Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Mananca foarte multttttttt,adica nu ma asteptam la asa ceva,de multe ori nu sunt pregatita(cel mai putin la o masa imi mananca cam 100 ml mancarica plus un iaurt de 85 gr....),nu am fost asa obisnuita,e bine ca mananca...

plus situatia e din ce in ce mai bine,adoarme singurica(in 10 minute,daca e obosita si mai repede),de ex astazi eram la bucatarie cu ea,usa de la camera era inchisa si tot "plangea" pe langa mine si m-am dus dupa ea,intra in camera,se pune in pat ma pun langa ea si in 5 min a adormit....nu mi-a venit sa cred cum m-a chemat sa stau cu ea sa adoarma,noaptea nu se mai trezeste deloc(la 8 -9 adoarme la 7 e in picioare)....ma mir si acum de ce schimbare e,pt ca Ariana era tzitzo dependenta si se trezea noaptea de 2-3 ori sau mai des,,,,

eu de aceea am povestit ca m-am gandit ca atunci cand voi veti lua decizia de intarcare poate va ajuta experienta noastra...

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Cu siguranta ne ajuta.

Asa ma bucur cand citesc ce scrii despre ea. Imi spusese si sora mea ca din ziua in care l-a intarcat pe verisorul cel mare nu s-a mai trezit noaptea. Doar ca el a refuzat orice alt tip de lapte pana pe la 3 ani.

Ce dulce trebuie sa fi fost Ariana cand te-a chemat sa o culci.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

nu e dracu chiar atat de negru... suna intr-adevar grav, dar cu tratamentul adecvat te faci bine. Eu faceam pneumonii cam de 2-3 ori pe an pana sa iau bronhovaxom (cred ca am scris corect).
Mie injectiile mi le-a pus sotul (prima data punea si el si a facut practica pe fundul meu). Dar tu decizi daca te internezi.
Insanatosire grabnica!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nu, de internat nici nu poate fi vorba. Pai ce fac cu copiii? Si pana la urma si la spital imi face exact acelasi lucru, in rest... pierdere de timp, cu toate ca as avea nevoie macar de o zi de odihna. Cum spuneam... sa zac...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ok
UM 27 ian
sau pe care sa il pun ala cu anticonceptionalele?
oricum nu ne luam dupa..doar dupa ovulatia din 3 martie

asa
si DPN 24 nov 2011

acusica.........

mersiiiiiii

si eu as putea trece..........

da nu am vreme..................

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

24 nov? wow....eu sunt nascuta pe 23 nov.....o sa ai o sagetatoare....ce frumos!!!!!!!!!
imi doream si eu copil sagetator. sau leu.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eu cred ca o sa fie scorpioanca, fetele vin inainte de DPN.

_

sau mai tarziu cu 2 saptamani si scoasa si cu "forta"...= Ariana....DPN-ul meu era 12 ianuarie

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna! Ca am intrat ca nesi direct in raspunsuri

Ruxita, M e topita dupa filmuletele celor de la mother goose nursery rhymes

Eu am cam lipsit din cauza unui butoi care m-a tinut pe aproape....si de ce nu scrii nimic, de-aia e mai greu sa revii pe forum...
Sunt si in pana de timp pentru ca M a inceput sa faca mari mutre la mancare si dureaza o ora fiecare masa, de 2 zile face febra(nu stiu daca de la masele sau de la vreo viroza luata de la taica-sau care in WE a fost terminat)..asa ca intru destul de greu, dar sunt pe aproape, nu ma dati disparuta

Sa aveti o noapte frumoasa!

mami de fetita finuta
Lasa butoiul in pace si treci sa iti dam cateva si cativa ...

Sper sa nu fi luat viroza printesica

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile de sanatate. Chiar am nevoie...
Haideti sa va spun... am fost la dr. Pneumonie virala interstitiala. Dupa ce m-a consultat m-a intrebat daca vreau sa ma internez. Normal ca nu am vrut. Tratamentul este injectabil. Am plecat de la farmacie cu o sacosa de medicamente.
David n-a mai facut febra de azi noapte. E bine. Bine macar ca isi revin ei.

Bea felicitari pentru emotiile frumoase prin care treci.

