Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

http://img850.imageshack.us/i/dsc03603t.jpg/

sera

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ce liniste pe aici

bea te inteleg total cu nervii pe dintii astia care se incapataneaza sa provoace cat mai multa durere...nu putem decat sa speram ca trece repede

eu am reusit sa il adorm pe Dragos acum asa ca fug repede sa fac de mancare ca nu stiu cat il tine somnul, ieri a dormit 40 de minute...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://img850.imageshack.us/i/dsc03603t.jpg/

sera

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Superba sera. Si mult de munca in ea.....
Eu nu am curte atat de mare incat sa pot face sera...de aia nu imi cresc rosiile mari....Ce bine ca poate manca Ivanel legume bio.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

ce liniste pe aici

bea te inteleg total cu nervii pe dintii astia care se incapataneaza sa provoace cat mai multa durere...nu putem decat sa speram ca trece repede

eu am reusit sa il adorm pe Dragos acum asa ca fug repede sa fac de mancare ca nu stiu cat il tine somnul, ieri a dormit 40 de minute...

40 de minute toata ziua?
al meu a dormit ieri mai mult de 3 ore. Sta in curte dimineata si asta il oboseste la culme. Mananca la 12.30-1 si apoi doarme o gramada.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

ce liniste pe aici

40 de minute toata ziua?
al meu a dormit ieri mai mult de 3 ore. Sta in curte dimineata si asta il oboseste la culme. Mananca la 12.30-1 si apoi doarme o gramada.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

da, toata ziua, drept dovada nu ne-am inteles cu el toata dupamasa si seara
el in general doarme 2-3 ore ieri nu a fost in apele lui

Mergi la inceput

hehe reincepe distractia, s-a trezit deja si mancarea inca nu e gata

Mergi la inceput

i-am vazut. sunt haiosi.
Au dat filmuletul si la Realitatea. Astia nu mai au ce stiri sa prezinte......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna fetili!Nu pot sa cred ca am si eu putin timp liber in miezul zilei! Buburuza a adormit bustean si, din fericire, nu mai am nimic de facut. Azi am bagat smotru la greu dis de dimineata. Am fugit in oras, am cumparat mocheta, am instalat-o in camera buburuzei, dupa care curatenie peste tot. Nu prea sunt eu adepta mochetei, dar avand in vedere ca in momentul de fata nu avem pic de covor prin casa, chiar se impunea ceva la ea in camera ca ii place sa stea pe jos cand se joaca. Si cum nu vrea paturica sau pernuta sub fundulet...nu prea am avut de ales.
Astept sa vad ce fata face tati cand vine de la servici si vede. Nu i-a zis ce am de gand sa fac, l-am lucrat pe la spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

He,he BEA! Te-am vazut pe lista la odiseea de noiembrie-decembrie. Cum e sa o iei de la capat? Are acelasi farmec ca si prima data?

Mergi la inceput