PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata.
Moni, Dumnezeu sa fie cu tine azi sa rezolvi totul, si sa uiti ca ai trecut prin asa ceva.
Ingrid, nu stiu daca a invatat ceva. El nu vorbeste multe, defap nu vorbeste mai nimic cand e vorba de sentimente.
Sigur ca ne vom vedea. Oricum numai tie pot sa-ti dau crema pentru Moni. DAr...........sa stii ca-mi va fi foarte greu sa-i iau pe ai mei de la sora-mea. Asa ca m-am gandit ca va invit la noi. copii sunt rezolvati (curte, hinta, tobogan, munti de jucarii) si noi avem liniste sa povestim la o cafea. Ce zici????????

fug la treburile mele.
O zi minunatat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Mira, multumim de invitatie. Si eu va astept pe la noi, curte doar cu iarba, dar parcul e langa casa si e bine aranjat.
Deci, eu o vizita, tu o vizita, da? Cand plecati?
Denisa, mate pe nisip? Hahaha, esti de groaza. lasa bre copila sa se relaxeze, eu in vacanta, n-o sa iau nicio carte cu noi. Oricum Emma e beton la matematica, cateva zile nu pierde nimic.
Moni, atunci plecam pe la 9, iar la 10 si ceva suntem la voi, dupa vizita la pantofar.
Sa fie toate bune azi!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti,am ajuns si eu acasa,dar sunt zombie.Am intrat numai sa va zic pe fuga ca am ratat RMN-ul chiar daca era amant la ora 18,30 pentru ca drumul Oradea-Arad e in lucru,plin de gropi,denivelari si mai ales semafoare In plus evident ca in spital au lalait-o toti de-am plecat tarziu si de-acolo.
Pe scurt e fix cum ziceam eu ,deja a chemat DHL-ul sa trimita proba ca eram la limita cu timpul (exista o limita de timp dupa operatie) si in 7 zile deja primesc rezultatul daca are gena MAGE3 ca de asta e vorba.E trialul acela de faza III pe care il depistasem si eu pe net de la GlaxoSmith . Daca e pozitiv inseamna ca ma incadrez si atunci urmeaza "scanare" din cap pana-n picioare si abia daca sunt "curata" intru in trial.
Revin eu si cu amanunte mai tarziu,acum fug in pat un pic,sa vad daca ma lasa Tudor care e leit frate-meu vad: a cerut TSUPA,i-am dat niste ciorba de legume si scoate din ea rosiile si varza zicand intruna "ASTA CACA!" L-am intrebat ce vrea atunci, zice ca vrea AUTZELU - deci iaurtel.Mare amator si el cum era Diana.
Gata fug ... DENISA inca odata distractie placuta INGRID vorbim

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Moni-tin pumnii sa fie cum vrei tu si sa iasa totul repede si bine.
Distractie faina cu Ingrig si pupici.
Multumesc de ganduri,eu am fost la un interviu,merg acuma sa aspir parterul si apoi cat Alex e la lectii merg sa ma spal,epilez, etc,pe seara mai am de pus ceva cosmetice, ochelari de soare si carti.
Pup pe toata lumea si sanatate multa.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Salutari,am revenit intai cu poze de azi http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-04-09/11:34:19
dupa cum vedeti lui Tudor i-a placut foarte mult intre cele doua Diane Si de Ingrid nu mai zic ce i-a placut,ca tot dupa ea era
A fost super azi,intai am stat acasa,dupa aia am trimis pe strumfulici cel mic la mami sa il culce si noi am tulit-o cu fetele la locul de joaca din mall,fiindca afara batea foarte tare vantul,nu era de iesit in parc.
INGRID ai avut dreptate ,Diana a picat ca musca la somn si eu impreuna cu ea
Na ca tocmai a aparut si Tudor acasa,mi l-a trimis mami inapoi ca azi e ziua lui taica-meu si maine mergem toti la ei la masa,iar cu Tudor clar nu poate manevra prin bucatarie.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

MIRA sper sa ajungeti cu bine si sa va distrati super acasa.Cat stati? Ce mi-ar placea sa ne intalnim iar si nu doar asa pe fuga ca data trecuta ci sa iesim undeva cu copiii,dar si io-s incurcata ca naiba saptamana viitoare si probabil si urmatoarea.
Cel putin we viitor sper sa putem merge la tara.

Na ma duc sa vad ce fac ai mei ca-s inchisi in dormitor si a carat Diana toate alea acolo,inclusiv taburetii din camera de zi si plusurile mari,cred ca isi fac "casa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Noi am avut o zi plina sambata, pe drumul de intoarcere de la Arad m-a sunat nepotul de 17 ani ca a facut un tort (el singur) si sa venim sa mancam...
Deci, de acasa, schimba-te si fugi la nepot, nu inainte de a aspira vitejeste prin casa si a sterge praful. Apoi seara s-au anuntat musafiri si iaca, pe la 1 am adormit.
Ne-am simtit excelent la Arad, unde Moni m-a cadorisit ba cu haine, ba cu Scrabble pentru Diana si o bluzita...o scumpa de fata, multam' fain .
Tudor i-a cazut cu tronc lui Genu, care nu-l vazuse de un an, doar in poze, statea si radea la noi, cuminte foc. Zice Moni ca s-a innamorat de mine, cred si eu, ma tot striga si umbla dupa mine prin casa.
Fetele s-au inteles super, Diana tot: ce fain a fost la Arad, mi-a cantat pana acasa.
I-am comandat sandale albe, peste o saptamana mergem sa le ridicam, dar fara copil. Moni, nu te mai complica sa mergi dupa ele, daca tot venim noi, nu are rost.
Stop cadru , sunt chemata la ordine de sef.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sorry, ca eu sunt iar disparuta.
Treaba cu copiii, cu ale mele si cu alte multe planuri de diverse. Vreau timp, energie, timp. Si mai am si copiii bolnavi.
Si in boala lor au nelamuriri filozofice. Razvi:" de ce ne-a dat Dumnezeu boala. Ca doar trebuie sa aiba grija de noi! Il bat pe Dumnezeul asta." Eu ii spun "pai raceala asta nu-i o boala grea, trece,etc. Alti copii/oameni alte boli care sunt cu adevarat boli". Apoi cu microbeii care au plecat din corp cu acul de analize si cum s-au intors ei inapoi si dau febra? Analizele? Mizerabile. Anemici rau de tot. Suspiciune de talasemie minora? Bla, blauri. Nimic nou pe lumea asta. De parca ne-ar cunoaste si astia la laboratorul unde am facut analizele.
De rahitism, ce sa mai spun? Exact cum banuiam: rau. Plus calciu mult in sange (care nu se asimileaza cum tb).
Plus microbel in ochi (conjunctivita bacteria de la Tavi, cum spuneam, acum e certificata cu analize specifice).
Aaaa, febra 40 stim cu toate cum e. La noi e ceva comun deja. .
La Tavi, ceva exotic in afara de muscatura de capusa in cap si un ganglion cat un ou de prepelitza, e ca-i curge sange din nas rau de tot la raceli!!!! M-am trezit intr-o dimineata cu el murdar tot. Si da, nu-l aspir deloc ca mi-e frica de hemoragiile astea.
Vesti bune? Anticorpi de borellia (de la capusa) nu-s inca. Apoi nici urme de parazitoze diverse (in ciuda apei de la caine pe care o bea) nu-s. SI Razvi nu are infectie urinara.
Nu ma plang, da? Era doar o enumerare, ca sa-mi spun ca nu-s nebuna rau.
Ana, cam urla de urechi. Dar nu continuu, deci nu-i chiar otita, ci o fi de la raceala asta urata, care i-a daramat si pe baieti (de miercuri).
Moni, la tine ma gandesc mereu. Stiu ca ce avem noi, nu-s boli.
Denisa, distractie maxima in Jamaica! Lenevitzi si lasa fata sa se distreze, nu sa calculeze. Spor la gasit job bun!
Mira, voua drum bun si relaxare in tzara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

salutare

Noi am ajuns azi noapte pe la 2. Acum suntem la sora/mea gradinita e la masa si mancnca spagetii. am lasa/o pe mama sa se distreze cu ei!!

Bee imi pare rau de voi. Sa stii ca si David e aa sensibi cu nasul. Si lui ii curge frecvent sange din nas. Cand e racit nu mai spun. Pe la 3 ani l/a si cauterizat dar nu l/a tinut decat vreo jumatate de an. Eu sunt obisnuita, sora mea a fot la fel. Cu timpul ii trece. Are capilarele sensibile si nu prea exista o rezolvare definitava.

La Viena a fsot fain, doar ca ne/a vanturat de ne/a stins. Si eu care nici geaca nu mai vroiam sa iau cu mine ca daca e nevoie ii da sora/mea ceva. vineri la noi au fsot 25 gr.

V/am pupat sunt pe aici

Mergi la inceput

Salutare si de la mine.Si io-s p-aci,calare pe acte si pe telefoane Programari incoace incolo ... Cum am zis,saptamana asta-s full ,azi cosmetica,maine de rezolvat niste chestii la ITM,poimaine la dentist si seara RMN,intre timp am de mers si la finante,sa vad cand termin cu declaratiile,bilantul etc.In plus vreau sa merg si la doctorita de familie dupa un bilet de trimitere,ca sa imi fac niste analize sa stiu cum stau dupa oprirea interferonului,mai ales ca am o programare facuta pe saptamana asta si macar alea sa nu le platesc.Vineri incepe Diana cursul de inot,sambata plecam la tara asa ca-s contra cronometru.Noroc ca azi a fost mami de mi-a spalat ea geamurile si usile,maine are in plan si bucataria,eu am pus doar o tura de spalat,urmeaza perdelele si in rest acte si iar acte.Si precis am uitat sa enumar cate ceva,la cate am pe cap de rezolvat.

INGRID ce gluma buna,cica "venim fara copil" . Nici nu te gandi Daca nu-s plecata din oras,pregatiti-va pentru stat macar cateva ore sper ca de data asta sa fie si timp frumos.Cat despre cadouri,tu ai fost mereu campioana,eu ma chinui doar sa iti calc pe urme Acum pe bune,sper sa va placa Scrablle ala la fel de mult cum ne placea si noua (mie ,lui frate-meu,verisorilor ...) si sa avem ocazia sa ne distram si impreuna cu el cat mai des si undeva la iarba verde Si sa luam si paletele de badmington cu noi.
Ca tot vorbeam de cadouri,i-am luat Dianei mele cadou de Paste de pe taRabele din zona Clujului un joc de remi ca n-aveam (ala vechi de la ai mei e descompletat) si o socotitoare ,sau abac cum ii mai zice.Lui Tudor nu i-am gasit nimic interesant acolo,ar fi fost ele dar am experienta cu chestiile de lemn,n-ar rezista nici 3 zile la cum le tranteste,asa ca am zis pas.I-oi gasi eu si lui ceva ... sper.
Voi ce aveti in plan sa le luati?
MIRA imi imaginez ce distractie pe copii Tu cum mai esti cu picioarele?
BRANDUSA aoleu ce-i si la tine ... multa sanatate la cei mici ! Spor si tie la invatat si la alte planuri.Mai povesteste-ne de strumfulici cand mai apuci! Cum mai e cu baletul,cu gradi etc. Se ciondanesc copiii? Ca la noi e jale. Ia unul o jucarie,musai o vrea fix atunci si celalalt.Tudor e de inteles,dar Diana?

Gata pauza,ma reapuc de treaba ca mintenas apare Diana si iar incepe sa ma toceasca la neuroni ca picatura chinezeasca .
Da' mai revin cand fac vreo pauza sau imi amintesc ceva.

Mergi la inceput