Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prixi Cleo, vad ca nu ai pierdut timpul! Ai descoperit toate atractiile Bruxelles-ului! ![]() Cu parcul, nici eu nu stiu prea bine, asa o fi cum zici tu, ca tu stai prin zona! Stabilim noi o data si sigur ne vedem! Vad ca mai sunt fete prin zona, dar nu cred ca au postat aici la subiect, ca mi-as fi adus aminte de ele... O seara buna si mai vorbim maine! ![]() Roxana, ![]() |
apropos de "atractii", le vaz pi shentru in fuste multe. Le vede si 2 pilitisti, cand ajung in dreptu lor aud cum se cearta ca ele doar se plimbau, ce sa dea acte. Era dimineatza, banui ca mergeau la munca la comisie
![](icon_smile_big.gif)
Bine, dintre "atractiile" cu fuste, le vazui si in avion.
Pi undi va mai distrati prin bruxelles sa imi scot si io mon marie si ma fille? (mentionez ca nu avem masina, deci ceva sa ajungem cu metrou si bus usor)
Am mai descoperit si turcul de pe strada Ierusalem. Cam sarate muraturili lui, si inca nu m-am prins daca are grish ori ba - avea ceva intr-o punga, la ureche suna asa cum ma aseptam dar nu am avut tupeu sa infing un dejet sa gauresc si sa gust
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
prixi spune:
Cleo, auzisem si eu de turcul ala, dar inca nu am ajuns la el, ca eu am altul mai aproape!
Iar grisul il cumpar de la GB, nu trebuie sa caut la turci...
Dintre atractii, si noi am luat la picior cam totul pe aici, ca nici noi nu am avut masina la inceput, plus ca nici cu trenul prin imprejurimi nu ne-a fost rusine! Un site bun e 365.be si acolo mai vezi cate ceva, ar mai fi zilele de découvertes, cand poti sa vizitezi multe institutii, care sunt inchise publicului in mod obisnuit...sunt multe situri si poate Ardeiash iti mai da o mana de ajutor, ca ea e cel mai informata! Banuiesc ca poti arunca un ochi si pe rombel, ca acolo sunt anuntate mai multe activitati!
Pupici! Plec acasa!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenstefi/carmenstefi.jpg)
carmenstefi spune:
Saluti scumpe pralinute!!!!
Dar ce vorbarete vad pe aici???,bine ai venit Cleoprintre pralinute si sedere cat mai multa!!!si noi suntem tinerele pe aci,acusi facem anul in iulie!!!!oaaaaaa,trebuie sa cinstim,eu fac cursul de flamanda dar nu intensiv ,2 ori pe sapt.si ajunge 60 euro pe tremestru iar cel intensiv,de 4 ori pe sapt.dim. la fel(acu vb la tel cu o pretena),iar daca mai faci si cursul de integrare e gratuit,sincer,cam astea sunt informatiile mele .
Dragute pralinute va imbratisam cu drag si poate reusesc sa mai intru din tara pe forum
carmen si stefi
cleo78 spune:
citat din mesajul lui carmenstefi Saluti scumpe pralinute!!!! Dar ce vorbarete vad pe aici??? ![]() ![]() Dragute pralinute va imbratisam cu drag si poate reusesc sa mai intru din tara pe forum carmen si stefi ![]() ![]() ![]() ![]() |
deci curs de integrare plus curs de flamanda. Unde il faci? ai un link?
Si grisu ala de la GB...ce e aia GB?
![](icon_smile_big.gif)
Merci de site, o sa mai studiem
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prettysunshine/prettysunshine.jpg)
prettysunshine spune:
GB e Carrefour Cleo!S-a chemat GB pana acu' vreun an daca nu ma-nsel si acum il schimba iar in Carrefour,cel putin asa mi-a zis sotul.Am vazut insa ca astea mai micute tot cu denumirea GB au ramas.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
anamana123 spune:
Salutare si bine v-am regasit
imi plezneste capul de durere, sunt un pic racita si sunt extrem de obosita. am zile mai bune si zile cand is varza. scuze ca n-am mai apucat sa intru de vreo luna, cred. multumim din suflet (si aici) ca ati venit in numar asa mare la botez. uriasa mica nu mai e asa uriasa; am stat tot pe-acasa sapt astea, cu titi-n gura, ca nu prea a avut chef de mancat si n-a luat nici f bine in greutate ( nu mai zic mai multe ca ma spurca miri).
bun venit noilor praline. cleo, pai nina isi cam face veacul prin woluwe shopping, si eu merg destul de des acolo, ce-i drept. si merem cu copiii si in parcul ala cu leu. poate ne vedem candva. leustean proaspat gasesti la carfuru din auderghem, se numeste liveche in franceza, parca. e in ghivece. dar, dc mai astepti fo doo luni, iti dau io din gradina proprie si personala. tocmai ce-a rasarit de vreo saptamana.
eu am facut curs intensiv de flamanda, la CVO leuven. dc dai cautare asa pe google, sigur gasesti. numai ca info e in flamanda. insa nu cred ca ti-e la indemana dc n-ai masina:(
bepii, te invidiez! te plimbi, te dixtrezi, trai, neneaca! la multi ani lui swa, sa fie sanatos sa va bucurati mult de-acu-nainte unul de celalalt.
despre noi, cum ziceam, io racita, maria mai putin racita si ilinca racita si ea (muci si tuse, evident). sper sa plecam in ro pt toata vacanta, eu si fetele
a venit viezurele mare acasa. va pup cu drag pe toate si ne mai vedem pe FB
ninaM spune:
ola,olaaa...ce animatie p-aci....e de bine!
Cleo,bun venit printre praline si sedere lunga si cat mai placuta iti doresc!Zici ca stai langa Cameleon?Apai musai tre sa ne cunoastem cumva ca io p-acolo imi fac veacu(cum spunea Ana) si prin woluwe shopping(soppingu e viata mea)iat parcul malou e favorit pe timp de vara.Noi stam in auderghem,langa carrefour.Despre leustean,cum ti-a spus si Ana are aici la mine in carreffour,in ghiveci.daca punem de-o intalneala am sa-ti iau eu daca vrei.
Anto,ai ajuns acasa??Cum fu?Tre sa vb cu tine sa-mi dai mai multe detalii ca ma bate un gand pt la vara...sper ca picii sunt bine acum si a trecut ingrijorarea!pup fata frumoasa si poate ne vedem la o coffee,vezi agenda.
Taniuca,un sincer si calduros La multi ani lui Swa,cu tot ce-si doreste(zic si io asa ca sigur are tot ce-si doreste cu tine alaturi).super petrecere ai organizat!Fata,tu nu obosesti niciodata?Si hai propune o data sa ne vedem,cand poti tu, ca io sigur vin!parol!
Mikule,tu nik?vezi ca maine avem treburi...mah sa nu ma-njuri da sa mor io daca mai stiu unde am pus cureaua aia...de ieri de cand am vb o caut intr-una si ioc! da am gasit o alta,argintie...ti-o aduc sa o vezi.pup si ne auzim
Scumpilina,ieeee...vine o surioara sau un fratior!!Sa fiti sanatosi iar bebe sa creasca frumos si sa stea cumintel pana la termen.va pup
Mihaaaa...cum mai esti iubita??Sper ca totul a intrat in normal acum si nu te mai supara nimic.Cum e cu examanele astea ce se apropie?Moni a inceput deja?Alex de sapt viitoare intra-n ele cu forta si am emotii mai mari ca el.Oricum,bafta multa Monicai la scoala!
Fete,vroiam sa scriu fiecareia in parte cate ceva da nu-mi iese pasenta...a venit reiji si tre sa pun masa...va pup pe toate,fara exceptie si va doresc o sapt frumoasa in continuare!
pupici!!!
prixi spune:
O la la, ce s-a animat subiectul!
Cleo, ia mai pune niste intrebari, ca poate apar si restul fetelor!
Ana, sanatate multa martisoarelor! Noroc cu tine ca asa am aflat si eu ca in magazinul in care ma duc de 10 ani pot gasi si leustean!