Pneumonie?!!Vai de c..rul tau.....cate injectii o sa ia.
Dar gata, bine ca stii ce ai, de azi incepi sa te vindeci.

capul sus. esti puternica.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
Offff Nyny...multa sanatate si putere sa treci peste asta cat mai repede

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:

Sa stii ca exact asta o sa fac maine. Cel putin cu David. Poate am eu pitici pe creier da in noaptea asta pana a adormit a tusit intr-una. Musai trebuie sa-l duc iar la dr.
Eu nu stiu... pneumonia se ia? Eu aveam impresia ca doar se face.

se iaaaaa... se ia! paza buna trece primejdia rea...
singura data cand a facut teo pneumonie nu avea alte simptome decat ca tusea... si o facuse rau de tot... si virala si suprainfectata bacterian...
offf...
sanatate voua tuturor! si ai grija cu branula. sunt si astea periculoase. se infunda repede la unele persoane. daca doare sau daca se umfla mana, scoate-o...

fiecare cu toleranta proprie.

Visez, visez...

povestea unei pastai...numita bbTo

Aoleuuuu. N-am nevoie de asa ceva acum. Poate ne fereste Dumnezeu pe toti de alte necazuri...

Mergi la inceput

Am avut norocul sa ni se faca niste poze mai profiii de catre o cunostiinta (si gratuit....dar ma gandesc la o modalitate de revansa) si v-am pus si voua sa le vedeti(pe contul comunn)...

Eu am din ce in ce mai putin timp liber,ma tine ocupata Ariana plus alte cele......

Sa aveti o noapte linistita

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
sau mai tarziu cu 2 saptamani si scoasa si cu "forta"...= Ariana....DPN-ul meu era 12 ianuarie

Motto-ul de azi:

Dar stii ca asa se zice...ca-s mai grabite.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....

sorina , azi te rasfatz..dau eu cafeaua....( a fc JM destula)
sunt treaza de ceva vreme.....si azi urmeaza o zi incarcata ...tare incarcata si iar ma intreb cum o sa reusesc sa le pun pe fagasul normal...dar...va trece....

ieri la amiaza am cedat cu neuronul....jiji obo..propus adormit in brate, plimbat...am reusit in 5-10 min. pus copilul in pat.....ueeeeeee...si tot asa de vreo 4 ori ( si eu daca ma asezam cu el in brate la fel facea)....pana cand i-a sarit si somn si tot...iar spatele meu ea praf...ne-am pus in pat...si se fataia dintr-o parte in alta..etc...cantat..nik...mangaiat..nik...imi ziceam nu tt..nu tt...in final am cedat...si a adormit in 5 min max....

azi o sa-l adoarma tanti...

am recuperat si numai pui bolnavi...offffffffff...multa sanatate...

simpli...asa ma lnistesc cand citesc despre ariana....dar..noi mai avem....vreo..39?

ma gandesc ce bine ar fi sa doarma noaptea...sau macar sa se trez de 3-4 ori nu de 10....sa fiu in picioare la 6....as rasturna muntii pana la 9....dar asa, de cele mai multe ori dimi mai recuperez sa am si eu 3-4 ore dormite....vedem, vedem...n-o fi dracu atat de negru..

rux...noi momentan avem 2 cutiutze muzicale....vad ca jiji e interesat de cantecelele de copii..mai ales daca ma stramb si eu...

postez repede...daca nu cumva deja s-a trez sorina..s-a dus surpriza

fetili, sa aveti o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urarile de sanatate. Chiar am nevoie...
Haideti sa va spun... am fost la dr. Pneumonie virala interstitiala. Dupa ce m-a consultat m-a intrebat daca vreau sa ma internez. Normal ca nu am vrut. Tratamentul este injectabil. Am plecat de la farmacie cu o sacosa de medicamente.
David n-a mai facut febra de azi noapte. E bine. Bine macar ca isi revin ei.

Bea felicitari pentru emotiile frumoase prin care treci.

aoleu....................
doamne tu fata.............

sa te faci bine si sa mergi la un control dupa ce trec medicamentele.........

sanatate multa!

ma bucur ca si-aurevenit copiii.............

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput