PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Denisa nu te lasa, scrie si trimite cate hartii vrea m'sieur, pana la urma tot o sa rezolve, n-are ce face. Plecati in Jamaica? Soare, mare, sunteti niste fericiti.
Sanatate lui Alex, daca are doar muci nu-i grav.
Mira, iarba? Misto vecini aveti si voi, ce sa zic. Bine ca scapi de acolo, ce a spus expertul?
Vad ca le plac rochitele, eu azi am trimis-o la gradi in fusta pe a mea, adica al meu, ca e sconcs si musai sa ma exprim ca atare.
Cu drumul, faceti pauze mai dese si va fi bine. Ai mai primit ceva creme sa te ungi pe picioare, ceva specific pt varice?
Moni, da, speram sa venim sambata, doar sa fie totul ok, adica Diana sa nu tuseasca sau mai stiu eu ce. Citesc in paralel si la subiectul tau, dar nu scriu ca nu pot. Efectiv nu pot. Intelegi tu.
Cristina, bravo pentru Razvan cu bulinuta rosie. Sunt mandra de el. Absolut extraordinar!
Tu cum mai esti?
Fug ca iar am de lucru.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si pe ziua de azi.
INGRID stai calma bre,cu sub. ala, lasa ca noi vorbim live oricum - am recuperat si microfonul ala de pe sub birou ... da' oricum am minute nefolosite la telefon,daca ai chef de palavre ,numai da bip.Io nu prea sun ca mi-e sa nu deranjez omu' ... altii mai au si servicii,nu stau ca mine acasa deocamdata.Io am numa' oferte - ca tocmai m-a sunat o tanti de o fabrica de mezeluri pentru un post de dir.ec. , na exact o fabrica d-aia imi lipseste acum, ca tot m-am bagat la regimuri mai naturiste I-am zis ca eventual sa ma sune de luni incolo,daca vrea sa ne si intalnim .
Am sunat la Cluj,rezidentul a zis ca a dat actele mele aleia sa se uite pe ele si i-a zis sa vina mai tarziu,dar n-a mai apucat si nici nu mai apuca azi,asa ca iar trebuie sa il sun maine.Am scris si dincolo ca m-am programat la RMN cerebral pe vineri.Cam astea-s noutatile in domeniu.

In rest e soare,Tudor a fost pe-afara,desi cand il intreb daca vrea sa mearga afara imi rspunde : "NU! AICI!" - nu prea se da plecat de-acasa ,abia se lasa echipat.Deja vorbeste frecvent in propozitii,dar mai mult din doua cuvinte gen "FOCU TINGE" - si imi arata masinuta de pompieri,sau "CEATSU TIC TIC" si imi arata ceasul de pe perete etc. si muulte multe altele.Aseara ne-am jucat cu discurile alea din plastic de imbinat,au forme patrat,cerc,triunghi si dreptunghi plus sunt in patru culori.Asa ca venea si el cu "CEC GABEN" = cerc galben si altele de gen.Atat ca saraca Diana le sorta ,el le imprastia,ea se enerva si tipa,asta mic o mai plesnea si tot asa ca am inceput sa fac versuri
Dianei ii pun aproape zilnic la Tv cursul ala in engleza,uneori si in italiana,doar cu CD-urile cu jocuri n-am lasat-o inca.Si seara citim din Biblia pe intelesul copiilor,vad ca ii place si tot ma atentioneaza sa nu uit sa ii pun intrebarile de pe margine.Pai intrebari de-alea avem si la una din enciclopedii,trebuie sa ii dau bataie si cu aia,doar ca acum vrea sa terminam asta intai.Terminam ca asa mai invat si io cate ceva,ca is pe dinafara.In adolescenta m-am apucat odata cica serios sa citesc Biblia,daaar ... cand au inceput sa se inmulteasca aia intr-o veselie,m-am lasat pagubasa Mai greu e cu mate ca s-a plictisit de scris numere,pai cum sa faca mate serioada daca inca nustie bine de tot nr in ordine macar cele pana la 30 ? Asa ca decat sa o tot aud miorlaita,mai bine atacam sahul,moara,sau jocurile cu zaruri.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Deci eu ma pun sa fac bagaje. Acum incep. Da moni plecam voneri seara cum ne e obiceiul.
Ingrid rochite?? le imbracai de dimineata, tata-su le dezbraca.. bineneteles ca s-a lasat cu plansete si cu suspine. Pe Seline nu am reusit sa o convingem sa si-o dea jos, asa ca a plecat si cu pantalonii si cu rochita pe ea. Asa a umblat azi toata ziua. Azi le-am mai cumparat de la H&m doua rochite dar mai de vara, si niste pantaloni elastici care s-ai poate lua in cat de necesitate pe sub rochite
Nu nu am mai primit nici o creme. Mi-am dat eu cu o crema cu heparina pe hematoamele alea uriase. S-au retras aproape complet. De acum incepe greul. Nu stiu cum voi putea purta inca atatea saptamani ciorapii. Azi mi-am luat o pereche de pantaloni subtiri peste si am crezut ca explodez. Mi-am scos toate fustele din fundul dulapului

