici leustean, mi-am adus de acasa uscat, nu e acelasi lucru cu cel proaspat, stiu, dar pus in ciorba la sfarsit, degaja un miros destul de placut!

Referitor la cursurile intensive de flamanda...eu am facut cu ani buni in urma la VUB, dar nu erau intensive, asa ca poate te ajuta o alta pralinuta, ca sa gasesti un curs convenabil pentru sotul tau.

Iar cu cameleon, eu am fost inscrisa de o alta pralinuta, Antoanela , asa ca banuiesc ca te pot inscrie si eu, la randul meu. Voi incerca, dar intai sa vad ce anume trebuie sa fac!

Pupici si numai bine!

mercic de primire, nu ma asteptam asa repede raspuns

Noi suntem aici de curand, cam 1 luna, venim din Buc, io lucrez, tati inca nu, e babysitter - la fifitza de 3 ani (speram ca din sept. va merge la maternelle, am inscris-o la 2, dar e pe lista de asteptare). Se agita tati cu asta. Locuim in W-SL, aproape de Cameleonu ala; in zona sunt ceva familii de romani,ne-am intalnit cu mamici la locul de joaca. Lucru de altfel ok pt fifitza, ca a incercat ea sa comunicce cu niste chinezi, ea in romana, chinezii in limba lor, si tare suparata a fo ca nu vor sa se joace cu ea

Despre leustean, ma gandesc sa pun intr-un ghiveci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Cleo, cred ca te pot inscrie, daca imi trimiti adresa ta de mail pe pm. Am facut "sapaturi" in pauza de masa si cred ca doar de atat am nevoie..poate si de numele tau ! Pentru orice eventualitate!

Cu leusteanul, am inteles ca se prinde tare greu, dar poate ai tu noroc! Mai sunt fete pe aici, care au in curte, asa ca tot ele iti pot da mai multe sfaturi!

Dar chiar ca sunteti noi pe aici! Doar o luna..wow, bravo! Sper sa stati cat mai mult si sper sa va placa pe aici! Si ce bine ca ati intalnit deja alte mamici romance la locul de joaca! Eu doar poloneze si mai recent o bulgaroaica, cu care vorbesc cate in luna si in stele! Si deci aveti fifitza , nu am mai auzit cuvantul asta pana acum, de 3 ani! Sa va traiasca! Noi avem un baietel de 16 luni si nu merge la cresa, ca sta mama mea cu el!
Cu scolile, asa e aici, sunt liste de asteptare, si noi suntem deja pe vreo doua liste si inca mai cautam, ca sa nu ramana asta mic fara loc!

Pupici si te mai asteptam pe la noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prixi

Cleo, cred ca te pot inscrie, daca imi trimiti adresa ta de mail pe pm. Am facut "sapaturi" in pauza de masa si cred ca doar de atat am nevoie..poate si de numele tau ! Pentru orice eventualitate!

Cu leusteanul, am inteles ca se prinde tare greu, dar poate ai tu noroc! Mai sunt fete pe aici, care au in curte, asa ca tot ele iti pot da mai multe sfaturi!

Dar chiar ca sunteti noi pe aici! Doar o luna..wow, bravo! Sper sa stati cat mai mult si sper sa va placa pe aici! Si ce bine ca ati intalnit deja alte mamici romance la locul de joaca! Eu doar poloneze si mai recent o bulgaroaica, cu care vorbesc cate in luna si in stele! Si deci aveti fifitza , nu am mai auzit cuvantul asta pana acum, de 3 ani! Sa va traiasca! Noi avem un baietel de 16 luni si nu merge la cresa, ca sta mama mea cu el!
Cu scolile, asa e aici, sunt liste de asteptare, si noi suntem deja pe vreo doua liste si inca mai cautam, ca sa nu ramana asta mic fara loc!

Pupici si te mai asteptam pe la noi!

iti dau pe pm adresa email
Cu leusteanul- o sa incerc. Nu pot sa pierd nik, inca nici semintele/radacina de leustean nu o am.

Mergi la inceput