Saru'mana!
Nina, dar ce agenda incarcata ai! As vrea si eu...shopping toata ziua!
Bafta multa lui Alex la examene!
Carmen, drum bun si distractie placuta in Ro! Pupam fetele zglobii si sper sa ne mai vedem dupa ce va intoarceti!
Va pup pe toate!!!
cleo78 spune:
citat din mesajul lui prixi O la la, ce s-a animat subiectul! ![]() Cleo, ia mai pune niste intrebari, ca poate apar si restul fetelor! ![]() Ana, sanatate multa martisoarelor! ![]() ![]() ![]() Nina, dar ce agenda incarcata ai! ![]() ![]() Carmen, drum bun si distractie placuta in Ro! Pupam fetele zglobii si sper sa ne mai vedem dupa ce va intoarceti! ![]() Va pup pe toate!!! ![]() Roxana, ![]() |
Multumiri d primirile calduroase! sunteti f. dragute.
iaka sa pun intrebari. HIHIHI.
Deci fifitza mea va merge de pe 1 sept. la Atenee Royale la Roodebek. La cele mai apropiate de casa: de la Parc Shuman si ecole catolique Jaune - e pe lista de asteptare, dar sunt liste lungi.
Aveti careva copii pe acolo? ce ati auzit de Atennee Royale? Noua ni
se pare imensa. Partea buna este ca sunt cam 20 copii in grupa, lucru bun de altfel.
Fifitza a mai mers la gradi in Ro, de la 1 an si 5 luni, dar la particular - va fi un impact pt ea ca nu va mai fi cocoloshita si alintata si mai ales diferenta de limba va fi mare, dar asta e, va invatza mai repede ca noi fr
![](icon_smile_big.gif)
intrebarea 2: dar mici de calitate gasim la magazinu romanesc de la 2boi? (daca e jargon, in jargon sa ne bagam). Sau ma gandesc ca de la turci gasesc ceva asemanator cu pasta noastra de mici? ca fac si ei niste frigarui in genu micilor doar ca fara porc.
Fusei ieri in Carfur. Deci nu vazui leusteanul si nici el nu ma striga pe mine. Adica singurele ghivece cu plante erau acolo la chestii bio, aproape de carne, dar aveau cibulette, thym, busuioace si cam atata. O sa mai incerc. In plus, socru meu mi-a trimis in valiza ceva, o sa vina o masina cu el in cateva zile, sa videm ce mi-a pus si la ce pot folosi.
Bun, deci am cont la Cameleon. Acum ce fac cu el ?
![](icon_smile_big.gif)
Noi nu prea suntem cu shoppingu, dar fiica mea promite
![](icon_smile_big.gif)
Si inca o intrebare. Deci aici ne tre gratar electric ca saracu barbatu meu vrea o carne fripta. Aveti? recomandati vreun model? ca io il scot cu brio de cablu pe balcon, sa isi faca niste ciocanele si sa bata vecinii la usa cu feliile de piine intinse.
prixi spune:
Cleo, cu scolile sunt inca pe dinafara si nu te pot ajuta! Dar restul fetelor au toate copii mai maricei decat Christian al meu si sigur te vor indruma!
Mici gasesti cu siguranta la piata sau poate pasta de mici, ca noi numai cu asa ceva ne delectam pe la bbq cand ne intalnim cu pralinutele in formatie completa!
A, m-ai mai linistit cu leusteanul, ca de acum chiar imi faceam ganduri!
Cu Cameleonul, nici eu nu am fost inca pe acolo, asa ca astept si eu sa vad ce iti raspund fetele la intrebare!
Iar cu shoppingul, ce anume te-ar interesa? Doar imbracaminte? Ca asa este, in iulie, toate magazinele au reduceri si sigur vei gasi la Woluwe lucruri frumoase! Da mai multe detalii de ce anume te-ar interesa si asa sigur iti voi raspunde mai detaliat!
P.S. Aoleu, taci din gura cu gratarul, ca vin si eu acum cu felia de paine intinsa!