Nu stim inca ce a spus expertul. asteptam sa ne sune de la banca, dar ei stiu ca plecam in vacantam, sa ca s-ar putea sa aflam abia cadn ne intoarcem

Mergi la inceput

MIRA si cat stati in RO? Aici e vreme numa' buna de fuste deja ,deci poti renunta la pantaloni.
Cat despre fete si rochite/sarafane/fuste ce sa zic,doar ca si Diana e campioana la asa ceva. In fiecare seara avem tema de casa cu alesul / asortatul hainelor.La ora asta picteaza.De pe la ora 21 cand a ajuns sus,a umplut mai mult de 10 foi cu diverse picturi Tudor a ramas la mami,asa mai dorm si eu dimineata, ca daca e acasa la ora 7 e deja sus de cand s-a mai luminat afara dimineata.
INGRID mortala Diana ta cu sconcsul A mea numai zana sau printesa se doreste

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Hello lume ,nimeni nimic?
DENISA nici macar un ceai nu dai azi sau esti deja pe drum spre Jamaica?
MIRA cu bagajele,INGRID cu ... BRANDUSA? ANA-MARIA? Numai prin drop? La DANIELA sper ca o fi ajuns vremea buna si-s pe-afara, de nu mai baga nasul.CRISTINA am vazut ceva poze,aratai ff bine,nici n-ai zice ca erai proaspat operata

Eu cum am scris si dincolo maine dimineata-s in Cluj sa vorbesc cu aia cu vaccinul experimental ca zice ca ma incadrez.Luni trimite lama in SUA,eu ma gandesc ca pentru analiza genetica - ca numai cei care au nu stiu ce gena raspund la vaccinurile astea.Aflu eu maine sigur.Mi-am reprogramat si RMN pe maine seara,ca il aveam la 15,30 si riscam sa nu ajung.Deci dimineata pe la 4 plecam,iar oi fi zombie

In rest balamuc,ca inainte de Paste: covoarele scoase si duse la spalat ,urmeaza perdelele + geamurile dar astea le lasam pe luni.Azi ma mai agit cu actele astea,naiba sa le ia ca am zis ca daca termin cu ele nici nu mai deschid PC.Dar ce astea se termina vreodata? Acum esti "la zi" iar a doua zi soseste alt maldar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si un ceai
Moni-tin pumnii maine, sa intri neaparat sa scrii ce ai rezolvat ca eu simbata dimi la 4am plec la aeroport spre Jamaica,sper sa se mentina cele 30C ca aici abia azi ajungem pe la 9-10C dar e doar de jeaca de primavara,nicidecum de tricou ca la voi
Cu actele si curatenia, nu stii ca nu se termina in veci,ca de aia nu mai apuc sa scriu nici eu,ieri am spalat 2 masini,apoi am facut 2 geamantane cu toale si incaltari pt toti 4,scris scrisori la guvern,cautat ceva joburi, mers la activitati cu Emma si facut chiftele cu ea aseara.Poate reusesc sa descarc cateva poze cu camera cea noua
Azi treb sa fac curat, am sedinta cu terapistele, mers sa duc o scrisoare, posibil si cu A la medic sa verifice sa nu aiba ceva in gat ca tuseste si vad ca siropul ce il dau nu prea il ajuta,din astea-si clar vreau sa aplic si la vreo 3 joburi dc gasesc
Ca eu in agentii astia nu prea am incredere,de unde luni si marti ma sunau 3,ieri si azi vad ca e pauza..
Ingrid-cum sunteti?
Mira-ai impachetat?
Cris si Brindusa-dati si voi un semn.
Va

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

...........nu nici nu m-am apucat de impachetat. am lucrat azi la serviciul meu de 1 zi!!
doar ciocolata e impachetata. Ca asta imi comandat toti sa le duc. Acum sa le fac ceva de mancare la copii ca noi mergem inca odata si pentru ultima oara la marriage course. De data asta raman copii singuri. Ii imbrac in pijama si pe la 8 trag o fuga sa-i bag in pat. Nu trebuie decat sa cobor niste scari in 2 min sunt acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Salutare la ceas de seara!
Nu sunt ocupata doar cu subiectul meu, iesim afara ca e frumos (desi bate tare vantul), pentru ca o invat sa mearga pe bicicleta. Cu doua roti. Sunt sigura ca la voi copiii stiu deja, dar Diana mea a primit o bicicleta noua fix duminica trecuta, in plus e mai inalta, asa ca se munceste draga de ea sa puna macar varful piciorului jos..abia ajunge.
Progresam, dupa 3 zile de mers (mama tine de shitz, ghidon, umerii fiicei), deja merge singura o bucata de drum. Una mica, dar...picatura cu picatura se aduna oceanul.
Azi am gura plina de zicatori, sa stiti. De la ce mi se trage...
Am fost la teatru, a venit in turneu TNB, cu piesa "Inima de caine" de M. Bulgakov, a jucat extraordinar maestrul Victor Rebengiuc, uitati ce distributie faina:
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/victor-rebengiuc-cu-inima-de-caine-la-timisoara/cn/news-20091116-11421784

Denisa, esti o norocoasa ca te rasfeti la plaja. Aici e de tricou, adevarat, dar si cand ajungi la umbra te ia cu racori. Alex inca tuseste? de cat timp?
Asta cu facutul bagajelor e partea pe care o detest. Sotului ii place. El ar incepe si de acum sa-si faca bagajele, daca l-as lasa. Cica ii da sentiment de vacanta cand le vede langa perete. Si mie un sentiment de deprimare. Parca as fi pe fuga. Ti-ai gasit de lucru?
Mira, ce a invatat sotul din curs? V-a ajutat cu ceva?
Ciorapi din aceia am primit acum cativa ani de la prietena din Germania. I-am purtat ceva timp, cica daca ai varice sunt buni, dar nu aveam chiar asa probleme si ma strangeau de moarte. Creme am folosit, nu am observat nicio imbunatatire, tot operatia te rezolva.
Spor la impachetat si altele in afara de cioco si drum bun. Sa ne scrii din Romania si vezi ca nu exista sa nu ne intalnim.
Moni scumpa, iti tin pumnii maine, sa-ti iasa totul bine, intalnirea sa fie ok si RMN la fel. Lasa naibii covoarele si perdelele, asta sa-ti fie ultimul gand.
Am vorbit cu Genu si venim sambata, stam nitel in parc sa se joace mandrele si plecam. Tu fa-te frumoasa la cosmetica, uita de griji cat poti.
Ma duc la culcare. Noapte buna!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID pana la urma m-am programat pe luni la cosmetica,asa ca nu scapati voi cu doar "o ora" aia a ta Suuper cu bicicleta,exact azi ma gandeam si eu ca e neaparat sa incep sa o invat pe Diana.Deocamdata fuge doar de bezmetica prin fata blocului lui mami cu prietenuta ei cea saltareata ca si ea - Mara.Tudor si el dupa ele si o striga si el pe MALA Abia am luat-o si acum seara de-acolo.Aseara i-a zis lui mami ca e bunica rea ca n-a mai lasat-o.Daca ar fi dupa ea ar sta toata noaptea pe-afara pe la bloc.Si lui Tudor tare ii place.Mangaie si dragaleste toti cainii vecinilor ,incontinuu merge in spatele blocului la gard sa vada gainile si cu chiu cu vai il luam de-acolo.E pasionat sa le hraneasca cu iarba.
Ce fain ca ai fost la teatru
MIRA zi-ne neaparat cum a fost la curs
DENISA spor la treaba si daca nu ne mai intersectam pana pleci, distractie placuta in Jamaica - sa lasi acolo tot stresul
Am plecat la nani.

PS pe-asta o vazurati?
http://vestic.ro/articol_17676/%28video%29-batrana-nemulumita-ca-nu-a-fost-violata-cum-trebuie--.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Moni-tin pumnii pt maine la CLuj, sa iasa bine si sa accepte tot ce ai nevoie.Te
Ingrid-buna ideea, Emma aproape mergea in septembrie, dar cred ca cu iarna asta lunga a uitat,dupa 17 Aprilie insa vreau si eu sa incepem la greu,pina una alta maine are dictare la scoala iar pe 16 si 17 are petreceri si apoi pe 18 iara test,sper sa nu uite tot in vacanta ca nu luam decat carti de citit si mai facem mate asa aleatoriu-probabil vom scrie pe nisipva

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput