PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Noi nu prea suntem bine deloc-sotul are gripa dar din cea urata, cu febra care nu scade mai deloc, si fara alte simptome majore-insa febra asta dureaza de 48h.
Am vrut sa mergem in vacanta in Jamaica cu niste priteni si dupa ce agenta a book-uit camera lor cand sa ia si pt noi,cica nu mai sunt disponibile, a scris alora dar abia marti aflam sigur,deci ghinion si aici.
Bunicul meu ,singurul,e rau de tot, deci mama e cam down rau.
Eu m-am suparat pe astia de la job ca se pare ca imi fac pozitia juma de norma,asa ca incep sa ma uit dupa altceva-stiti voi vorba aia, se folosesc de tine si apoi gata...
Cris si Mira-ma bucur ca sunteti ok, sanatate multa.
Ingrid-cum sunteti, dar Dia?
Daniela-bafta cu innotul!
Moni-sanatate, bafta cu gradina si sper sa aflii luni rezultatul.
Bee-spor la invatat si sper sa vina si banii.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara!
DENISA imi pare tare rau de vestile proaste - stii cum se zice,un necaz nu vine niciodata singur

La noi tot vreme frumoasa,asa ca ai mei au bagat doua ture de plimbare azi - inainte de masa prin cartier cu Ghita si acum seara cu ai mei,la manastirea de la marginea orasului.E tare frumos acolo,liniste si muuulta verdeata.Apropo de verdeata: si la Diana la gradi e superb acum in curte: iarba verde si multi,muulti pomi infloriti ca nu-ti mai vine sa pleci de-acolo.
Voi pe unde-ati bantuit?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata, haideti la o cafea.
Denisa cum e sotul tau? nasol cu serviciul tau. E bine ca ai alte posibilitati si esti flexibila. eu nu ma vedeam deloc bine in locul tau.
Ma intrebai la ce filme ma uit? am primit de la o colega pentru "vacanta" doua filme. "daca dragostea ar fi asa de simpla" cu Meryl Streep si Alec Baldwin si inca unul parca "8 femei". Asta inca nu l-am vazut. Trebuie sa prind o seara fara Heinz
noi am fost ieri la plimbare cu bicicletele pe malul lacului. A fost o zi superba. Azi ploua si bate vantul. De dimineata Seline la masa, facea bulbuci din lapte, canta si visa. Cica ea canta ca sa vina soarele
Azi merg sa-mi scot firele de la operatie. am iarasi planuri muuulte. Sa incep sa impachetez, sa spal masina........

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Buna seara.Vin si eu cu vesti proaste sa nu ma las la Denisa Acum dupa-amiaza in sfarsit am primit rezultatul si e prost.Amanunte n-am, pana nu primesc prin fax hartia - dar inca s-au gasit celule in zona axilei.Deocamdata maine dimineata merg la doctorita de-aici sa ii duc actele sa imi faca dosarul pentru PET-CT ,sper sa reuseasca sa il depuna,apoi sa se aprobe la Bucuresti etc. Faza e ca tipa mai maine e, dupa aia se cara in concediu.Tot maine sper sa iau legatura si cu aia din Cluj,sa vad daca ma primeste la un consult (si daca e cazul - adica daca "ma calific" ,sa imi zica si de trialul ala cu vaccin experimental).

In rest, azi am fost iar la gradina de pe la 11 la 15,Tudor a si dormit in aer liber,obosit de atata circulat pe-acolo.
BRANDUSA au ajuns incaltarile? Sunt ok?
MIRA am vazut doar pozele puse data trecuta,superbe ca de obicei.Spor la treaba!
DENISA care-i treaba?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Of MONI-imi pare asa de rau derezultat,eu sper sa nu fie chair asa grav,sa reusesti sa depui si dosar si sa faci si trial-esti puternica si cu ajutorul lui D-zeu o sa reusesti
Nici la mine nu e roz,adica clar imi trebuie alt job,caut,deocamdata am aplicat pe 2 pozitii si am intrat in contact cu 2 agenti,sa vedem ce iese,intre timp merg si pe l amedici ca eram restanta. Maine sper sa fac si eu analizele de tiroida,Alex e mucios,doar sotul e mai bine,dar cred ca a facut o alergie pe piele,sper sa se rezolve pina simbata, ca mi-a scris agenta ca a rezolvat cu camera in Jamaica.
Pup toata gasca, trebuie sa merg la ceva cumparaturi si sa o iau pe Emma apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Monica, am inghetat cand am citit. Adica ti-au mai ramas celule de la ultima operatie? Of, Doamne!
Iti tin pumnii pentru vaccinul experimental (azi vorbesti cu medicul?) si sa se aprobe dosarul cu PET la Bucuresti.
Denisa, a racit Dragos? Eu am luat de la Diana, dar in afara ca am nasul iritat de atatea secretii, n-am alte manifestari.
Aplici pentru alt servici, de ce? Prea mic salariul? Sper sa reusesti cat mai iute sa gasesti unul convenabil.
Mira, cum mai e, mergi mai bine? Faine sunt pozele cu copiii! Cele doua fete sunt tot ai asemanatoare, cel putin Selin imediat o ajunge la inaltime pe Daria. Le place in rochite, se vede. A mea e sconcs, nu i-a trecut inca. Si vrea un trening negru cu dungi albe zilnic. Uf, sa treaca si perioada asta cu animale si zane si ce o mai fi.
Dupa ce iti scoti firele te apuci de treaba? Harnica esti, fata.
Bee, spor la invatat. E foarte bine cand ai o preocupare intelectuala, uiti de grijile cotidiene.
Tot am eu de trecut pe la facultate sa ma intalnesc cu o prietena, sef de lucrari, ia sa intreb ce au de studiat pe acolo. Ca nu multa lume se preocupa de biologie, altele sunt domeniile de interes, acolo unde zace banul in gramezi: management, drept...
Daniela, de groaza profesorul ala. Dar ce, nu-i normal la cap? Nu e vorba de retras fata, fa-l sa inteleaga ca e totusi un copil...of.
Spor si tie la impachetari si slabit si exercitii, sa pui poze cu tine bella.
Revin.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

