Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....

sorina , azi te rasfatz..dau eu cafeaua....( a fc JM destula)
sunt treaza de ceva vreme.....si azi urmeaza o zi incarcata ...tare incarcata si iar ma intreb cum o sa reusesc sa le pun pe fagasul normal...dar...va trece....

..Multu de cafeaaaa...e tare buna!
Spor maxim sa ai, sa le dai gata pe toate treburile!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

al meu fecior e fresh de la 6.15
nu stiu ce doamne iarta-ma l-a apucat.........

dupa ce ca se trezeste de 7000 de ori, nici nu doarme de la 6........oooooooffffffffffffffffffffffff

o zi frumoasa sa aveti!!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Bea...sorry de treziri repetate...poate mai recuperezi ceva somn la pranz..
Nyny...doamne! pneumonie...Multa sanatate tie, si puilor, si bafta la doctor azi! Sunt siderata, nu stiam ca se poate face pneumonie de la o viroza...
Haircut...sorry de febra si maraiala micutzei, poate sunt doar maselutze, nu viroza! pentru tine, mami...sa stai afara din butoi!
Ale1212xa... dintzosul, sa treaca repede durerea, si sa ii revina pofta de mancare!
Simply...super bine papa Ariana, si ce somnic de noapte bun are!. Ce dragalasa a fost, cum te-a chemat ea, s-o culci! Admirat si poze de doua frumoase...si mami, si fetitza scumpa!

Nu mai stiu ce am citit..trimit, ca misca cineva in front!
O zi cat se poate de buna, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
dece multumim lui JM pentru cafea
rapid beau si eu una si ma duc sa mananc ca vad ca da Dragos semne de trezeala...fuuuuug

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Mai tineti minte cand ma plangeam de copil matinal? Nu mai e!
De cand cu schimbarea orei, nu mai pot sa-l adorm la 9 punct si numai ne chinuim de pe la un 9 jumate... suge un pic tzatza, apoi se scoala in picioare si ma ia de mana si ma trage spre usa, daca refuz, scoate lacrimile de croco la interval... ieri am reusit sa-l adorm pe la un 10 jumate tot in plansete... nu stiu de ce asa... e prins de joaca, jocuri? Ca sa-l culc in pat ieri i-am facut masaj la picioare, curios a stat, nu zicea nici pis, si abia apoi s-a culcat... am incercat papusa (nu mi-e frica ca-l fac fetitz daca ii leg parul cu elastic sau ii dau papusi sau daca il imbrac in roz accidental)... nu tzine.
Si dimineata trezit pe la 8... si ceva.
Cand il adormeam la unn 9, mai aveam si eu 2 ore libere de una-alta... asa, cu el adormit la 10 jumate, am fix o juma de ora de un dus. Of. Nici cum era nu era bine, nici acum... Adica era bine cand il culcam la un 9 si nu protesta, nu comenta.
Sau adoarme tarziu pentru ca a bagat un al doilea somnic pe la 5 PM?
Gata somnicurile de dupa amiaza, ca ne lungesc inutil seara.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Ne deschidem si noi pleoapele si ne punem pe citit!

Si servim o cafeluta! Multumim , Dece!

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/64-set-violeta.html" target="_blank">NOUTATI - Set "Violeta"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza !!!

de cafeluta Dece !!!

Muuuuulta sanatate Nyny !!!

Simply ce frumos povestesti tu de Ariana (P.S. daca mai stii la ce capitol ai povestit de intarcare arunca si in mine cu un link ...)

Bea ce samburel frumos ai tu acolo ...Eu iti urez sa fie...mai presus de toate ...sanatos/a!!!

Haircut pt pontul cu cantecele....eu ii fac in fiecare dimineata playlist cu diverse cantecele...e innebunita dupa ele....gummybear...ratustele mele...are mama o fetita...astea sunt preferatele...

Mire inca fara dinti? ... noi ne-am oprit la 2 ...dar se pare ca vor sa iasa si cei de sus.

Imi cer scuze daca va intreb chestii pe care voi le-ati mai spus, dar cat timp am lipsit nu am apucat sa citesc mare lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aoleu nu pot sta la calc, ca asta imi urla ca din gura de sarpe...................
ma duc sa il bag iar la somn
azi va fi criminallllllllllllllllll

a mai dormit juma de ora de la 8fara un sfert................

aoleuuuuuuuuuuuuuuu....................

f**-ui dintii ma-**

scuze................
ma exaspereaza si demult nu a mai fc asa
si incerc sa nu il tin mult in brate nici nu stiuc e sa ii mai fac

ma duccccccccc

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

O zi minunata sa aveti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

aoleuuuuuuuuuuuuuuu....................

f**-ui dintii ma-**

Bea...subscriuuuu!
Stiu ca nu-i de ras, ca face si a mea ca trenul..dar tare frumos si cu naduf ai zis!

Mergi la inceput