offf, moni imi pare rau. nici pri gand nu-mi trecea ca putea sa fie ceva in neregula. Cat ar mai trebui sa faci Interferonul?

Ingrid, o pai la noi rochete daca se poate de 5 ori pe zi schimbate ar fi toata lumea fericita.. Ieri mi-am scos firele. Putea sa fac singura operatiunea acasa,d aca stiam ce mici sunt. am cerut si 3 Clexane pentru drum. doctorita care m-a consultat dupa operatie n-a fost deloc incantata cand i-am spus ca plec la asa drum lung. Nu e mare lucur. eu nu conduc si pot sa-mi intind picioare pe bird daca vreau. Si oricum anul asta face pauza de doua zile la Viena.

Ma duc su Seline in curte sa-mi straga oalele si farfuriile, ca cica nu poate singura. Daria e la gradinita, David la ghitara....... Nu mai pot sa stau in casa asta. chriasii de la mansarda fumeaza iarba. Pute toata casa scarilor, nu mai spun cum e cand treci pe langa ei. Mi se taie pur si simplu respiratia!!!!!!!!
Azi vine un expert de la banca sa evalueze casa si renovarile care le vream face si sa vedem odata daca o cumparam sau nu.

Mergi la inceput

Moni-ai rezolvat,astept vesti
Ingrid-sanatate, la noi e Alex acuma dar cu muci zdraveni,in rest e binisor sper,eu si E sper sa scapam.
Mira-bine ca ai scapat.
Cris,Bee,Lili,Daniela-voi ce faceti?
Eu azi a trebuit sa caut costume de baie pt mine si Alex,sandale si alte maruntisuri,ca dc aici sunt 4c la Jamaica sunt 30C
Acum gatesc, nu cred ca mai intru ca am de facut scrisoare si pt minister pt Alex ca mi-a cerut parlamentarul ca sa incerce sa mai traga sfori,asa ca nu am timp de respirat.Va

Mergi la inceput

Buna seara.
MIRA uf ce nasol cu vecinii aia,sper sa rezolvati cu casa.Deci sa inteleg ca veniti in RO,acum? Am priceput bine? Si daca da,cat stati? Interferon as mai avea vreo 5 luni de facut,dar nu stiu daca voi mai continua cu el,cel mai probabil nu.Deocamdata mai am rezerva pentru vreo luna.
DENISA deci mergeti in Jamaica? Super! Bafta cu toate alea.
BRANDUSA sa imi zici cand si daca iti trebuie si pentru Razvi ghete - tare ma bucur ca ti-au placut cele comandate.
INGRID deci sunt sanse sa apareti sambata in zona?

De scris am scris mai multe la subiectul cu melanomul,dosarul pentru PET CT mi l-a depus azi doctorita (comisia cica e in 17 apr), o sa ma programez si la un RMN cerebral,la asta pe bani sa nu mai astept cine stie cat si dupa el,ca asta e ceva mai accesibil (vreo 700 lei parca?) Si maine sper sa aflu ceva si de la aia din Cluj.

In rest pe-acasa cu astia mici, balamuc ca de obicei cand sunt amandoi.Diana miorlaita,Tudor o mai tot loveste sau ii strica jocul.
Am pus si ceva pozede zilele astea plus niste filme cu Tudor in actiune http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-04-02/21:52:04

Mergi la inceput